Android Şatışları Ne zaman düşecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Katılıyorum ama PC olayı biraz zor hatta imkansız.Nasıl PC sektörünün ağası Microsoft mobil sektörde bir anda lider olamadıysa aynı şekilde Google'da PC sektörüne gelipte bir anda yükselemez.Ayrıca rakipleri dahada güçlü olmuş olur.Çünkü PC sektöründeki Windows çok oturmuş durumda çoğu kullanıcı için alternatifi bile yok.
Bu sitede Windows'dan başka kullanan var mı acaba :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ayrıca şunuda hatırlatmak lazım bir çok ülkede sırf arayüzü değişti diye -ki metro çok daha kullanışlı bir arayüz- WP8'e yükseltmeyeceğim diyen çok büyük bir kitle var.Özellikle bilgisayar sektöründe çok gelenekçiyiz.Arayüz değiştirmeye korkan milyonlar başka işletim sitemine bırak geçmeyi 1-2 saatliğine kullanmaz bile ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ayrıca şunuda hatırlatmak lazım bir çok ülkede sırf arayüzü değişti diye -ki metro çok daha kullanışlı bir arayüz- WP8'e yükseltmeyeceğim diyen çok büyük bir kitle var.Özellikle bilgisayar sektöründe çok gelenekçiyiz.Arayüz değiştirmeye korkan milyonlar başka işletim sitemine bırak geçmeyi 1-2 saatliğine kullanmaz bile ;)
Aynen ama ben düşünebilirim :) Stabil mi acaba :ehe

incitemfm

incitemfm

Üye
windows androidin pc şubesi . aynı ram sömürmesi filan

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Aynen ama ben düşünebilirim :) Stabil mi acaba :ehe

Ben denedim gayet iyi durumda.Yani hız olarak W7'de de bir sorun yoktu W8'de debir problem yok.Tabi ben son sürümü gelene kadar kendi bilgisayarıma kurmakla uğraşmam :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Bu sitede Windows'dan başka kullanan var mı acaba :hmmm
bizim şu salih varya şu ' :bud: ' o işte linux kullanıyor ara ara windowsa geçiyor :evet:

- - - Eklendi - - -

Ben denedim gayet iyi durumda.Yani hız olarak W7'de de bir sorun yoktu W8'de debir problem yok.Tabi ben son sürümü gelene kadar kendi bilgisayarıma kurmakla uğraşmam :)
donanımın sağlamsa hiçbir windows sürümünde sıkıntı yok önemli olan ram performansı :spr

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
  • Beğen
Jomolocco

Jomolocco

Üye
hic bir zaman :ehe

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

W8 güzel. Ancak bazı programlarla uyum sorunu var. Kısmende olsa mavi ekran ile karşılaştım. Ama sorunlar aşılmayacak cinsten değil.

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

W8 güzel. Ancak bazı programlarla uyum sorunu var. Kısmende olsa mavi ekran ile karşılaştım. Ama sorunlar aşılmayacak cinsten değil.

Microsoft açıklamıştı fabrika çıkışı OC yapılmış işlemcilerde çok daha fazla rastlanıyormuş mavi ekrana.Diğerlerinde ise neredeyse hiç olmuyormuş...Uyumluluk problemleri bazı uygulamalarda tabiki olacak W7'de de vardı bu olay.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Androide cogu kullanici HD oyunlara aldanarak gecti. Uygulama cesitliligini görüncede sevdi. Kendisine cok farkli kaliteli uygulamalar , oyunlar gelistirilen bir sistem cikarsa bir kac yil icinde piyasaya adini duyurabilir.

yakup_281

yakup_281

Üye
benim ki biraz daha değişikti

bu en iyisi bence bluestacks

- - - Eklendi - - -

hala xp kullanan olduğunu düşünürsek dediğin çok doğru

- - - Eklendi - - -

ne olacağını kimse bilemez de android fazla yayıldı bir zamanların kralı symbian bile bu kadar yayılmamıştı androidin satışlarını ne wp ne de başka bir sistemin fazla etkilemeyeceği ortada en azından uğruna ouya diye bir konsol bile çıkarılan bir sistem android bu kadar büyürken pc sektörünede adım atacağını kestirebilmek zor değil. Uzun lafın kısası android gittikçe büyümeye devam ediyor.

chrome os tam kullanılabilir hale gelirse pcde de önemli değişiklikler olur

• Beğen
turker10

turker10

Üye
wp8 belki etkiler ama iphone 5 etkilemez çünkü iphone kullanan ayrı bi grup var sadece yükseltme yapar onlar tabi geçen de olur ama çok az olur...

• Beğen
Tepkiler: yakup_281
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: El-CD
El-CD

El-CD

Üye
turker10
wp8 belki etkiler ama iphone 5 etkilemez çünkü iphone kullanan ayrı bi grup var sadece yükseltme yapar onlar tabi geçen de olur ama çok az olur...

gülme butonu neydi arkadaşlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt