Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android OS ile ilgili genel sorularınız - Root, rom, brick ile ilgili sorularınız
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim ben bu kerneli kurup CM10 ile 4.0.4 ICS Stock rom kurmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun ? eğer uzun sürer dersen teamViewer dan beklerim beraber yapabiliriz,şimdiden teşekkürler
kardeşim ben bu kerneli kurup CM10 ile 4.0.4 ICS Stock rom kurmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun ? eğer uzun sürer dersen teamViewer dan beklerim beraber yapabiliriz,şimdiden teşekkürler
İyide s3 için stock rom yok ki sadece polonya için vardı sanırım
Almanya veya Ingiltere romlari gelsin hemen yükliyecem
calikogli
Üye
selamun aleykum herkese benim cihaz acer iconia tab a100 made in china evkurdan alınmış garantisi devam ediyor. cocuklar oyun oynarken birden kilitlendi resetledim acer logoda kaldı . Açılmıyor bilgisayara bağlarkende mtp aygıt algılandı okadar başka algılama yok .ORJİNAL ROM İNDİRDİM yeniden adlandırdım update.zip olarak sd karta attım 2 adet sd kartla denedim olmadı işletim sistemim xp tekrar selamlar
tekin_emre3874
Üye
Merhaba
Telefon adı: Hero 9300+
Titanium backup açamıyorum. Root sorunu olduğunu söylüyor. yardımlarınızı rica ediyorum.Resim ekliyorum.Teşekkür Ediyorum.