Android mi Windows Phone mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Android mi Windows Phone mu ?
Arkadaşlar Android Şuan En iyi işletim sistemi fakat nokia da windows la anlaştı. Sizce hangisi daha iyi Beyler Yorum Sizin.

Symbianize

Symbianize

Üye
Windows Mobile değil Windows Phone o ve şuan bana göre android üstün fakat ilerde windows alır

anılbaran

anılbaran

Üye
ilerde wp

aseu_39

Üye
Windows phone

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Android

phasan

phasan

Üye
android

ZaZuM

ZaZuM

Üye
yeni bi sistem androıd ıle boy olcusumez ama ılerde ve desteklenırse cok ıyı olacak

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
her türlü android

Türe

Türe

Üye
Hiz konusunda wp

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
wp önümüzdeki 1-2 yılda fark atacak hepsine (tahminim).. Microsoft ve nokia iki dev birleşip ortaya kötü bişi çıkaracak diil heralde.. wp şu an için android kadar geniş uygulamalara sahip diil ama telefonların donanım özellikleri o uygulamaları fazlasıyla kaldıracak düzeyde.. XBOX Oyun Platformuna biraz baktımda beklenti büyük ama şu an için pek bişi yok.... ama bu platform çok gelişir... Bence wp 7.5 mango işletim sistemine sahip bi kullanıcı, telefonu kullandıktan sonra dğer işletim sistemlerinin gerisinde kalacağını düşünmez (2 günlük deneyimlerimle bunları yazıyorm :) .. ) çünkü androide göre çok daha stabil çk daha performanslı çalışıyo.. menüdeki animasyonlar efektler flan... ha bide wp dğer işletim sistemlerine göre kullanımı biraz(cık) farklı olduğundan, daha zevkli gelebilir...
[h=1]Lumia 610 çık artık piyasayaaaa :) :) :)[/h]

• Beğen
Tepkiler: phasan

Avunyali

Üye
:D :D Evet Windows Mobileyle Anlaştı hatta Nokia yı Alacaklardı Ama Fin şirket Satmadı .. Ama Bazı Telefonları WM 7.5 :)

phasan

phasan

Üye
bence android

mega876

Üye
Android....

phasan

phasan

Üye
android

sharmrock

sharmrock

Üye
çoğu telefon firması android platformunda çıkarıyor android windows phone lara göre daha gelişmiş kesinlikle android

phasan

phasan

Üye
android

ZaZuM

ZaZuM

Üye
win mobile zamanla anlarsın

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
android

phasan

phasan

Üye
android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...