sony alsan boyle bisey olmaz iste z bile alacakA serisinin hepsinin alacağını sanmıyorum. S4 için değil genel olarak söylüyorum. O kadar para veriyoruz ama bir samsung modelinin ömrü bir üst model çıkana kadar ondan sonra doğru düzgün destek vermiyor. Mesela note 4 ilk çıktığında 4.4 ile geldi 5.0, 5.1.1 ve 6.0 alacak bi daha zor alır.
Z alır diye düşünüyorum ama bakalım Sony ne yapacakz ultra ve plus ve de ustu sonyde kesin alacak cihazlar ama z de alir gibime geliyo @0MG90
aynenZ zaten diğer firmaların telefonlarına göre çok bile güncelleme aldı. Diyorsunuz ya Sony çok amiral çıkarıyor diye. Başka firma böyle yapsa Z 2 güncelleme alır bırakılırdı. Yani isteyen istediği şekilde konuşur.
z ultra alacakta z de alabilirBen Z nin 6.0 i alacağını düşünmüyorum
haklısın nexusların değeri düşer ama yani ben telefona 2.500-3.000 vermişim en geç 1 ay içinde o da güncellemeyi versin artık samsung bu konuda çok berbat örn. g3 android 5 çıktıktan 1-2 ay sonra almıştı ama note 4 nerdeyse 1 sene sonra aldıTürkçe cümle arası İngilizce kelime kullanmalar
İlk önce hangi firma güncelleme gelir gelmez updatei veriyor ? Zaten tüm firmalar öyle yapsa bir yerde nexsus serisinin değeri düşer .Şuna da bakacak olursak Nexsus 4 ün de güncelleme alması gerekirdi ama yok işte![]()
hiç dikkat etmemişim nerde kullanmışım 
Global olarak alırsak L güncellemesini ilk Samsung verdi Google'dan sonrahaklısın nexusların değeri düşer ama yani ben telefona 2.500-3.000 vermişim en geç 1 ay içinde o da güncellemeyi versin artık samsung bu konuda çok berbat örn. g3 android 5 çıktıktan 1-2 ay sonra almıştı ama note 4 nerdeyse 1 sene sonra aldı
birde türkçe cümle arası ingilizce kelime kullanmalar derkenhiç dikkat etmemişim nerde kullanmışım
![]()
Bende öyle hatırlıyorum globalde SamsungGlobal olarak alırsak L güncellemesini ilk Samsung verdi Google'dan sonra
arada 15-20 günlük bi fark var g3 nexus tan sonra ilk lolipopu almış ama hala 5.1 e geçiş yapmadı bildiğim kadarıylaNe alaka?Note 4 e vermeyecek boşuna yazmana gerek yok bence
Kullanıyormusun ? Kullanıyorsan bilirsin kardeşimNe alaka?
Listeye güvenmeye gerke yok kardeşim samsung listeyi öylesine yaptı hep.Note 4 lollipopda kalacak görürsünüzKullanması ile de alakası yok. İki note cihazı aynı sürümde kalmaz hiç bir zaman. Note 2 4.4.2 de kaldı, note 3 büyük ihtimalle lolipopta kalacak. Note 4 te Marshmallow da kalacak büyük ihtimalle ve listede ismi bile var yani.