Android Şatışları Ne zaman düşecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Iphone 4S hala Galaxy SIII'e tercih edilebilir bir telefonken -marketi sayesinde- gidipte Iphone 5'e karşı Galaxy SIII'ü mü savunuyorsunuz.Tamam daha çıkmamış ama Galaxy SIII'ü 4'e katlayacağı kesin.Galaxy SII içinde bu tarz konuşmalar vardı Iphone 4S çıktıktan sonra 1 yıl boyunca en baba cihaz oldu ama.Fanlığa gerek yok şimdi.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Google a kolay kolay bir şey olmaz dolayısı ile androide de

avcitalip

avcitalip

Üye
Google a kolay kolay bir şey olmaz dolayısı ile androide de

google biterse zaten benim için internet te biter :) dünyanın en iyi arama motoru google sadece bununla sınırlı değil benim için google chrome en iyi en performanslı tarayıcı bir tek mobilde kötü :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Google sadece arama motorunda verdiği reklamlar sayesinde batmaz lakin bu Android'in hep iyi durumda kalacağını göstermiyor.Doğrusunu söylemek gerekirse Google işletim sistemi yazma konusunda bir Microsoft değil.

15097

15097

Üye
Google sadece arama motorunda verdiği reklamlar sayesinde batmaz lakin bu Android'in hep iyi durumda kalacağını göstermiyor.Doğrusunu söylemek gerekirse Google işletim sistemi yazma konusunda bir Microsoft değil.
:ah Chrome OS vardı birde değil mi :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

:ah Chrome OS vardı birde değil mi :)

:ah Dediğim gibi Microsoft gibi bir yazılım şirketi henüz dünyada yok.Adamlar cidden başarılılar bu işi biliyorlar.Nedense normalde objektifimdir ama Microsoft konuya girince fanlık duygularım kabarıyor.Nedensizce seviyorum adamları :ehe

yakup_281

yakup_281

Üye
android 5 yıla ölecek ölünce mesajımı alıntı yapıp canlandırırsınız :ehe

ölürse ölsün ben işimi göreni alırım şuan android görüyor 5 yıl sonra belki firefox os olur herkeste ,aslında wpli bi cihaz almak lazım sonuçta windows kullanıyoruz pcde

El-CD

El-CD

Üye
Bu kadar markayla devam ettigi surece dusmez

System X

System X

Üye
wp8 ile birlikte ios ve android satışları düşecek.Pureviewli wp8 cihaza kimse hayır diyemez :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ram tüketimini azaltırsa iyi olur ben en büyük sorunum o.Akışkanlık 4.0'da ben de ufak tefek takılmalar olsa da sorunsuzdu e 4.1 de project butter la hiç yok gibi zaten.Diğer sorunlarda düzelirse iostan sonra en iyi market onda son çıkan oyunlar onda kolay kolay düşmez

franzliszt

franzliszt

Üye
new iPhone çıktığı aylar düşecek .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ne kadar büyük olursa o kadar büyük düşer demişler,neyin ne olacağı belli olmaz ama yakın tarihte bu pek olacak gibi değil..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ne olacağını kimse bilemez de android fazla yayıldı bir zamanların kralı symbian bile bu kadar yayılmamıştı androidin satışlarını ne wp ne de başka bir sistemin fazla etkilemeyeceği ortada en azından uğruna ouya diye bir konsol bile çıkarılan bir sistem android bu kadar büyürken pc sektörünede adım atacağını kestirebilmek zor değil. Uzun lafın kısası android gittikçe büyümeye devam ediyor.

incitemfm

incitemfm

Üye
ne olacağını kimse bilemez de android fazla yayıldı bir zamanların kralı symbian bile bu kadar yayılmamıştı androidin satışlarını ne wp ne de başka bir sistemin fazla etkilemeyeceği ortada en azından uğruna ouya diye bir konsol bile çıkarılan bir sistem android bu kadar büyürken pc sektörünede adım atacağını kestirebilmek zor değil. Uzun lafın kısası android gittikçe büyümeye devam ediyor.
ben pc ye android attım bir ara :D

incitemfm

incitemfm

Üye
benim ki biraz daha değişikti

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Katılıyorum ama PC olayı biraz zor hatta imkansız.Nasıl PC sektörünün ağası Microsoft mobil sektörde bir anda lider olamadıysa aynı şekilde Google'da PC sektörüne gelipte bir anda yükselemez.Ayrıca rakipleri dahada güçlü olmuş olur.Çünkü PC sektöründeki Windows çok oturmuş durumda çoğu kullanıcı için alternatifi bile yok.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Kolay kolay düşmez. Arkasında google var :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt