windows phone
ahmet_1231 Üye phasan' Alıntı: inşallah windws pohone android gecer Genişletmek için tıkla ... phasan' Alıntı: android Genişletmek için tıkla ... Hocam 3 günde ne değiştide yorumunuz değişti Laf olsun torba dolsun diye konu açıp yorum yapmak yanlış.
phasan' Alıntı: inşallah windws pohone android gecer Genişletmek için tıkla ... phasan' Alıntı: android Genişletmek için tıkla ... Hocam 3 günde ne değiştide yorumunuz değişti Laf olsun torba dolsun diye konu açıp yorum yapmak yanlış.
phasan Üye ahmet_1231' Alıntı: Hocam 3 günde ne değiştide yorumunuz değişti Laf olsun torba dolsun diye konu açıp yorum yapmak yanlış. Genişletmek için tıkla ... kararım degışmedı ben nokıa almam htc alırım ben
ahmet_1231' Alıntı: Hocam 3 günde ne değiştide yorumunuz değişti Laf olsun torba dolsun diye konu açıp yorum yapmak yanlış. Genişletmek için tıkla ... kararım degışmedı ben nokıa almam htc alırım ben
hicsam Üye windows mobile başka bi işletim sistemi, konuyu açan arkadaş yanlış yazmış galiba.. windows phone bence görsel açıdan beğenilmeyecek diye düşünüyorum
windows mobile başka bi işletim sistemi, konuyu açan arkadaş yanlış yazmış galiba.. windows phone bence görsel açıdan beğenilmeyecek diye düşünüyorum
Legendary_484 Üye adamlar ileriyi görüyor ya ilerde wp diyo istikbal wp de Android'in sırtı yere gelmez
phasan Üye Legendary_484' Alıntı: adamlar ileriyi görüyor ya ilerde wp diyo istikbal wp de Android'in sırtı yere gelmez Genişletmek için tıkla ... haklısın
Legendary_484' Alıntı: adamlar ileriyi görüyor ya ilerde wp diyo istikbal wp de Android'in sırtı yere gelmez Genişletmek için tıkla ... haklısın