Uygulama Taşınamayan Uygulamaları Hafıza Kartına Taşımak [Android 4.1.2]

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Taşınamayan Uygulamaları Hafıza Kartına Taşımak [Android 4.1.2]
Merhaba, bildiğiniz gibi her uygulamayı hafıza kartına taşımak mümkün olmuyor galaxy ace 2 kullanıcısıyım 2.3.6 sürüm varken adb sayesinde facebook gibi taşınamayan uygulamaları hafıza kartına taşıyabiliyordum. Ama aynı işlemi android 4.1.2 de uygulayamıyorum.
Benim için rahatsız edici bir durum bu konu hakkında yardımcı olabileceklerden yardım istiyorum, şimdiden teşekkürler maxicep ailesi :)

mcanbal4

mcanbal4

Üye
App2sd işini görebilir ama root istiyor diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
Buğra

Buğra

Admin
app2sd veya link2sd ile yapabilirsiniz fakat roit gerektirir.

eğer internette araştırirssaniz rootsuz uygulama taşıma yöntemleride mevcut şuan mobil olduğum için detayli yardım edemeyeceğim

• Beğen

MrGalaxy

Üye
programı ile taşıyabilirsin. Aynı zamanda istediğin dosyanın apk'sını da çıkartabilirsin.
EDİT : Root gerektirmez.

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
programı ile taşıyabilirsin. Aynı zamanda istediğin dosyanın apk'sını da çıkartabilirsin.
EDİT : Root gerektirmez.

Dediğin programda facebook ve bazi uygulamalar taşınmıyor :/

m-eri

Üye
arkadaşım rootsuz telde taşıyabiliyorsun da daha ne istiyorsun iyi ki tıkladım bu konuya hemen app i indirip kuruyorum

edit: yanlış alarm yine root istiyor

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Titanium backup ile taşıyorum dediğiniz gibi. Telefonu yeniden başlattığımda uygulama silinmiş oluyor. Bunun sebebi nedir acaba?

MrGalaxy

Üye
Hafiza kartinda oldugu icin biraz gec gelir fakat hic gelmemesi gibi bir sorunla karsilasmadim

Üst Alt