Android Gingerbread 2.3.4 Temiz ve Stabil Kurulum + 2.3.7 Güncellemesi + ICS Kurulum

arkadaslar androidi seciyorum multibootda sonrasinda acilma sayfasi geliyor fakat yarim saaat beklememe ragmen yanlizca logo cikiyor devam etmiyor.. daha once bunu yasayan varmi..?

arkadaslar androidi seciyorum multibootda sonrasinda acilma sayfasi geliyor fakat yarim saaat beklememe ragmen yanlizca logo cikiyor devam etmiyor.. daha once bunu yasayan varmi..?

yaşadım bataryayı çıkardım tele bi daha taktım androidi bi daha boot ettim sorun olmadı

tekrar bot etmek istedim kodlari girdim bu seferde multiboot geliyor ekrana 1 de maemo yaziyor 2 de ise sadece kernel power yaziyor 2 ye giriyorum kirmizi bir uyari geliyor sonra kapaniyor ((

boot dosyaların uçmuş

1.Yol:filebox a gir ana dizine git orada boot klasörü var orada vmlinuz-nitdroid varmı kontrol et ardından /etc/multiboot.d ye gir orada nitdroid.item varmı ona bak sonra /lib/modules e gir orada nitdroid klasörü varmı ona bak.

2.Yol:Ben bu kadar kasamam diyorsan bu konunun 1.sayfasında anlatılanları yeniden uygula Selamlar...

mert her 3 dosyada mevcut tek tek kontrol ettim..yeniden kurmayida denedim ama yine ayni sonuc

o zaman nitdroid multiboot .deb gibi bi dosya oalcak onu 1. anlatımdaki gibi tekrar kur replace yapacaktır büyük ihtimal düzelir sorunun kernel powerla mı ilgili yoksa android mi hangisiyle ilgiliyse onların multiboot ....deb dosyasını kur

ilginc 2 defa daha komple bastan denedim yine ayni sonuc

Konu Sahibi
Moderatörlerden N900 için Android bölümü açmalarını rica ediyorum... Artık şart oldu...

Tepkiler: mert_1047
hala android acilmiyor baslama menusunu gecmiyor yokmu farkli bir fikri olan yeniden boot ettim vs bunlarin disinda

ilginç bi sorun benim başıma geldiğinde 3 dk.bekledim bataryayı çekip bi daha taktım sonra açtım açıldı

flash atmadan tum nitdroid dosyalarini nasil siler kaldiririm..?

/boot klasöründen vmlinuz-nitdroid kerneli var onu sil
/etc/multiboot.d de nitdroid.....item diye bir item varo nuda oradan kaldır
/lib/modules buradada 2.6.28NIT07 ve nitli başka klasörlervar onlarıda sil işlem tamamdır.

cok uzulerek silmek zorunda kaldim androidi umarim ilerliyen zamanlardan daha stabil olurda yeniden yuklerim

cok uzulerek silmek zorunda kaldim androidi umarim ilerliyen zamanlardan daha stabil olurda yeniden yuklerim

Sorunun çözümünü galiba buldum kaan kardeş senin yaşadığın sorun terminalde kod veriyorsn hata veriyor değil mi ? kurulumda bak eğer kernel power da denemeye kalkarsan böyle sıkıntılar yaşarsın cihazı omap1 kerneliyle boot et kernel menüsünden birde oradan dene eğer oradan denediğinde aldıysan bu hatayı o zaman sorun başkadır çünkü ben geçende bişey yapacak oldum kernel power kernelinde baktım sudo gainroot ta mı bişeyde hata verdi almadı cihazı orjinal kernel de boot ettim sorun yaşamadan kurdum

mert bendeki sorun android kurulduktan sonra multibootla giris yapiyordum sonrasinda = cyanogen diye bir yazi ile android logosu geliyor ve oylece kaliyor ilerlemiyordu

mert bendeki sorun android kurulduktan sonra multibootla giris yapiyordum sonrasinda = cyanogen diye bir yazi ile android logosu geliyor ve oylece kaliyor ilerlemiyordu

hafıza kartı değiştirip dene ben bişey keşfettim aslında ikinci partition ı pek aramıyor diyor cihazın içinde hafıza kartı olsun yeter başka bi hafıza kartı tak öyle boot etmeye çalış ikinci partition şart değil direk tak dene?

acikcasi yeniden denemek istemiyorum cok ugrastirdi beni uyuz oldum