Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Ben gps sıkıntısı yasıyorum bazen calismayabiliyo. Yeniden baslatmam gerekiyo telefonu. Ayni sorunu yasayan var mi
aslında arco bunu çözer yüksek ihtimal basit bir hata ama çözmezse ve xdada yorum olarak yazılmamışsa yazarız ama yüksek ihtimal arco bunun çaresine bakıyordur

knight97

knight97

Üye
aslında arco bunu çözer yüksek ihtimal basit bir hata ama çözmezse ve xdada yorum olarak yazılmamışsa yazarız ama yüksek ihtimal arco bunun çaresine bakıyordur

galaxy w nin gps donanımı kötü sanırım acık alanda wi fi ye baglı degilken konumu 4-5 dkda buluyo evdeykeb wi fi ye baglayinca sorunsuz buluyo ama sadece gps acıkken kapalı alanda hüsran.

erdi_s

erdi_s

Üye
İnsallah arco ilgileniyodur bu durumla dediginiz gibi. Su kerneli bi cozse hic sorunumuz kalmicak. Bu da sanirim kernel uyumsuzlugundan kaynakli. Sadece bende olan bi sorun degilmis o yuzden

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Bana birisi şu script yüklemeyi anlatabilir mi? Lazerdroid dosyasını init.d klasörüne attım ama bir şey değişmedi.
Malumunuz ki Temple Run 2 çıkacak. Kasmadan oynayabilmemiz gerekiyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Bana birisi şu script yüklemeyi anlatabilir mi? Lazerdroid dosyasını init.d klasörüne attım ama bir şey değişmedi.
onu yeni kernelle anlatıcaz bu kernelle uyumlu değil wonderin gps donanımı gayet güzel belki kullandığınız şebekeden yada internet hızından kaynaklı olabilir yoksa beta4te felan hatırlıyorum gps stock romdan bin kat güzel hemen olduğum yeri buluyo ne hız diye bir sürü yorum yazanda çoktu o yüzden stable sürüme geçene kadar şikayet istemiyoruz :)

- - - Eklendi - - -

yani sorun romdanda olabilir

halil7294

Üye
1 AYDIR ICS KULANIYORUM YALNIZ TELEFONUMDA ADOBE FLASH PLAYER OLAMASINDAN YAKINIYORDUM İSTEDİĞİM VİDEOLAR AÇAMIYORDUM UZUN SUREN ARASTIRMAN SONUCUNDA ADOBE FLAS PLAYERİN TELEFONUZA NASIL KURULACAGINI ANLATACAM 1) İLK ONCE TELEFONUMUZUN AYARLAR KISMINA GİRİYOZ DAHA SONRA GUVENLİK KISMINA GİRİYORUZ VE BİLİNMEYEN KAYANAKLAR BOLUMU İŞARETLIYORUZ
2)
APPINSTALLERİ YUKLUYORUZMARKETEN İNDİRİN YADA LİKTEN
3) BU DOSYAYI İNDİRİP TELEFONUNUZUN HAFIZA KARTINA ATIN
4) SON OLARAK TELEFONUNUZDAN APPINSTALLER GİRİN VE YUKARDA İNSTALL APP YAZIYO ORAYA GİRİN VE İNDİRMİŞ OLDUGUNUZ DOSYANIN UZERİNE TIKLAYARAK DOSYAYI YUKLEYİN BU KADAR ARTIK İSTEDİĞİNİZ VİDEOLARI GORUNTULEYEBİLECEKSİNİZ (KONU TAMAMEN BANA AİTİR)BİR TESEKURU FAZLA GORMEYİN (​HALİL GÖKMEN)
:oke:

beckhamrbz

Üye
mrb. Oncelikle emegine saglik herseyi cok gzl aciklamissin. Soliceklerim konusunda yardimci olursan cok sevinirim. Rom atmadan titaniumla yedek aldm romdan sonra yedegi yukledm. Sakincasi yoktur umarm.. Romdan sonra mesajlasma , e posta , exchange hizmeti baslatilamadi gibi uyarilar gelio surekli. yardim eder msn. Bide ekranda kirmizi bi cerceve cikio surekli nasil kapatrm

Ali58_58

Ali58_58

Üye
1 AYDIR ICS KULANIYORUM YALNIZ TELEFONUMDA ADOBE FLASH PLAYER OLAMASINDAN YAKINIYORDUM İSTEDİĞİM VİDEOLAR AÇAMIYORDUM UZUN SUREN ARASTIRMAN SONUCUNDA ADOBE FLAS PLAYERİN TELEFONUZA NASIL KURULACAGINI ANLATACAM 1) İLK ONCE TELEFONUMUZUN AYARLAR KISMINA GİRİYOZ DAHA SONRA GUVENLİK KISMINA GİRİYORUZ VE BİLİNMEYEN KAYANAKLAR BOLUMU İŞARETLIYORUZ
2)
APPINSTALLERİ YUKLUYORUZMARKETEN İNDİRİN YADA LİKTEN
3) BU DOSYAYI İNDİRİP TELEFONUNUZUN HAFIZA KARTINA ATIN
4) SON OLARAK TELEFONUNUZDAN APPINSTALLER GİRİN VE YUKARDA İNSTALL APP YAZIYO ORAYA GİRİN VE İNDİRMİŞ OLDUGUNUZ DOSYANIN UZERİNE TIKLAYARAK DOSYAYI YUKLEYİN BU KADAR ARTIK İSTEDİĞİNİZ VİDEOLARI GORUNTULEYEBİLECEKSİNİZ (KONU TAMAMEN BANA AİTİR)BİR TESEKURU FAZLA GORMEYİN (​HALİL GÖKMEN)
:oke:

hocam ben sana bir apk vereyim yani açtığım konular var gir ordan yükle son sürüm ve açmadığı video yok :D bu kadar nye uğraştın

- - - Eklendi - - -

mrb. Oncelikle emegine saglik herseyi cok gzl aciklamissin. Soliceklerim konusunda yardimci olursan cok sevinirim. Rom atmadan titaniumla yedek aldm romdan sonra yedegi yukledm. Sakincasi yoktur umarm.. Romdan sonra mesajlasma , e posta , exchange hizmeti baslatilamadi gibi uyarilar gelio surekli. yardim eder msn. Bide ekranda kirmizi bi cerceve cikio surekli nasil kapatrm
siz en iyisi bir wipe data wipe cache yapın düzelmezse romu tekrar yükleyin

- - - Eklendi - - -

çalışmaz yeni kernel lazım hocam yalanmı söylüyorum zaten init.d scriptini sadıkhocamla biz soktuk cm9 cm10 konularına :)

halil7294

Üye
Ali58_58
Hocam ben apk yukledim ama dosyayi yuklediğim zaman yukleniyordu fakat video açmiyordu bunu denedikten sonra videolar acildi madem hocam biliyodunuz neden kimse telefonunda adobe flash player yok video oynatmama problemi var ben o kadar forumda arastirtirdim bir turlu bulamadim

knight97

knight97

Üye
Ali58_58
Hocam ben apk yukledim ama dosyayi yuklediğim zaman yukleniyordu fakat video açmiyordu bunu denedikten sonra videolar acildi madem hocam biliyodunuz neden kimse telefonunda adobe flash player yok video oynatmama problemi var ben o kadar forumda arastirtirdim bir turlu bulamadim

Kardesim zaten googleden sunu aratırsan: ''Adobe Flash Player Archives'' en usttekine gir. Asagilarda flash player in android 4.x devices diye bir kısmı var en ustte en yeni surumun apksini direk indirebilirsin. Dizimag gibi siteler dahil her turlu sitedeki videoyu sorunsuz acıyor.

beckhamrbz

Üye
facebook hesabı ekleyip kişilerimi senkronize etmek istiyorum ama olmuyor. ne yapmam gerekiyor. google whatsapp hesapları fln var ama facebook olmuyor

knight97

knight97

Üye
O sorun herkeste var face ile senkronize edemezsin bu romda

iskader

iskader

Üye
facebook hesabı ekleyip kişilerimi senkronize etmek istiyorum ama olmuyor. ne yapmam gerekiyor. google whatsapp hesapları fln var ama facebook olmuyor

O sorun herkeste var face ile senkronize edemezsin bu romda

Dostum bide benim açtığım konuya bakmanı tavsiye ederim. Ben kendim cm9 ile senkronize etmiştim.

http://www.maxicep.com/android-modi...ook-sync-cozum-burada-751337.html#post5719124

• Beğen
Tepkiler: beckhamrbz
oparlayan

oparlayan

Üye

Bu rom da bildirim ekranında çıkan üst üste olan operatör ismini kaldırmak mümkün mü?

slvestre-99

Üye
arkadaslar ben eski roma donecegim ilk basta wipe islemlerini yapinca reboot systemmi diyip download moda alxaz wipe islemlerinden sonra download modu nasil accaz bataryayi cikararakmi

loley00

Üye
Hocam cm9 icin touch wizz nature veya 5 teması varmı?

knight97

knight97

Üye
Var arkadasım. Google dan veya play storedan bulabilirsim touchwizz 5.0 temasını.

Üst Alt