Android OS ile ilgili genel sorularınız - Root, rom, brick ile ilgili sorularınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye

kardeşim ben bu kerneli kurup CM10 ile 4.0.4 ICS Stock rom kurmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun ? eğer uzun sürer dersen teamViewer dan beklerim beraber yapabiliriz,şimdiden teşekkürler :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim ben bu kerneli kurup CM10 ile 4.0.4 ICS Stock rom kurmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun ? eğer uzun sürer dersen teamViewer dan beklerim beraber yapabiliriz,şimdiden teşekkürler :)

4.1 romları kurabilirsin sadece bu kernel sadece jb için

avcitalip

avcitalip

Üye
calikogli

calikogli

Üye
selamun aleykum herkese benim cihaz acer iconia tab a100 made in china evkurdan alınmış garantisi devam ediyor. cocuklar oyun oynarken birden kilitlendi resetledim acer logoda kaldı . Açılmıyor bilgisayara bağlarkende mtp aygıt algılandı okadar başka algılama yok .ORJİNAL ROM İNDİRDİM yeniden adlandırdım update.zip olarak sd karta attım 2 adet sd kartla denedim olmadı işletim sistemim xp tekrar selamlar​

tekin_emre3874

tekin_emre3874

Üye
Merhaba
Telefon adı: Hero 9300+
Titanium backup açamıyorum. Root sorunu olduğunu söylüyor. yardımlarınızı rica ediyorum.Resim ekliyorum.Teşekkür Ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt