Android OS Tabanlı Cep Telefonları / Fiyat Sıralaması

Sponsorlu Bağlantılar

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Dostum önceki yorumumda da belirttiğim gibi eğer konu üst konu yapılırsa yani herkez faydalanacak durumu gelirse bayağı kapsamını arttıracağım.Ha bu demek değil dik konu üst konu yapılmazsa uğraşmıcam bu konuyla...Tabiki yavaş yavaş devam ediyorum özellikle de şu okullar bi kapansın 1.5 hafta sonra tamamen başlarız artık....

dostum tmm öneriydi sadece :D bende yazın asıl gitar bölümünde bomba paylaşımlara başlıyacam

• Beğen
Tepkiler: legolas29

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

bilgisayara kavuşur kavuşmaz başlıyorum :)
İnşallah hocam da haftaya bitiyor okul :) o zaman hallederiz.. Ayrıca şehriyar neden açmıyor yahu ? üst konu yapması için mesaj attım cevap gelmedi...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İnşallah hocam da haftaya bitiyor okul :) o zaman hallederiz.. Ayrıca şehriyar neden açmıyor yahu ? üst konu yapması için mesaj attım cevap gelmedi...

Lütfullah meşgul bi öğrenci :ehe vakit bulunca bakar

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve legolas29
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
o da öğrenci :D

---------- Eklendi @ 12:01:47 ---------- Yazıldı @ 12:01:29 ----------

diğer mod a mesaj at

Çok da acele değil ama 'Şeref' ile hiç konuşmadım önceden... bi mesaj atıyım bakalım...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Buyur Ali benden gelsin;
Samsung Galaxy S:
-1 GHz overclock edilebilir cortex a8 işlemci.Cortex a8 diğer Arm türlerinden daha performanslıdır.Örneğin S+'da kullanılan 1.4 GHzlik işlemciyi performans konusunda geçer.
-512 Mb Ram.Bazen yetersiz kalabilir(örn gta3) ancak gayet de yeterlidir.
-PowerVR sgx540 gpu(grafik işlemcisi).Adreno 205(s+,Galaxy nexus,optimus 3d) ile aynı güce sahiptir ve günümüzdeki tüm hd oyunlar için yeterlidir.
-4" süper amoled ekran.Süper amoled olduğu için gün ışığında parlasa ve şarzın çabuk bitmesine yol açsa da muhteşem görüntü kalitesi sunar.
-Android 2.3(gb) sürümü.Rom ile gerçek ics.
Benim için önemli olanlar bunlar ve yazdım.Tüm kullanıcılar da bence bunları kâle alır.

• Beğen
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Faideli bir konu olmuş.Lakin üst sınıf telefonları da eklerseniz kolaylık sağlamış olursunuz. :)

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Buyur Ali benden gelsin;
Samsung Galaxy S:
-1 GHz overclock edilebilir cortex a8 işlemci.Cortex a8 diğer Arm türlerinden daha performanslıdır.Örneğin S+'da kullanılan 1.4 GHzlik işlemciyi performans konusunda geçer.
-PowerVR sgx540 gpu(grafik işlemcisi).Adreno 205(s+,Galaxy nexus,optimus 3d) ile aynı güce sahiptir ve günümüzdeki tüm hd oyunlar için yeterlidir.
-4" süper amoled ekran.Süper amoled olduğu için gün ışığında parlasa ve şarzın çabuk bitmesine yol açsa da muhteşem görüntü kalitesi sunar.
Benim için önemli olanlar bunlar ve yazdım.Tüm kullanıcılar da bence bunları kâle alır.

ufak bir düzeltme yapayım sgx 540 adreno 205 den kat kat daha hızlı.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve legolas29
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Buyur Ali benden gelsin;
Samsung Galaxy S:
​Teşekkürler...Fakat yazdıklarının çoğu var :oke:

---------- Eklendi @ 13:58:03 ---------- Yazıldı @ 13:55:29 ----------

Faideli bir konu olmuş.Lakin üst sınıf telefonları da eklerseniz kolaylık sağlamış olursunuz. :)
Bi kaç tane daha ekleyeceğim fakat fiyat aralığı var orada...Zaman geçtikçe konu içeriği zenginleştirilecektir...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

ufak bir düzeltme yapayım sgx 540 adreno 205 den kat kat daha hızlı.

Polygon güçleri aynı.Galiba sen adrenolara güncelleme gelmeden önceki halini söylüyorsun.Önceden öyleydi.

---------- Eklendi @ 13:59:58 ---------- Yazıldı @ 13:58:14 ----------

​Teşekkürler...Fakat yazdıklarının çoğu var :oke:

---------- Eklendi @ 13:58:03 ---------- Yazıldı @ 13:55:29 ----------

Bi kaç tane daha ekleyeceğim fakat fiyat aralığı var orada...Zaman geçtikçe konu içeriği zenginleştirilecektir...

Güçlerini karşılaştırmamışsın ama.Ayrıca gpu hiç yok.:sirit:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
theposies

theposies

Üye
teşekkürler

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
sgx540 ta overclock da var 350 mhz ye kadar bunu unutmayalım :D

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
S.G.SII ve S.E. Xperia Arc s eklenmiştir...

• Beğen

Üst Alt