Sadık hocam mrb. Galaxy wonder cihazımda cm9 4.0.4 rc2 kullanmakta idim.Fakat orijinal rom dönmek istiyorum gerekli dosyaları indirdim. orj. rom dönme videosunu izledim. Fakat tel download mod alamıyorum. Warnıng hatası veriyor. Wipe data gibi işlemleri yapamıyorum.warnıng hatası verdiğinde ses kısma restart ses açma odin ile yükleme diyo.ses açmaya bastım ve odin ile orj. rom yükledim fakat tel açılış yazısı samsung kısmında kalıyor yadım edebilirmisiniz lütfen
beyler arco68 github ta 3.0 kerneli ayarlamış 1-2 gün içince 3.0 kernel jb geliyo hazır olun![]()
Ya ben oraya recovery moddan wipe işlemlerini yapın yazıyorum.Siz hala wipesız rom atıyorsunuz.Birgün şu wipelar yüzünden brick olucak telefonunuz sonra anlıcaksınız.Recovery modu açın ve wipe işlemlerini yapın düzelir.
- - - Eklendi - - -
Ya niye herkes ısrarla yeni sürüm geliyo diye hevesleniyo.Daha 3.0 kerneli kamera sorunu çözülemedi siz hala yeni kernelli sürüm gelicek diyorsunuz.Milleti boşuna heveslendirmeyin.Yaptığınız yanlış bişey değil haber veriyorsunuz tamam ama sonra cm9rc3 yada cm10alpha4 çıkıp yine 2.6.35 ile gelirse hayal kırıklığına uğramayın.
sadık hocam recovery mod geçemiyorum işte sorun orda zaten download mod aldıgımda warnıng hatası veriyo ve recovery mod geçemiyorum.
- - - Eklendi - - -
sadık hocam recovery mod geçemiyorum işte sorun orda zaten download mod aldıgımda warnıng hatası veriyo ve recovery mod geçemiyorum. 3 tuş kombinasyonu yapıyorum ve download mod alıyorum önceden gayet güzel download mod geçebiliyordum sorun yoktu hatta rom cm9 rom güncelledim kaç defa fakat su anda download mod alınca warning hatası veriyor ve sadece ses kısma reststart ses aç ma odin ile yükleme moduna geçiyor
İyi geceler. Acil yardıma ihtiyacım var.
Az önce son sürümü kurdum telefonuma temiz kurulum yaparak, CWM ile.
Daha önce de kurmuştum temiz kurulum yapayım dedim. Önce ROM'u sonra GAPPS'ı kurdum, reboot yaptım ama CM9 animasyonu 15 dakikadır takılı kaldı, bir türlü açılmadı sistem.
Daha önce de kurdum kardeşim. İşlemleri sorunsuz yaptım.Biseyleri eksik yapmis olabilirsin. Ya da romu tekrar indir sonra islemleri eksiksiz yapip tekrar yukle. Aksi halde sorun cikmaz. Sonra gelismelero tekrar yazarsin![]()
Tekrar kuruyorum bu sefer gapps'ı daha sonra kuracağım. Belki ondan olmuştur.Eksik bisey yok yaptigin. Olmasi lazim ya
Sen fix permission yapmadan romu yukledigin icin olmustur oyle
7)Yükleme tamamlanınca "advenced/fix permission" seçin.
Doğru düzgün bir kurulum izahı yok galiba. Ayrıca daha önce de bu yöntemle yaptım diyorum. Senin yöntemle de yaptım gene takılı kaldı orada.
- - - Eklendi - - -
Tamam, oldu, yaptım. External SD kartımı iki partition yapmıştım, tek partitionlu sd carddan yükledim oldu.
cm9 rom düzenliyorum eklenmesi istediğiniz program falan varsa linkiyle birlikte yazın sizin istediğiniz gibi bi rom düzenlicem