android root atma yalanı t10

Sponsorlu Bağlantılar

maxmaxsuper

maxmaxsuper

Üye
    Konu Sahibi
android root atma yalanı t10
arkadaşlar geçen internette gezinirken rot atma diye bir şey gördüm bu arada telefonum türkcell t10 adam ilk önce tel i kapğatdedi kapattım sonra ses kısma+ kırmızıtuş+açma tuşuna bas dedi yaptım bir ms dos uygul uygulaması verdi onunla teli rootlamaya çalıştım ama olmadı olmadığı gibide bidaha telli açamadım halada açamıom t10 a format atmayı bilen varsa paylaşsın.........

hayro46

Üye
arkadaşim birde su siteye bir göz at ben yaptım bir sorun cıkmadı 2 aydır kulanyorum

Tab35

Üye
daha saçma bi konu ismi bulamadınmı ? telefon hiçmi açılmıyor güç gelmiyormu yoksa açılıpta sistem açılmıyormu ?

eğer güç gelmeyecek derecede açılmıyorsa şarjın biterken cihazla işlem yapmışsındır yada cihazın brick lendi yani takıldı kaldı garantiye verdiğinizde cihazınızı yenisiyle değiştirirler yada siz rootladıktan sonra msdos pc de kapanmadan çıkarmışsınızdır yani işlem tamamlanmadan yapmışsınızdır bu cihazlar nokia gibi değil yani format yok kesinlikle yukarda bi arkadaş link vermiş o arkadaşın dediklerini uygularsan sırasıyla rahatlıkla yaparsın bende bilgisizdim biraz araştırma yaparak kitlenen telefonumu düzelttim

Takipçi Satın Al

Üst Alt