Android Şatışları Ne zaman düşecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
incitemfm

incitemfm

Üye
wp etkilemez piyasayı asıl. neyin kafası bu

15097

15097

Üye
turker10
wp8 belki etkiler ama iphone 5 etkilemez çünkü iphone kullanan ayrı bi grup var sadece yükseltme yapar onlar tabi geçen de olur ama çok az olur...

gülme butonu neydi arkadaşlar ?
:kıskıs:

turker10

turker10

Üye
ihone 5 gelirse 2000 küsüre gelir ve yine maddi durumu düzgün iphonecilere hitap eder her adamın alacağı telefon olmaz demek istediğim ama anlayana....

15097

15097

Üye
Offf :cnfsd:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Symbianin durumu ortada.bence 3-4 yıla gider android.samsung sonu gördü tizeni geliştiriyor:hmmm wp8 geliyor.insanlar artık yenilik istiyor,yeni arayüz istiyor:good:bence sonu symbian gibi olacaki:)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Symbianin durumu ortada.bence 3-4 yıla gider android.samsung sonu gördü tizeni geliştiriyor:hmmm wp8 geliyor.insanlar artık yenilik istiyor,yeni arayüz istiyor:good:bence sonu symbian gibi olacaki:)
Android'in mi sonu göründü :hmmm Android'in Wp8 ile düşmesi olanaksız.Tizen çok gelişirse ancak böyle olur.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Android'in mi sonu göründü :hmmm Android'in Wp8 ile düşmesi olanaksız.Tizen çok gelişirse ancak böyle olur.

Daha öncede dediğim gibi açık kaynak kodlu bir sistemin yok edicisi kapalı kaynak kodlu bir işletim sistemi olamaz.Aynısı tam tersi içinde geçerli değil ama.Android'i MeeGo ya da Tizen alt edebilir ama Wp ya da IOS bunu yapamaz.Wp ile IOS anca birbirlerini parçalarlar ;)

- - - Eklendi - - -

ihone 5 gelirse 2000 küsüre gelir ve yine maddi durumu düzgün iphonecilere hitap eder her adamın alacağı telefon olmaz demek istediğim ama anlayana....

GSIII'te 2000 küsura geldi Iphone 5 daha pahalıya gelecektir.Ayrıca yurtdışı fiyatları gayet normal cihazların yani Iphone kullanıcılarının sabit kişiler olması gibi bir olay yok :dry:

incitemfm

incitemfm

Üye

Daha öncede dediğim gibi açık kaynak kodlu bir sistemin yok edicisi kapalı kaynak kodlu bir işletim sistemi olamaz.Aynısı tam tersi içinde geçerli değil ama.Android'i MeeGo ya da Tizen alt edebilir ama Wp ya da IOS bunu yapamaz.Wp ile IOS anca birbirlerini parçalarlar ;)

- - - Eklendi - - -

GSIII'te 2000 küsura geldi Iphone 5 daha pahalıya gelecektir.Ayrıca yurtdışı fiyatları gayet normal cihazların yani Iphone kullanıcılarının sabit kişiler olması gibi bir olay yok :dry:
benim anlamadğım şey s3ü filan siz bin tl filan mı sanıyosunuz acaba ?

incitemfm

incitemfm

Üye

2000 küsur TL'den geldi, satılıyor demişim bana gidip bin TL'den mi satılıyor zannediyorsunuz diyorsun.Yorum atmadan önce bir düzgünce oku anla yazılanları.
sana hitaben değil destek amaçlı dedim adamlar iphone alanları zengin sanıyolar bir kitlesi var diyolar sanki s3 bin tl bunu demek istedim

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
sana hitaben değil destek amaçlı dedim adamlar iphone alanları zengin sanıyolar bir kitlesi var diyolar sanki s3 bin tl bunu demek istedim

Anlayamamışım pardon ;) Sanıyorsunuz diyince bana dedin zannettim.Tabi Iphone'un Galaxy SIII gibi bir telefona göre en azından Türkiye'de çok daha pahalıya satılacağı bir gerçek.Ben yine 3000 gibi bir Türkiye fiyatı bekliyorum -vergiler sağolsun-.Türkiye'de pahalı olabilir ama yurtdışında fiyatları gayet normal bunu unutmamalıyız.

15097

15097

Üye

Anlayamamışım pardon ;) Sanıyorsunuz diyince bana dedin zannettim.Tabi Iphone'un Galaxy SIII gibi bir telefona göre en azından Türkiye'de çok daha pahalıya satılacağı bir gerçek.Ben yine 3000 gibi bir Türkiye fiyatı bekliyorum -vergiler sağolsun-.Türkiye'de pahalı olabilir ama yurtdışında fiyatları gayet normal bunu unutmamalıyız.
iPhone 4S'i ilk olarak Teknosa getirmişti Türkiye'ye ve fiyatı tam 2750 liraydı :oha:

incitemfm

incitemfm

Üye

iPhone 4S'i ilk olarak Teknosa getirmişti Türkiye'ye ve fiyatı tam 2750 liraydı :oha:
çok saçma 2750 lira ne demek arkadaş telefona vericeğim maximum fiyat 2000 tl. bir kuruş fazla vermem

futbol123

futbol123

Üye
Android e hicbirsey olmaz cunku 4.1jelly bean ile cok hizli ve stabil olmus.Bu sistemi suan kimse yikamaz iphone 5 ciksada etkilemez android i iphone kullanicilari cok farkli..

incitemfm

incitemfm

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5112711]Android e hicbirsey olmaz cunku 4.1jelly bean ile cok hizli ve stabil olmus.Bu sistemi suan kimse yikamaz iphone 5 ciksada etkilemez android i iphone kullanicilari cok farkli..[/QUOTE]
androidin geldiği noktayı anlamak için 4.0dan nexus alıp 4.1 e güncelleyen bir kullanıcıya sormak lazım

incitemfm

incitemfm

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5112722]

Oda ben mi oluyodum :D
[/QUOTE]
ta kendin anlatda dinleyek

incitemfm

incitemfm

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5112737]

Tek kelime harika
[/QUOTE]
tereyağı diyosun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt