Android OS Tabanlı Cep Telefonları / Fiyat Sıralaması

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Neler oluyor yahu burada? :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

hotlock

hotlock

Üye
1300 e 1350 tlye HTC One X satan bir sürü ilan var hepsi doğrumu bunlar ya spot yada fake

garantili olanlrda var tabi ama onlar daha pahali. Hepsi fake yada hepsi durust satici olmaz tabi aldgn kisiyi iyi secicen profilne aldgi yorumlara bakmadan alinmaz

• Beğen
Tepkiler: legolas29
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
T20 780TL :P Çok tutulmasından dolayı fiyatı yükseldi.

Hocam o kadar olmuş yahu emin misin? T20 o kadar edecek bi özelliğe sahip değil de :D

---------- Eklendi @ 19:51:40 ---------- Yazıldı @ 19:50:17 ----------

Ayrıca arkadaşlar fiyatlarda değiştirmemi istedikeleriniz neler yazın sırayla değiştiriyim

klongs

klongs

Üye
fiyatlar için bence hepsiburadaya bak onların fiyatları teknomarketlere yakın oluyor

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Türe

Türe

Üye
Guzel olmus sagol ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk: ama biraz daha ayrıntı verebilirdin. Gereksiz şeyleri sil ve kullanıcıların meraklı oldukları konular hakkında bilgiler ver. Böylece daha faydalı olur.

klongs

klongs

Üye
galaxy s 2.1 çıkıyor 2.3.6 ya kadar yükseltilebilir yazarsan ve gpu hakkında bilgi verirsen daha iyi olur

Peocawe

Peocawe

Üye
Kendi sitesinde yazıyor linkde verdim hocam.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Kendi sitesinde yazıyor linkde verdim hocam.
Haklısın hocam el insaf yahu.. bukadar da olmaz ki :(

---------- Eklendi @ 20:23:12 ---------- Yazıldı @ 20:22:49 ----------

galaxy s 2.1 çıkıyor 2.3.6 ya kadar yükseltilebilir yazarsan ve gpu hakkında bilgi verirsen daha iyi olur
Haklısınız galaxy s e birazdaha ayrıntı koyacağım...

---------- Eklendi @ 20:24:11 ---------- Yazıldı @ 20:23:12 ----------

:tşk: ama biraz daha ayrıntı verebilirdin. Gereksiz şeyleri sil ve kullanıcıların meraklı oldukları konular hakkında bilgiler ver. Böylece daha faydalı olur.
Hocam eğer konu üst konu olur ve fazla tutulursa :) bende ayrıntıyı arttıracağım hatta şimdiden başlayacağım... o konuda meraklanmayın..:ehe

klongs

klongs

Üye
sen yavaş yavaş üst segmenti de eklemeye çalış üst segment almak isteyenler için de iyi olur bizde tavsiye vermekten kurtuluruz :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Haklısın hocam el insaf yahu.. bukadar da olmaz ki :(

---------- Eklendi @ 20:23:12 ---------- Yazıldı @ 20:22:49 ----------

Haklısınız galaxy s e birazdaha ayrıntı koyacağım...

---------- Eklendi @ 20:24:11 ---------- Yazıldı @ 20:23:12 ----------

Hocam eğer konu üst konu olur ve fazla tutulursa :) bende ayrıntıyı arttıracağım hatta şimdiden başlayacağım... o konuda meraklanmayın..:ehe

imkânım oldukça yardımcı olurum.

---------- Eklendi @ 20:26:35 ---------- Yazıldı @ 20:26:16 ----------

:D.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
sen yavaş yavaş üst segmenti de eklemeye çalış üst segment almak isteyenler için de iyi olur bizde tavsiye vermekten kurtuluruz :D
Aynen hocam bende bu yüzden açtım konuyu bi bakıyorum ''Andorid Genel Destek'' bölümü nün yarısı telefon önerisi adlı konularla dolu... İnşallah üst konu olursa böyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum....

• Beğen
Tepkiler: klongs
kmesne

kmesne

Üye
Galaxy s3 çıktığından s2 nin fiyatları 1200 e iner hele internette

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Küçük bi öneri!
Android 4.0 yüklenebilen cihazları farklı bi kısma yaz bence insanlar bu 4.0 ın neyin nesi olduğunu bilmek için deniyor

blacktalon

blacktalon

Üye
Telefon alacaksanız androidtelefonlari.com vatanbilgisayar yada mediamarkt var bi bakabilirsiniz gittigidiyor gibi sitelrde kacak telefon çıkabiliyor

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Küçük bi öneri!
Android 4.0 yüklenebilen cihazları farklı bi kısma yaz bence insanlar bu 4.0 ın neyin nesi olduğunu bilmek için deniyor
Dostum önceki yorumumda da belirttiğim gibi eğer konu üst konu yapılırsa yani herkez faydalanacak durumu gelirse bayağı kapsamını arttıracağım.Ha bu demek değil dik konu üst konu yapılmazsa uğraşmıcam bu konuyla...Tabiki yavaş yavaş devam ediyorum özellikle de şu okullar bi kapansın 1.5 hafta sonra tamamen başlarız artık....

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Dostum önceki yorumumda da belirttiğim gibi eğer konu üst konu yapılırsa yani herkez faydalanacak durumu gelirse bayağı kapsamını arttıracağım.Ha bu demek değil dik konu üst konu yapılmazsa uğraşmıcam bu konuyla...Tabiki yavaş yavaş devam ediyorum özellikle de şu okullar bi kapansın 1.5 hafta sonra tamamen başlarız artık....

aynen. Okullar bitsin paylaşım nedir göreceksiniz :D

Üst Alt