Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Fifa14 En Güzel Gollerinizi Paylasin
Sponsorlu Bağlantılar
Samet.25
Konu Sahibi
Android Fifa14 En Güzel Gollerinizi Paylasin
Merhaba arkadaslar FİFA14 de en guzel gollerimizi bu konu altinda paylasalim paylasmak icin golu attiktan sonra Youtube simgesi geliyor ona tiklayip onaylayin youtube kanaliniza yukleniyor.
Youtubeden de burada paylasabilirsiniz.
FeLonieS
Üye
Firikikten muhteşem gol yedim keşke ekleseydim buraya paylaşırdım izlerdik.
Samet.25
Konu Sahibi
cok guzel goller atma firsati sunuyo oyun cok guzel yapmislar
FeLonieS
Üye
Evet galiba bu sene bilgisayardan fifa yada pes oynatmayacak bana. Pesi yükledim aşırı güzel ama kontrolleri çok zor bilgisayarda.
mertcan01
Üye
Bilginiz varsa paylasirmisiniz.. fifa14 note 2 ye uyumlu mu ? Yada uyumlu olarak pes 14 pes13 var mi ? Tlf da suan 12 var.
Iyiymis walla.. bu arada hangi modda oynadığını ogrenebilirmiyim ?
Birde face e yukleyemiyoruz sanirim . videoyu yada yanlis bisey mi yapiyorum. Bilgilendirebilirmisin nasil yapildigina dair..
Ve bu calim atarken yapilan artislik hareketlerini parmak sekliyle veriliyorla bunun hangisi nasil yapiliyor die bilgilendirmesi mevcut mu
Iyiymis walla.. bu arada hangi modda oynadığını ogrenebilirmiyim ?
Birde face e yukleyemiyoruz sanirim . videoyu yada yanlis bisey mi yapiyorum. Bilgilendirebilirmisin nasil yapildigina dair..
Ve bu calim atarken yapilan artislik hareketlerini parmak sekliyle veriliyorla bunun hangisi nasil yapiliyor die bilgilendirmesi mevcut mu
Youtube ye baglanmamistim oyle deneyim birde. Word class çok agir oynatmiyor resmen tlf da yada zorlaniyorum.
Ilk o butonun neye yaradiginu bilmiyordum. Sonra sans eseri on izlemede gordum denedim. Cesitlerini öğrenmek için sordum. Demek kurcalaya kurcalaya cozecez
Youtube ye baglanmamistim oyle deneyim birde. Word class çok agir oynatmiyor resmen tlf da yada zorlaniyorum.
Ilk o butonun neye yaradiginu bilmiyordum. Sonra sans eseri on izlemede gordum denedim. Cesitlerini öğrenmek için sordum. Demek kurcalaya kurcalaya cozecez