slvestre-99
Üye
Daha detaylı bir anlatım yapabilirmisiniz
hocam anlatimi basit rom toolbox calistirin pro versiobu gerisi resimlerde var konuda
Daha detaylı bir anlatım yapabilirmisiniz
slm kusura bakmayın yeniyim bu iste herseyi nerdeyse başarılı bir sekilde yaptım ama bu build leri yani eskilerimizitamamen silip bunlarımı ekliyoruz yada devamında yazıyoruz biri cevap verirse sevinirim
hacı benim dokunmatik iptal oldu geri nasıl düzeltcem format attım düzelmedi telefon galaxy mini s5570i

yok hayır stocklarda da çalışıyor çok kullandım benSanırım bu custom romda işe yarıyor benimki orjinal rom rootlu ama burada yazılanların hiç biri yok. isim değişikliği olmuş olabilirmi ?
Kernek ile oynadı isen orjinal kerneli flaşla. O da olmazsa Servis yolu görünüyor demek. Belkide benim bilmediğim yöntemleri vardır ve kurtarılabilir. Forumu iyi araştır. Benimde başıma gelmişti. Aynen dokunmatik iptal oldu ne yaptı isem düzeltemedim. Servise yolladım ana kart yanmış dediler değiştirdiler. Allahtan garantiye girdi de kurtardık![]()
orjinal romu odinle tekrar yüklehacı benim dokunmatik iptal oldu geri nasıl düzeltcem format attım düzelmedi telefon galaxy mini s5570i

Cevap içinde 
Peki Kardeş yukarıda liste halinde verdiklerinin hiç biri bende yok. isimler değişik sanırım. Liste halinde verdiklerini ekleyecekmiyiz yoksa var olan ile değiştirecekmiyiz. Ben Htc One X kullanıyorum. Bu konuda açıklama yaparsan çok memnun kalırım. Ben birde çalışmıyor demedim. Listede yazılanları bulamadım dedimCevap içinde
![]()
evet orada yazanları dosyayı açıp ekleyeceksin öyle çalışıyor
sadece bazı rom yapımcıları telefon daha hızlı çalışsın diye romlarının içine ekliyorlar onları
o yüzden sen customlarda farketmişsindir