incitemfm
Üye
google ve reklamları yerinde durduğu sürece android 41.0 bile gelirKolay kolay düşmez. Arkasında google var![]()
google ve reklamları yerinde durduğu sürece android 41.0 bile gelirKolay kolay düşmez. Arkasında google var![]()
Bu sitede Windows'dan başka kullanan var mı acaba
Katılıyorum ama PC olayı biraz zor hatta imkansız.Nasıl PC sektörünün ağası Microsoft mobil sektörde bir anda lider olamadıysa aynı şekilde Google'da PC sektörüne gelipte bir anda yükselemez.Ayrıca rakipleri dahada güçlü olmuş olur.Çünkü PC sektöründeki Windows çok oturmuş durumda çoğu kullanıcı için alternatifi bile yok.

Bu sitede Windows'dan başka kullanan var mı acaba![]()

Beni de çok memnunum şahsen
Vardır elbetBen memnunum Windows'tan ve Microsoft'tan hiç pişman etmediler
![]()

Aynen ama ben düşünebilirimAyrıca şunuda hatırlatmak lazım bir çok ülkede sırf arayüzü değişti diye -ki metro çok daha kullanışlı bir arayüz- WP8'e yükseltmeyeceğim diyen çok büyük bir kitle var.Özellikle bilgisayar sektöründe çok gelenekçiyiz.Arayüz değiştirmeye korkan milyonlar başka işletim sitemine bırak geçmeyi 1-2 saatliğine kullanmaz bile![]()
Stabil mi acaba 
Aynen ama ben düşünebilirimStabil mi acaba
![]()

bizim şu salih varya şu '
Bu sitede Windows'dan başka kullanan var mı acaba![]()
' o işte linux kullanıyor ara ara windowsa geçiyor 
donanımın sağlamsa hiçbir windows sürümünde sıkıntı yok önemli olan ram performansı
Ben denedim gayet iyi durumda.Yani hız olarak W7'de de bir sorun yoktu W8'de debir problem yok.Tabi ben son sürümü gelene kadar kendi bilgisayarıma kurmakla uğraşmam![]()

Her şey olsun en sonunda kurarım
Ben denedim gayet iyi durumda.Yani hız olarak W7'de de bir sorun yoktu W8'de debir problem yok.Tabi ben son sürümü gelene kadar kendi bilgisayarıma kurmakla uğraşmam![]()
windows androidin pc şubesi . aynı ram sömürmesi filan
W8 güzel. Ancak bazı programlarla uyum sorunu var. Kısmende olsa mavi ekran ile karşılaştım. Ama sorunlar aşılmayacak cinsten değil.
benim ki biraz daha değişikti
Ayrıca şunuda hatırlatmak lazım bir çok ülkede sırf arayüzü değişti diye -ki metro çok daha kullanışlı bir arayüz- WP8'e yükseltmeyeceğim diyen çok büyük bir kitle var.Özellikle bilgisayar sektöründe çok gelenekçiyiz.Arayüz değiştirmeye korkan milyonlar başka işletim sitemine bırak geçmeyi 1-2 saatliğine kullanmaz bile![]()
ne olacağını kimse bilemez de android fazla yayıldı bir zamanların kralı symbian bile bu kadar yayılmamıştı androidin satışlarını ne wp ne de başka bir sistemin fazla etkilemeyeceği ortada en azından uğruna ouya diye bir konsol bile çıkarılan bir sistem android bu kadar büyürken pc sektörünede adım atacağını kestirebilmek zor değil. Uzun lafın kısası android gittikçe büyümeye devam ediyor.
wp8 ile birlikte ios ve android satışları düşecek.Pureviewli wp8 cihaza kimse hayır diyemez![]()
wp8 belki etkiler ama iphone 5 etkilemez çünkü iphone kullanan ayrı bi grup var sadece yükseltme yapar onlar tabi geçen de olur ama çok az olur...