Haber Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazlar hangileri?

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Tamam da güncelleme desteği normalde 18 ay adamlar her türlü veriyor o güncellemeyi. 3-4 yıl istiyorsan wp yada ios almalısın

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
A serisinin hepsinin alacağını sanmıyorum. S4 için değil genel olarak söylüyorum. O kadar para veriyoruz ama bir samsung modelinin ömrü bir üst model çıkana kadar ondan sonra doğru düzgün destek vermiyor. Mesela note 4 ilk çıktığında 4.4 ile geldi 5.0, 5.1.1 ve 6.0 alacak bi daha zor alır.
sony alsan boyle bisey olmaz iste z bile alacak

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
0MG90

0MG90

Üye
z ultra ve plus ve de ustu sonyde kesin alacak cihazlar ama z de alir gibime geliyo @0MG90
Z alır diye düşünüyorum ama bakalım Sony ne yapacak

Bu arada listede en çok Samsung cihaz var diyen nasıl bakıyor HTC kaç cihaza verecekmiş yazmıyor mu? Samsung'un listesi de S5, S6 ve Note serisinin hep yan modelleri maşallah. Allahtan A serisine veriyormuş. LG'de çok az insan yan modellere de verir.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Z almazsa kimse Sony Mony konuşmaz umarım bir daha.
Samsung bir senede çok cihaz çıkardığından liste kabarık .

0MG90

0MG90

Üye
Z zaten diğer firmaların telefonlarına göre çok bile güncelleme aldı. Diyorsunuz ya Sony çok amiral çıkarıyor diye. Başka firma böyle yapsa Z 2 güncelleme alır bırakılırdı. Yani isteyen istediği şekilde konuşur.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Z zaten diğer firmaların telefonlarına göre çok bile güncelleme aldı. Diyorsunuz ya Sony çok amiral çıkarıyor diye. Başka firma böyle yapsa Z 2 güncelleme alır bırakılırdı. Yani isteyen istediği şekilde konuşur.
aynen

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben Z nin 6.0 i alacağını düşünmüyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Gorcez daha açıklama yapılmadı

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Türkçe cümle arası İngilizce kelime kullanmalar :D
İlk önce hangi firma güncelleme gelir gelmez updatei veriyor ? Zaten tüm firmalar öyle yapsa bir yerde nexsus serisinin değeri düşer .Şuna da bakacak olursak Nexsus 4 ün de güncelleme alması gerekirdi ama yok işte :)
haklısın nexusların değeri düşer ama yani ben telefona 2.500-3.000 vermişim en geç 1 ay içinde o da güncellemeyi versin artık samsung bu konuda çok berbat örn. g3 android 5 çıktıktan 1-2 ay sonra almıştı ama note 4 nerdeyse 1 sene sonra aldı

birde türkçe cümle arası ingilizce kelime kullanmalar derken :D hiç dikkat etmemişim nerde kullanmışım :D

Koradam

Üye
haklısın nexusların değeri düşer ama yani ben telefona 2.500-3.000 vermişim en geç 1 ay içinde o da güncellemeyi versin artık samsung bu konuda çok berbat örn. g3 android 5 çıktıktan 1-2 ay sonra almıştı ama note 4 nerdeyse 1 sene sonra aldı

birde türkçe cümle arası ingilizce kelime kullanmalar derken :D hiç dikkat etmemişim nerde kullanmışım :D
Global olarak alırsak L güncellemesini ilk Samsung verdi Google'dan sonra

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İlk Samsung mu verdi?

2014 Aralıkta ilk alan G3 oldu hatta Türkiye'ye bile 19 Ocak 2015'de geldi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Global olarak alırsak L güncellemesini ilk Samsung verdi Google'dan sonra
Bende öyle hatırlıyorum globalde Samsung
Hatta 4 kasımda aosp tanıtılan lolipopun 1 ay sonra yani 4 aralıkta s5 e dağıtıldı bundan önce g3 vermiş mi vermiş :D arada 15-20 günlük bi fark var g3 nexus tan sonra ilk lolipopu almış ama hala 5.1 e geçiş yapmadı bildiğim kadarıyla

Son düzenleme:
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5.1 verilmeyecek G3'e 6'ya atlanacak

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
csbaz

csbaz

Üye
Note 4 e vermeyecek boşuna yazmana gerek yok bence

0MG90

0MG90

Üye
Note 4 alır ya, 3'ü bilemem ama

byAndroid

byAndroid

Üye
Kullanması ile de alakası yok. İki note cihazı aynı sürümde kalmaz hiç bir zaman. Note 2 4.4.2 de kaldı, note 3 büyük ihtimalle lolipopta kalacak. Note 4 te Marshmallow da kalacak büyük ihtimalle ve listede ismi bile var yani.

csbaz

csbaz

Üye
Kullanması ile de alakası yok. İki note cihazı aynı sürümde kalmaz hiç bir zaman. Note 2 4.4.2 de kaldı, note 3 büyük ihtimalle lolipopta kalacak. Note 4 te Marshmallow da kalacak büyük ihtimalle ve listede ismi bile var yani.
Listeye güvenmeye gerke yok kardeşim samsung listeyi öylesine yaptı hep.Note 4 lollipopda kalacak görürsünüz

Üst Alt