Hocam bu fiata yuzlerce satan var onlardami fake ?
1300 e 1350 tlye HTC One X satan bir sürü ilan var hepsi doğrumu bunlar ya spot yada fake
T20 780TL :P Çok tutulmasından dolayı fiyatı yükseldi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fiyatlar için bence hepsiburadaya bak onların fiyatları teknomarketlere yakın oluyor
Guzel olmus sagol![]()

Haklısın hocam el insaf yahu.. bukadar da olmaz kiKendi sitesinde yazıyor linkde verdim hocam.

Haklısınız galaxy s e birazdaha ayrıntı koyacağım...galaxy s 2.1 çıkıyor 2.3.6 ya kadar yükseltilebilir yazarsan ve gpu hakkında bilgi verirsen daha iyi olur
Hocam eğer konu üst konu olur ve fazla tutulursaama biraz daha ayrıntı verebilirdin. Gereksiz şeyleri sil ve kullanıcıların meraklı oldukları konular hakkında bilgiler ver. Böylece daha faydalı olur.
bende ayrıntıyı arttıracağım hatta şimdiden başlayacağım... o konuda meraklanmayın..
Haklısın hocam el insaf yahu.. bukadar da olmaz ki
---------- Eklendi @ 20:23:12 ---------- Yazıldı @ 20:22:49 ----------
Haklısınız galaxy s e birazdaha ayrıntı koyacağım...
---------- Eklendi @ 20:24:11 ---------- Yazıldı @ 20:23:12 ----------
Hocam eğer konu üst konu olur ve fazla tutulursabende ayrıntıyı arttıracağım hatta şimdiden başlayacağım... o konuda meraklanmayın..
![]()
.Aynen hocam bende bu yüzden açtım konuyu bi bakıyorum ''Andorid Genel Destek'' bölümü nün yarısı telefon önerisi adlı konularla dolu... İnşallah üst konu olursa böyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum....sen yavaş yavaş üst segmenti de eklemeye çalış üst segment almak isteyenler için de iyi olur bizde tavsiye vermekten kurtuluruz![]()
İnşallah hocam yarıdımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...
imkânım oldukça yardımcı olurum.
---------- Eklendi @ 20:26:35 ---------- Yazıldı @ 20:26:16 ----------
.

Dostum önceki yorumumda da belirttiğim gibi eğer konu üst konu yapılırsa yani herkez faydalanacak durumu gelirse bayağı kapsamını arttıracağım.Ha bu demek değil dik konu üst konu yapılmazsa uğraşmıcam bu konuyla...Tabiki yavaş yavaş devam ediyorum özellikle de şu okullar bi kapansın 1.5 hafta sonra tamamen başlarız artık....Küçük bi öneri!
Android 4.0 yüklenebilen cihazları farklı bi kısma yaz bence insanlar bu 4.0 ın neyin nesi olduğunu bilmek için deniyor
Dostum önceki yorumumda da belirttiğim gibi eğer konu üst konu yapılırsa yani herkez faydalanacak durumu gelirse bayağı kapsamını arttıracağım.Ha bu demek değil dik konu üst konu yapılmazsa uğraşmıcam bu konuyla...Tabiki yavaş yavaş devam ediyorum özellikle de şu okullar bi kapansın 1.5 hafta sonra tamamen başlarız artık....