Android Şatışları Ne zaman düşecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Android Şatışları Ne zaman düşecek ?
fikri olan var mı ?

bountykiller

bountykiller

Üye
ben ilk darbeyi iphone 5 ten bekliyorum. ikinci darbeyide wp den bekliyorum. bakalım hayırlısı...

larten123

larten123

Üye
Bence kolay kolay düşmez:bilmm

15097

15097

Üye
wp8 ve/veya yeni iphone çıkınca düşebilir ama bunu kimse önceden bilemez :bilmem:

- - - Eklendi - - -

wp8 ve/veya yeni iphone çıkınca düşebilir ama bunu kimse önceden bilemez :bilmem:

doctorrr

doctorrr

Üye
tizenli samsung ve htc leri bekleyin o zaman android çakılacak :oke:

hunter41

hunter41

Üye
her çıkışın birde inişi vardır elbet.Daha iyi yazılımlar cıktıgında daha stablil sistemler kullanmaya baslandıgın da android de symbian gibi çökecektir...

incitemfm

incitemfm

Üye
android düşmez artık kendine baya bir hayran kitlesi yaptı boşuna sevinmeyin

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen ole hem bizim gibi telefonu kurcalayan birileri oldukça hiç duşmez

yakup_281

yakup_281

Üye
yaw size mi kalmış ne zaman düşeceği :aha: jelly bean ile stabilite arttı yapılabilecekler hayalinize kalmış artık android dünyasına geçip nimetlerinden faydalanacağınıza gelmiş yok wp8 yok ip5 tamam ip5 için millet yine kuyruklara girecek siz bide galaxy s 4 çıkarsa o zaman görün android her versiyonda bir sürü + özellik kazanıyor

15097

15097

Üye
yaw size mi kalmış ne zaman düşeceği :aha: jelly bean ile stabilite arttı yapılabilecekler hayalinize kalmış artık android dünyasına geçip nimetlerinden faydalanacağınıza gelmiş yok wp8 yok ip5 tamam ip5 için millet yine kuyruklara girecek siz bide galaxy s 4 çıkarsa o zaman görün android her versiyonda bir sürü + özellik kazanıyor
iOS'te her sürümünde bir sürü yeni özellik kazanıyor.iPhone 4S o donanımla S III'e kafa tutuyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tizen'in gelişine bağlı tamamen.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

bolamanle

Üye
15 yıl sonra hepiniz eskiden bi android vardı nolduki androide diye sorucanız (bakın sim ne halegeldi)

MaxipmaN

Üye
android 5 yıla ölecek ölünce mesajımı alıntı yapıp canlandırırsınız :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sevinen veya üzülen yok tabiki çok işletim sisteminin olması her zaman iyidir yalnız şunuda hatırlatmak lazım zamanında Nokia'da Android'in hala yapamadığı bir isim yapmıştı ve şuanki durumu malum.IOS Wp gibi kapalı sistemler ile Android gibi açık kaynak kodlu bir sistemin yokedilmesi çok zor ve neredeyse imkansız.Daha iyi olsa bile sırf biraz daha fazla özgürlük için Android tercih eden milyonlar olacaktır.Android'i yokedebilecek işletim sistemi olsa olsa ondan daha özgür ve daha iyi bir işletim sistemi olabilir ki MeeGo -Jolla ile- ve Tizen -HTC, Samsung ve ileride eklenecek firmalar ile- Android'e rakip olabilir.Tabiki istediği kadar rakip olsun Android'in batma aşamasına gelmesi en az 2-3 yıl sürecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt