Android OS Tabanlı Cep Telefonları / Fiyat Sıralaması

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.Bu arada minik Ali,gelmiyorum bir daha.Ne halin varsa gör.:hih:
can ahmet hemen atar yap :D konuya bakın bi ben ne yazdım siz ne yazdınız .. @ naww ile kaynattınız.. buharlaştı vallahi....Atar yapma hemen :D :nono: bu konu daha üst konu olmaz ki :( 9 sayfa 80 cevap oldu... :( lütfen biraz insaflı davranın konuya bayağı emek göstermiştim yani :(:( :angry:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
can ahmet hemen atar yap :D konuya bakın bi ben ne yazdım siz ne yazdınız .. @ naww ile kaynattınız.. buharlaştı vallahi....Atar yapma hemen :D :nono: bu konu daha üst konu olmaz ki :( 9 sayfa 80 cevap oldu... :( lütfen biraz insaflı davranın konuya bayağı emek göstermiştim yani :(:( :angry:

Tamam tamam.Özür diliyorum.

klongs

klongs

Üye
sakin ol sampiyon

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
konu üst konu olmuş, güzel. Bilgisayar bulursam bu iş biter :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yahu 5-6 dakkadır kaptırmışım kendimi 3Gs'i yazıyorum.Sonradan çaktım androidde olduğumuzu.:ehe
Htc one v'ye ek:
-Imagesense ile muhteşem görüntü kalitesi.
-Video çekerken aynı zamanda fotoğraf çekebilme.
-Ancak ram 512 mb ve işlemci 1 ghz olduğundan android ics pek iyi çalışmayabilir.Segmentdaşı neo v daha iyi bir tercihtir.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Yahu 5-6 dakkadır kaptırmışım kendimi 3Gs'i yazıyorum.Sonradan çaktım androidde olduğumuzu.:ehe
Htc one v'ye ek:
-Imagesense ile muhteşem görüntü kalitesi.
-Video çekerken aynı zamanda fotoğraf çekebilme.
-Ancak ram 512 mb ve işlemci 1 ghz olduğundan android ics pek iyi çalışmayabilir.Segmentdaşı neo v daha iyi bir tercihtir.

ics nin kendisi sorunlu bi yazılım bence bu arada senide androidli yapalım hünkarım

klongs

klongs

Üye
sorunlu degilde yuksek donanim iatiyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Xperia Arc S Hepsi burada fiyatı 1.279tl

klongs

klongs

Üye
galaxy s2 de 1569 tl

KayraBey

KayraBey

Üye
Konu bana çok düzensiz geldi.Sabit konu olmasına rağmen içerik karışık ve eksik.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar konu 1 haftaya duzelecek ancak bazi arkadaslarimiz fiyat yorumu yapmis ben galaxy s2 yi hem internette hemde maxicep reklaminda gordum ve fiyatlar hakkinda eminmisiniz arc s link de verdim hatta bakabilirsiniz...

klongs

klongs

Üye
tekno market fiyatlarınıda yazarsan daha iyi olur çoğu insan teknomarketlerden alıyor

KayraBey

KayraBey

Üye
İnternet üzerinden satış yapan siteler uygun fiyat veriyorlar çoğu zaman

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
İnternet üzerinden satış yapan siteler uygun fiyat veriyorlar çoğu zaman
Oyle ama pek fark olmuyor abim neo v yi ayni fiyata aldi internetteki ile zaten buradaki amac nokta atisi ile fiyat tutturma degil..tahmi fiyat araligi...;)

klongs

klongs

Üye
Oyle ama pek fark olmuyor abim neo v yi ayni fiyata aldi internetteki ile zaten buradaki amac nokta atisi ile fiyat tutturma degil..tahmi fiyat araligi...;)

adamin biri buraya bakip xperia arc s almak istedi diyelim 1100 tl yaziyor burada sonra teknosaya gidince 1400 tl yi gorunce seni saygiyla anar sonra :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Dede
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
adamin biri buraya bakip xperia arc s almak istedi diyelim 1100 tl yaziyor burada sonra teknosaya gidince 1400 tl yi gorunce seni saygiyla anar sonra :D

Evet Ali biraz dikkatli olman gerekiyor.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Dostum şöyle bir durum var;
Burada bi fiyat aralığı verdim.Araştırdım ve küsüratları yuvarlayıp yazdım...Ayrıca telefon fiyatları her yerde farklılık gösterir..Kimisi tanıdığından alır kimisi kazık yer alır...Teknosada kazık fiyat bi tanıdıkda yada başka bir yerde daha düşük fiyata olabilir...Bu konuda ne kadar uğraşşak da bazı farklılıklar oluyor..Geçen ki konularda da belirttiğim link te o fiyat vardı...Ha siz illaki yok arkadaş o fiyat değil **** şu kadar fiyatı var eminim derseniz ne ala...Zaten konum dada belirttim.. Fiyatlarda oynama olabilir diye... :naughty:

goblet

goblet

Üye
Güzel çalışma ancak SE modelleri çok eksik.

Üst Alt