Android işletim Sistemli Telefon Almayı düşünüyorum önerileriniz_?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
Android işletim Sistemli Telefon Almayı düşünüyorum önerileriniz_?
başlıkta belirritğim gibi
Android işletim Sistemli Telefon Almayı düşünüyorum
fiyatı 200-430TL arası Dokunmatik ekranlı Wifili nadroid işletim sistemli cep telefonu arıyorum (ÇİMMALI KESİNLİKLE OLMAZ:bann::nono:)

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

baranselona

baranselona

Üye
o fiyata düzgün bir cihaz bulamazsın androidli bi tek t10 var oda çin malı sayılır bence bütçeni 500 e çıkarabilirsen LG-GT540 600 e çıkarabilirsen de LGp503 alabilirsin veya samsung galaxy 5 (beş)

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
o fiyata düzgün bir cihaz bulamazsın androidli bi tek t10 var oda çin malı sayılır bence bütçeni 500 e çıkarabilirsen LG-GT540 600 e çıkarabilirsen de LGp503 alabilirsin veya samsung galaxy 5 (beş)

Lg düşünmüyorum ve Yuvarlak telefonlar hoşuma gitmiyor..

Android tel fiyatları uçuyor . Bana Uygulaması çok bulunan Wifi li bir telefona ihtiyacım var (DOkunmatik)
Tşk..ilginize:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Madem öyle o zaman yeni telefonlardan Samsung Wave S525 tavsiye ederim. Multitouch-Wifi var. Hem 240x400 Java hem de kendi Bada işletim sistemine özel uygulamaları kullanabilirsin ;)

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
Madem öyle o zaman yeni telefonlardan Samsung Wave S525 tavsiye ederim. Multitouch-Wifi var. Hem 240x400 Java hem de kendi Bada işletim sistemine özel uygulamaları kullanabilirsin ;)
Tşkkrler....Btçe en fazla 600Tl

baranselona

baranselona

Üye
uygulaması çok olan wifili symbian bulabilirsin bu fiyata anca 5530 5800xm gibi ama symbianlılar yani daha önce symbian kullanmadıysan kesinlikle tavsiye etmem çünkü symbianda resetlenme-donma-kasma- ağır çalışma çok sık olur ve sıklıkla hafıza kartı ve telefona format atmak zorunda kalabilirsiniz virüs bulaşabilir ama daha önce kullandıysanız symbian alabilirsiniz- bu fiyat aralığında başka cihazda bulunmaz zor gibi.. wave 525 vb işletim sistemleri bada lakin uygulamalar falan java dan farksız

o fiyat aralığında 2. el htc hero falan bulabilirsin androidli

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
uygulaması çok olan wifili symbian bulabilirsin bu fiyata anca 5530 5800xm gibi ama symbianlılar yani daha önce symbian kullanmadıysan kesinlikle tavsiye etmem çünkü symbianda resetlenme-donma-kasma- ağır çalışma çok sık olur ve sıklıkla hafıza kartı ve telefona format atmak zorunda kalabilirsiniz virüs bulaşabilir ama daha önce kullandıysanız symbian alabilirsiniz- bu fiyat aralığında başka cihazda bulunmaz zor gibi.. wave 525 vb işletim sistemleri bada lakin uygulamalar falan java dan farksız

--------------- Ekleme ---------------

o fiyat aralığında 2. el düşünürsen htc lere bak istersen hero var mesela
[search]=cep_akilli_telefonlar&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=91613&c=91613&sKlasik=1&b[page]=1&c=113576&c2=113576
Tşkkrler Ben birazdaha durum C3510 Genoa mı kullanmaya dewam edim brz daha para biriktirim İphone 4G almatı düşünüyorum....

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia X6 8 gb veya Samsung Wave S7233

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
samsung wawe deyince aklım yeni çıkanına gitti bunun fiyatı 450.-520Tl iyimiş çok teşekkür ediyorumm..

baranselona

baranselona

Üye
evet şu anda en mantıklısı bu bence biraz daha bekledikten sonra samsung wavee 8500 veya 8530 almanızı öneririm bada altyapısı çok sağlam bu cihazların 3d oyunları-uygulamaları falan sorunsuz çalıştırırlar wave 525-723 3d oyunları falan yok asphalt5-nfs shift gibi oyunları kaldıramyorlar ama wave 8500 veya 8530 adlı cihazlar çok iyiler bence bu cihazlara bi göz gezdir fiyatlarını hak eden cihazlar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Rica ederim ama biraz daha biriktirip üst segmendeki telefonlardan(en ucuzu c6-01=700 tl gibi) almanı tavsiye ederim ben de. ama en son yazdığım telefonlar da seni mutlu eder, seçim senin.

baranselona

baranselona

Üye
hatta bu 600 tl bütçeye 2. el wave alabilirsin bile eğer 2. el düşünürsen

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim ama biraz daha biriktirip üst segmendeki telefonlardan(en ucuzu c6-01=700 tl gibi) almanı tavsiye ederim ben de. ama en son yazdığım telefonlar da seni mutlu eder, seçim senin.

Samsung S5253 buldum Telpanın sitesinden 399Tl Bada işletim sistemi ... Hoşuma giitii galiba buldum telimi...
Siz bir incelermisiniz :
Düşünceleriniz önemli..

--------------- Ekleme ---------------

hatta bu 600 tl bütçeye 2. el wave alabilirsin bile eğer 2. el düşünürsen

Tşk 0 düşünüoyurm teli buldum samsung S5253

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Güzel seçim. 3.2 mp kamera yeterli. Bendeki Samsung Monte'de de 3.2 mp kamera var ve çok güzel çekiyor. Profilimde Monte ile çekilmiş bir resmi görebilirsin çekim kalitesi açısından. Onun dışında multitouch var. Iphone ile arasında hiç bir fark yok dokunmatik kalitesi anlamında. Bada için uygulamalarda hazırlanıyor. Sitesi de vardı ordan takip edebilirsin. Hayırlı olsun

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
Güzel seçim. 3.2 mp kamera yeterli. Bendeki Samsung Monte'de de 3.2 mp kamera var ve çok güzel çekiyor. Profilimde Monte ile çekilmiş bir resmi görebilirsin çekim kalitesi açısından. Onun dışında multitouch var. Iphone ile arasında hiç bir fark yok dokunmatik kalitesi anlamında. Bada için uygulamalarda hazırlanıyor. Sitesi de vardı ordan takip edebilirsin. Hayırlı olsun
Tekrar Teşekkürler İyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt