CanKartaL
Emekli Yönetici
Şarjım bitmeseydi arıyordum da şarj bitince sana sorayım dedimSwap activator olması gerek xda forumunda.Biraz "Search" butonunu kullan![]()

Bu arada xda da farklı cihazlar için var ama farketmez herhalde ?
Şarjım bitmeseydi arıyordum da şarj bitince sana sorayım dedimSwap activator olması gerek xda forumunda.Biraz "Search" butonunu kullan![]()

Fark etmez.Sadece hafıza kartı swap partitionu'nu aktif ediyormu ona dikkat et.
Şarjım bitmeseydi arıyordum da şarj bitince sana sorayım dedim
Bu arada xda da farklı cihazlar için var ama farketmez herhalde ?
evet hocam root yaptım titanyum backup ile 10-15 program dondurdum swapper for root ile ram artırdım ama çok birşey değişmedi sanırım iyi bir rom lazım bana. Ayrıca swapper for root çok da yarar sağlıyormuş gibi gelmedi kaldırdım
o kadar bilgim yok belkide aktif olmamıştır. Sadece anlatılan adımları izledim bir fark hissedemedim.Araştırmak lazım
Swapper for root un çalıştığını nasıl farkettin ki? Ben denedim, aktifleştirildi dedi ama sd kartta özellikle swap için biçimlendirdiğim 2gb boş alan olmasına rağmen aktifleştirmedi.
Root işlemini yaptıysanız ve swap destekli bir kernel yüklemişseniz marketten "kernel tuner **root**" u yükleyerek swap partition oluşturup aktifleştirebilirsiniz. Cm10.1 CyanCore 2.6.8 ile GalaxyS te denedim, çalışıyor.o kadar bilgim yok belkide aktif olmamıştır. Sadece anlatılan adımları izledim bir fark hissedemedim.Araştırmak lazım
android sitesi iyi biri
teşekkürler benim 5800da boşta her 55 mb civarı ram kalıyor, mutluyum![]()

kendini banlamayaydin eyiydi
konu icin Teşekkürler şu anlık ram sıkıntim yokta ilerde belkikendini banlamayaydin eyiydi

benim s2 sürümü 4.1.2 ram çok şişiyo