andezitt
Üye
-
Konu Sahibi
-
Imkan olsa bi ios kullanmak istemiyo değilim hocam ileride belki iphone 7 falan çıkınca alabilirim5s.i para sınırsızsa dedim illaki o kadar parada verilmez ben 1000 tlye 2 sene önce 4s aldım gayet memmunum vede dünyanın en hızlı navigasyona bağlanan cihazıdır hücresel ve net kapalıyken navigasyon cihazından hızlı navigasyona bağlanan başka bi cihaz varsa soyleyin nokiayı terhic etmememin nedeni nokiada ortalama hücresel kapalıyken navigasyona bağlanma hızı 2 ile 5 dakka arası androiddede öyle iphone 10 saniyeyi geçmiyo bunuda boyle bilin dostlar
Ne zaman gelir hacı?iki üç ay Sonraysa biraz birikim yaparım
5s.i para sınırsızsa dedim illaki o kadar parada verilmez ben 1000 tlye 2 sene önce 4s aldım gayet memmunum vede dünyanın en hızlı navigasyona bağlanan cihazıdır hücresel ve net kapalıyken navigasyon cihazından hızlı navigasyona bağlanan başka bi cihaz varsa soyleyin nokiayı terhic etmememin nedeni nokiada ortalama hücresel kapalıyken navigasyona bağlanma hızı 2 ile 5 dakka arası androiddede öyle iphone 10 saniyeyi geçmiyo bunuda boyle bilin dostlar
Ooo iyiymiş biraz daha şu takozla idare edeyim moto g çıksın benim burs çıksın o zaman bidaha bakalım ocakta çıkıyo bursOcak, şubat gibi sanırım.
Ooo iyiymiş biraz daha şu takozla idare edeyim moto g çıksın benim burs çıksın o zaman bidaha bakalım ocakta çıkıyo burs
Hayırlısı olsun.Yalnız 1320büyük cihaz, s3miniden sonra ohoo...
Kaç inç ekran?Hayırlısı olsun.Yalnız 1320büyük cihaz, s3miniden sonra ohoo...
navigasyonu hızlı ve beleş olan tek sistemde wp kardeş
beleş derken internet açıkkenmi beleş yoksam fullmü bi igo,nun fu ll yada tomtom.un fu ll beleş olarak kullanıyosan sana diyeceğim yok güle güle kullan birde telefonunda hücreseli kapat navigasyona bağlanmayı dene bakalım kaç dakika sürecek birde jailbreak varken bizdede ücretsiz hehe
beleş derken internet açıkkenmi beleş yoksam fullmü bi igo,nun fu ll yada tomtom.un fu ll beleş olarak kullanıyosan sana diyeceğim yok güle güle kullan birde telefonunda hücreseli kapat navigasyona bağlanmayı dene bakalım kaç dakika sürecek
Öyle demesen iyiydi tablet mi bu yav
Kaç inç ekran?
Cebe sığar mı iclik falan diktirmek lazım mı6" ama cihaz çok iyi
Cebe sığar mı iclik falan diktirmek lazım mıops:
tomtom ne aga here den bahsediyom
O değil de babam şuraya koyda uyduyu bağlayıp tv izliyem derona göre al pantalonu
here dediğin uygulama zaten ücretsiz yazıyo telefonda neti olan herkes indirebilir ben tomtom igodan bahsediyorumki tomtomun telefon versiyonu 109 tl igonunkide 102 tl jailberakle 210 tllik navigasyonu isterse hiç netin olmasın sınırsız kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?