Tekrar deneyin olması lazım olmazsa recovery hasar görmüş olabilir<br />kerim336<br />
ses acma+power+home tusuna basili tuttum.samsung yazisi gelince cektim.telefon normal acildi?acaba elimi erken mi cektim?
..?
O KADAR ARAŞTIRDIM bir türlü ROOT nasıl eksiksiz tam ve ROMu güncel yapılır yapılır anlamadım. programlarıyla birlikte anlatabilirmisiniz. TABİ programları romu, karneli, nerden indireceğim konusunda da yardımcı olursanız çok makbule gecer.. TEŞEKKÜR EDERİM
odin ile videolu olarak anlatan bir konu lazım bana içinde odin programı da olan adım adım yapmak istiyorum.birkaç kere denedim yapamadım
1. Unlock root'u önermem. Odin ile root yapın.
2. Kies kurun otomatik yükler driverları unlock rootun çalışmama nedenlerinden biri olabilir
yok ya olmuyor.normal açılıyor telefon
Tekrar deneyin olması lazım olmazsa recovery hasar görmüş olabilir

odin ile videolu olarak anlatan bir konu lazım bana içinde odin programı da olan adım adım yapmak istiyorum.birkaç kere denedim yapamadım
kies 2.0 kurdum yine eksik diyor anlamadım direk açılmıyor usb belleği bağla'ya tıklayınca açıyor
yok ya olmuyor.normal açılıyor telefon![]()
başka cözümü yok mu?
usb hata ayıklamayı açın
- - - Eklendi - - -
stock romu odinden yükleyin
başka cözümü yok mu?
- - - Eklendi - - -
ve neden olmuyor?
recovery imajınız bozulmuş
peki stock rom yüklemek için root gerekiyor mu?kutudan çıkıtıqı gibi kullanıyorum s3 ü program oyun yüklü onu geçelimde root flen yapmadım birak odine bile bağlamadım diyorsunuzki wipe flen yapın yeni güncelleme geldiğinde onu nasıl yapıcaz
peki stock rom yüklemek için root gerekiyor mu?
Zip halinde yüklemek için telefonu Recovery Mod'da açarak Sd Card yükleme seçeneğini seçmelisiniz. Orjinal recovery hata verirse CWM yüklemeniz işe yarar.sorum şu elimde t20 nin orjinal romun dan zipli şekilde ve dlload lı şeklinde olanı var 1.si zipli olanı nasıl yüklemeliyim 2.si dlload şeklinde daha önce hiç rom yüklemedim ve cw recovery i eski haline döndürüp orjinal roma geçip tel i satasım var dloadlı romu nasıl yüklemeliyim update failed hatası mevzusu var eğer updata failed hatası alırsam tel tekrar açılırmı yani sonucunda ne olur?teşekkürler
Gerekmez kardesim?
peki teşşekür ederim
Wipe yerine fabrika ayarlarına geri dön yapabilirsin veya recovery moda girip wipe data yapabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu surum icin nasil root yaparim peki?internette rootlar var ama benim telefonun surumunden bulamadim.ayrica stock rom yuklemicem.cm9 yuklemeyi dusunuyorum.bunun icin root gerekli deme?