Android OS ile ilgili genel sorularınız - Root, rom, brick ile ilgili sorularınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ares01

Üye
O KADAR ARAŞTIRDIM bir türlü ROOT nasıl eksiksiz tam ve ROMu güncel yapılır yapılır anlamadım. programlarıyla birlikte anlatabilirmisiniz. TABİ programları romu, karneli, nerden indireceğim konusunda da yardımcı olursanız çok makbule gecer.. TEŞEKKÜR EDERİM

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
O KADAR ARAŞTIRDIM bir türlü ROOT nasıl eksiksiz tam ve ROMu güncel yapılır yapılır anlamadım. programlarıyla birlikte anlatabilirmisiniz. TABİ programları romu, karneli, nerden indireceğim konusunda da yardımcı olursanız çok makbule gecer.. TEŞEKKÜR EDERİM

Telefon modeliniz nedir?

calypso16

calypso16

Üye

1. Unlock root'u önermem. Odin ile root yapın.

2. Kies kurun otomatik yükler driverları unlock rootun çalışmama nedenlerinden biri olabilir
odin ile videolu olarak anlatan bir konu lazım bana içinde odin programı da olan adım adım yapmak istiyorum.birkaç kere denedim yapamadım
kies 2.0 kurdum yine eksik diyor anlamadım direk açılmıyor usb belleği bağla'ya tıklayınca açıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

cukuleaks

Üye
Birüsürü videolu anlatım var arkadaşlar. Videolu anlatım bulamıyorum demeyin Allah aşkınıza.... Zaten NAWY modumuzun açtığı bi konu var romlar bölümünde orda en güzel şekilde odin kullanımını anlatıyor.... Biraz araştırın....

SilentOne

SilentOne

Üye
kutudan çıkıtıqı gibi kullanıyorum s3 ü program oyun yüklü onu geçelimde root flen yapmadım birak odine bile bağlamadım diyorsunuzki wipe flen yapın yeni güncelleme geldiğinde onu nasıl yapıcaz

taylan08

Üye
beyler xperia sola yı nasıl root etcez bi yolunu buldunuzmu ics 4.0.4 kullanıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum en acilinden

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
kutudan çıkıtıqı gibi kullanıyorum s3 ü program oyun yüklü onu geçelimde root flen yapmadım birak odine bile bağlamadım diyorsunuzki wipe flen yapın yeni güncelleme geldiğinde onu nasıl yapıcaz

Wipe yerine fabrika ayarlarına geri dön yapabilirsin veya recovery moda girip wipe data yapabilirsin

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sorum şu elimde t20 nin orjinal romun dan zipli şekilde ve dlload lı şeklinde olanı var 1.si zipli olanı nasıl yüklemeliyim 2.si dlload şeklinde daha önce hiç rom yüklemedim ve cw recovery i eski haline döndürüp orjinal roma geçip tel i satasım var dloadlı romu nasıl yüklemeliyim update failed hatası mevzusu var eğer updata failed hatası alırsam tel tekrar açılırmı yani sonucunda ne olur?teşekkürler
Zip halinde yüklemek için telefonu Recovery Mod'da açarak Sd Card yükleme seçeneğini seçmelisiniz. Orjinal recovery hata verirse CWM yüklemeniz işe yarar.
Dload şeklinde olan ise daha kolay. Hafıza kartında dload klasörüne atıp, yoksa elle oluşturun, Ayarlar'dan Sd kart ve hafıza dizinine girerek hafıza kartından yükselt seçeneğini seçmelisiniz. Atalı uzun zaman oldu ufak tefek yanlışlıklar olabilir verdiğim bilgilerde.

Kerim.

Kerim.

Üye

bu surum icin nasil root yaparim peki?internette rootlar var ama benim telefonun surumunden bulamadim.ayrica stock rom yuklemicem.cm9 yuklemeyi dusunuyorum.bunun icin root gerekli deme?

buna da cevap verirsen sevinirim:)

0ceanS13

0ceanS13

Üye
Bende Galaxy Ace 2 var telefona root yapıcam ama android ile ilgili fazla birşey bilmiyorum forumu araştırdım benım telefonum yenı dıe fazla bir konu yok forumda.Bir kaç konuda programlar felan var root yapma ile ilgili denedım onları yapamadım bu konuda yardımcı olurmusun.

Birde telefon pc takınca pc suite modu gelmıyor kiesle bağlanmaya çalışıncada telefonu pc suite modunda baglayın dior pc format attım herşey baştan yukledım ama gene aynı.Driverlarda güncel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt