Android Ram Yönetimi Ve S.S.S (RAMLE İLGİLİ KONU AÇMADAN ÖNCE BURAYA BAKIN!)

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Swap activator olması gerek xda forumunda.Biraz "Search" butonunu kullan :ehe
Şarjım bitmeseydi arıyordum da şarj bitince sana sorayım dedim :zzz:

Bu arada xda da farklı cihazlar için var ama farketmez herhalde ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Şarjım bitmeseydi arıyordum da şarj bitince sana sorayım dedim :zzz:

Bu arada xda da farklı cihazlar için var ama farketmez herhalde ?
Fark etmez.Sadece hafıza kartı swap partitionu'nu aktif ediyormu ona dikkat et.

caferson

Üye
üstatlar selamlar galaxy w var ve bazen çok kasıyor acaba swapper for root adlı programı kursam yararı olur mu . Ayrıca aranızda kullanıp memnun kalan varmı bu ram meselesini nasıl çözeceğiz

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunda hangi yazılım var?

caferson

Üye
Telefon orjinal hocam fabrika çıkışı root ya da room yok ne yapsam verim alabilirim. Orjinal romda kalıp root yapıp swapper ile ram artırıp bir kaçtanede program silip ramı rahatlatabilir miyim?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Firma romları ek özellikler nedeniyle hep yavaş oluyor.Custom rom'a geçmenizi öneririm.

caferson

Üye
evet hocam root yaptım titanyum backup ile 10-15 program dondurdum swapper for root ile ram artırdım ama çok birşey değişmedi sanırım iyi bir rom lazım bana. Ayrıca swapper for root çok da yarar sağlıyormuş gibi gelmedi kaldırdım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
evet hocam root yaptım titanyum backup ile 10-15 program dondurdum swapper for root ile ram artırdım ama çok birşey değişmedi sanırım iyi bir rom lazım bana. Ayrıca swapper for root çok da yarar sağlıyormuş gibi gelmedi kaldırdım

Swapper for root un çalıştığını nasıl farkettin ki? Ben denedim, aktifleştirildi dedi ama sd kartta özellikle swap için biçimlendirdiğim 2gb boş alan olmasına rağmen aktifleştirmedi.

caferson

Üye

Swapper for root un çalıştığını nasıl farkettin ki? Ben denedim, aktifleştirildi dedi ama sd kartta özellikle swap için biçimlendirdiğim 2gb boş alan olmasına rağmen aktifleştirmedi.
o kadar bilgim yok belkide aktif olmamıştır. Sadece anlatılan adımları izledim bir fark hissedemedim.Araştırmak lazım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
o kadar bilgim yok belkide aktif olmamıştır. Sadece anlatılan adımları izledim bir fark hissedemedim.Araştırmak lazım
Root işlemini yaptıysanız ve swap destekli bir kernel yüklemişseniz marketten "kernel tuner **root**" u yükleyerek swap partition oluşturup aktifleştirebilirsiniz. Cm10.1 CyanCore 2.6.8 ile GalaxyS te denedim, çalışıyor.

ilcarnefice

Üye
:tşk:

OPC

OPC

Üye
Ben bu konuyu yeni gördüm çok detaylıymış gerçekten :)

lyon_69

lyon_69

Üye
vay dayı sen bu işten anlıyosun

jr_arif

jr_arif

Üye
benim s2 sürümü 4.1.2 ram çok şişiyo

Samet.25

benim s2 sürümü 4.1.2 ram çok şişiyo

Rootluysa titanyum backup ile uygulama onbelleklerini dalvik onbellegini bi temizle rahatlar biraz tel veya s2 ye cm romu varsa onu yükle bida kasma filan olmaz .d

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

alisait07

alisait07

Üye
Tesekkurler de galaxy y de calisirmi

Üst Alt