Uygulama Android Hafıza sorunu.Uygulumaları hafıza kartına atma ya da direk hafıza kartına kurma

Sponsorlu Bağlantılar

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Android Hafıza sorunu.Uygulumaları hafıza kartına atma ya da direk hafıza kartına kurma
Arkadaşlar merhaba dün bir tane Samsung Galaxy S Duos aldım.Fakat malesef ki hafızası az ve hafıza kartına da kurulum yapılmıyor.Sabahtan beri uğraştığım halde sonuç elde edemedim.En çok yaklaştığım sonuç Android SDK ile yaptığım formül oldu. adb shell pm set-install-location 2 komutunu giriyorum ve görünürde herşey başarılı ama uygulama indirdiğimde hafıza boş olduğu halde bellek yetersiz diyor.Her yerde aynı çözüm ve aynı sonuç :S.Eğer yanlış yere konu açtıysam ve sitede var da görmediysem affedin ama çok sıkıldım güncel ve güvenilir bir yardım istiyorum artık çok sıkıldım uğraşmaktan.Lütfen yardım edin.Uygulumaları direk hafıza kartına nasıl yükleyebilirim ?

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Uygulamaları direkt hafıza kartına yüklemen çok zor. Uygulamaları yükle sonra SD kart bölümüne gidip oradan SD Karta taşı. Sırf hafıza arttırmak istiyorsan SD Kartı telefonla birleştirmeye yarayan yöntemlerde var fakat birleştirdiğinde SD kart çıkarılmıyor. Çıkarıldığında telefon zarar görüyor.

metintekin06

Üye
Uygulamayı hafıza kartına taşımaya da razıyım ama S 4 Mini telefonum,taşıma sadece 10mb lık uygulamayı tasıyor,1.5 gb lık data kalıyor.

Bu Android Sdk olayını ben de denedim hersey tamam gibi gözüküyor(usb hata ayıklama modu açık,sistemin içini görüyorum,komutuda veriyorum) ama telefon yine cihaz hafızasına yüklüyor sistem değişmiyor yani...

Rootsuz-Uygulamayı hafıza kartına direk yükleme yöntemi yada tamamını datayla tasıyan uygulama varmıdır acaba(app2sd,link2sd felan olmuyor) ??

Üst Alt