Android build.prob duzenlemeleri(ise yariyor)

Sponsorlu Bağlantılar

basri111

basri111

Üye
Tamam anladım galaxy w telefonumda cm10 alpha 3, 2.6 yoon kernel yüklü işe yararmı bu yapacağım ayar?

- - - Eklendi - - -

Yaptım bişey değişmedi

cumali4863

Üye
slm kusura bakmayın yeniyim bu iste herseyi nerdeyse başarılı bir sekilde yaptım ama bu build leri yani eskilerimizitamamen silip bunlarımı ekliyoruz yada devamında yazıyoruz biri cevap verirse sevinirim

slvestre-99

Üye
    Konu Sahibi
slm kusura bakmayın yeniyim bu iste herseyi nerdeyse başarılı bir sekilde yaptım ama bu build leri yani eskilerimizitamamen silip bunlarımı ekliyoruz yada devamında yazıyoruz biri cevap verirse sevinirim

devaminda yazin eger eskileri silersen telefon acilmaz

hotan1

Üye
7. ro.ril.power_collapse=1
pm.sleep_mode=1
wifi.supplicant_scan_interval=180
ro.mot.eri.losalert.delay=1000

Saves power.
ro.mot.eri.losalert.delay=1000 could brake
tethering.
Güç tasarrufu.
ustam bunu nasıl yapacağız saves power de kopyalama yapılıp yapıştıracak mıyız?

eren2934

eren2934

Üye
Alinti oldugunu yazsaydin iyiydi.

mudem3333

mudem3333

Üye
İlerde hatalar alacaksınız bazılarında sorun var uygulama yüklüyorsunuz fakat hafızayı göremeyen uygulamalar oluyor hepside değil ama mesela mp3 kesme programları external_sd yi görmüyor bazı programlarda derleyici hatası veriyor birkaç kez denedim yazdıktan sonra yüklemelerde oluyor öncesinde sorun yok wonder avrupa güncellenmesinde denedim bilginize herkeste sorun çıkmayabilir

zekiki

Üye
bunu hangi rom da yapalım cm9 mu cm10 cm10.1 telefon galaxy w cm10.1 alpha4

bobis

bobis

Üye
bende orjinal rom var telefonum galaxy ace s5830i ise yarami admin:-)

proxy_33

Üye
İnternet hızı gerçekten ise yarıyor mu deneyen var mı??

mehmett.gs

Üye
Galaxy y icin uygun mu

The Shadow

The Shadow

Üye
:tşk:

Son düzenleme:

grimmoled

Üye
Tesekkurler :)

omer4297

Üye
hacı benim dokunmatik iptal oldu geri nasıl düzeltcem format attım düzelmedi telefon galaxy mini s5570i

4yhan

4yhan

Üye
Sanırım bu custom romda işe yarıyor benimki orjinal rom rootlu ama burada yazılanların hiç biri yok. isim değişikliği olmuş olabilirmi ?
hacı benim dokunmatik iptal oldu geri nasıl düzeltcem format attım düzelmedi telefon galaxy mini s5570i

Kernek ile oynadı isen orjinal kerneli flaşla. O da olmazsa Servis yolu görünüyor demek. Belkide benim bilmediğim yöntemleri vardır ve kurtarılabilir. Forumu iyi araştır. Benimde başıma gelmişti. Aynen dokunmatik iptal oldu ne yaptı isem düzeltemedim. Servise yolladım ana kart yanmış dediler değiştirdiler. Allahtan garantiye girdi de kurtardık :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Sanırım bu custom romda işe yarıyor benimki orjinal rom rootlu ama burada yazılanların hiç biri yok. isim değişikliği olmuş olabilirmi ?

Kernek ile oynadı isen orjinal kerneli flaşla. O da olmazsa Servis yolu görünüyor demek. Belkide benim bilmediğim yöntemleri vardır ve kurtarılabilir. Forumu iyi araştır. Benimde başıma gelmişti. Aynen dokunmatik iptal oldu ne yaptı isem düzeltemedim. Servise yolladım ana kart yanmış dediler değiştirdiler. Allahtan garantiye girdi de kurtardık :D
yok hayır stocklarda da çalışıyor çok kullandım ben :)
orjinal romu odinle tekrar yükle :)

4yhan

4yhan

Üye
Peki Kardeş yukarıda liste halinde verdiklerinin hiç biri bende yok. isimler değişik sanırım. Liste halinde verdiklerini ekleyecekmiyiz yoksa var olan ile değiştirecekmiyiz. Ben Htc One X kullanıyorum. Bu konuda açıklama yaparsan çok memnun kalırım. Ben birde çalışmıyor demedim. Listede yazılanları bulamadım dedim :D Cevap içinde :tşk:

The Shadow

The Shadow

Üye
Peki Kardeş yukarıda liste halinde verdiklerinin hiç biri bende yok. isimler değişik sanırım. Liste halinde verdiklerini ekleyecekmiyiz yoksa var olan ile değiştirecekmiyiz. Ben Htc One X kullanıyorum. Bu konuda açıklama yaparsan çok memnun kalırım. Ben birde çalışmıyor demedim. Listede yazılanları bulamadım dedim :D Cevap içinde :tşk:
:rica:evet orada yazanları dosyayı açıp ekleyeceksin öyle çalışıyor :) sadece bazı rom yapımcıları telefon daha hızlı çalışsın diye romlarının içine ekliyorlar onları :) o yüzden sen customlarda farketmişsindir :)

• Beğen
Tepkiler: 4yhan
4yhan

4yhan

Üye
Cevap için çoook teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
4yhan

4yhan

Üye
Arkadaşım başını çok şişirdim farkındayım ama bu konuyu iyice anlamak istiyorum. Listede yazılanları uyguladım. Başlıklari dahi ekledim. Resim ekliyorum bir bakarmisin doğru mu. Başlıkları yazmaya gerek var mi. Resim tabatalk ile yükledim umarım görünür.

Üst Alt