Android Hafıza sorunu.Uygulumaları hafıza kartına atma ya da direk hafıza kartına kurma (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Android Hafıza sorunu.Uygulumaları hafıza kartına atma ya da direk hafıza kartına kurma (yardım)
Arkadaşlar merhaba dün bir tane Samsung Galaxy S Duos aldım.Fakat malesef ki hafızası az ve hafıza kartına da kurulum yapılmıyor.Sabahtan beri uğraştığım haldesonuç elde edemedim.En çok yaklaştığım sonuç Android SDK ile yaptığım formüloldu. adb shell pm set-install-location 2 komutunu giriyorum ve görünürde herşey başarılı ama uygulama indirdiğimde hafıza boş olduğu halde bellek yetersiz diyor.Her yerde aynı çözüm ve aynı sonuç :S.Eğer yanlış yere konu açtıysam affedin.Emin olamadım buraya da açtım.Ama çok sıkıldım güncel ve güvenilir bir yardım istiyorum artık çok sıkıldım uğraşmaktan.Lütfen yardım edin.Uygulumaları direk hafıza kartına nasıl yükleyebilirim ?​

metintekin06

Üye
Bende bi süredir bunu arastırıyorum .Telefonum Samsung S4 Mini .Telefonun kendisinde hafızaya tası fonksiyonu da var ama 10 mb lık apk yı tasıyıp ,1.5 gb lık datasını telefonda bırakıyor ne anladım bu işten.

Senin uyguladığın adb shell pm set-install-location 2 olayı bana da bir süredir yakın geliyor ama ondanda şikayet eden var..

Gercekten anlıyan birisi sorunu cevaplarsa memnun oluruz

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
db shell pm set-install-location 2 başarılı bir şekilde uyguluyorum ama ne sd ye taşı seçeneği geliyor ne de bişi indirebiliyorum hani bellek hatası alıyorum bu sefer :S

Üst Alt