traguelwowe
Üye
ücretsiz nasıl oluyo
gorucez
jailbreak yapmış arkadaş ,o telefon Bi bozulsun gorucem ben onu
ücretsiz nasıl oluyo
tongbu ile dostum navigasyon hariç herşey beleşhavigasyon için jailbreak şart
dostum iso 7.04 jailbreak yok daha ben jailsiz kullanıyorum
tongbu ile dostum navigasyon hariç herşey beleşnavigasyon için jailbreak şart
garanti kapsamından çıkar her türlü
iyide jailbreakmı yapıyon garantiden çıksın ala ala garantiye girmesi için illa i tunesten paralımı alacaz uygulamaları siz böyle devam edin biz iosun piiri olmuşuz garantiye girse ne olur girmese ne olur.
garanti ne durumda peki?
çok sade oluyo jail falan yapmayıncaben telefonu 2.ci el aldım adama sormadım bile garantisi vrmı diye telefonu alalı 2 yıl oldu tek bi yazılımsal hata donma kapanma vs şeyler yaşamadım 6.1 de jailbreak yaptım 1 yıl jailin tadını çıkarttım hiçbi sıkıntıda yaşamadım şimdi ios 7 jailbreak bekliyorum isterse 10000 tl olsun telefon jailsiz bi iphone düşünülemez şuanda jailbreak yok ios 7 için ama tongbu sağolsun navigasyon hariç herşeyi bizlere sunuyo
iosa lafım yok , güzel sistem ama bence ios 7 de bozdu işi artık stabilliği kalmadı eskisi gibi
tespitlerin biraz yanlış Windows Phone iphone gibi tek model değil,ve kesinlikle pc sürümüyle karşılaştırma yani ha 3.5 ha 3.8
Wp 8 kullanıyorum eşime lumia aldıktan bir sure sonra gittim kendime de aldım. Wp nin androidden daha hızlı geliştiğini söylemeye gerek duymuyorum. Face vs uygulamalarda anlık bildirim sıkıntım yok. Market market yahu sanırsın 100 bin uygulamanın hepsini kullanıyorsunuz. İşimi görecek çoğu uygulama ücretsiz wp de. Sistem çok stabil. Ram şişme sorunu yok dolsada takılma yok. Wp kullanım olarak daha pratik. Üzebilecek bir iki şey şarjı daha iyi olabilirdi. Şu an dosya yöneticisi yok ama ücretsiz programı var zaten yakında güncelleme gelecek. Birde medya sesleri zil seviyeleri ortak çalışıyor.
BEN ESKİ NOKİA KULLANICISI OLARAK HERTÜRLÜ OY
TELEFONU NE AMAÇLA KULLANACAKSIN ?
tek kelimeyle ios al bi 5s hayatın tadını çıkart
Telefonu müzik dinleme internet çoğunluk olarak bunlar olucak sonra bi kaç oyun oynarım o kadar 600 700 lük telefondan aşırı beklentim yok açıkçası ama beni en az bir sene götürmesi şartkafam milyon oldu kimisi wp vasat derken kimisi övüyo napicam bilemedim şimdi
benim kafamda 525 var2. El temi 820 veya lumia 525 çıkcak 1 gb ramli bu iki telefon seni en az 2 yıl götürür
Dostum hiç bir platforma fanatikliğim yok senin dediğin fiyatta ve beklentilerin doğrultusunda en iyi platform WP dur. Dediğin fiyattaki çoğu Android seni mutlu etmeyecektir.Telefonu müzik dinleme internet çoğunluk olarak bunlar olucak sonra bi kaç oyun oynarım o kadar 600 700 lük telefondan aşırı beklentim yok açıkçası ama beni en az bir sene götürmesi şartkafam milyon oldu kimisi wp vasat derken kimisi övüyo napicam bilemedim şimdi
Parayı nasıl halledecek?
Abi elimde zamanında bin liraya aldığım s3 mini var cidden diyom rehbere girmek en az 4 saniye o derece kasıyo onun için biraz wp tarafına döndümDostum hiç bir platforma fanatikliğim yok senin dediğin fiyatta ve beklentilerin doğrultusunda en iyi platform WP dur. Dediğin fiyattaki çoğu Android seni mutlu etmeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?