Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
cızırtı sorununa çözüm buldum ekolayzer çalıştırmayacaksın neyse rom'u hazırlayayım ben en geç 15 tatile kadar çıkartırım bi aksilik çıkmassa paranoid android tabanlı olacak

Kerim.

Kerim.

Üye
cızırtı sorununa çözüm buldum ekolayzer çalıştırmayacaksın neyse rom'u hazırlayayım ben en geç 15 tatile kadar çıkartırım bi aksilik çıkmassa paranoid android tabanlı olacak

Paranoid kotu ya cm9 taban al

knight97

knight97

Üye

Ekolayzır dan kastın ses yöneticisiyse onun ayarlarlarıyla hic oynamadim. Hic bi ekolayzırlada bi ayarda yapmadım.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
mx player da eklerseniz süper olur. her türlü video formatını açabiliyor. üstelik görüntü kaliteside süper

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni rom düzenlemesi için başka bir konu açmanızı rica etsem.Burada başka bir rom projesinin tartışılması pek işe yaramaz.

maryjane

Üye
Sorunsuz bir şekilde yükledim. Stabil çalışıyor.
Teşekkür ederim...

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
bu rom'u hangi kernelle kullanmayı önerirsiniz?
şöyle anlatayım ben telefonuma hiç kernel atmadım daha önce. ama bu romu kullanıyorum.
şuan kernel 3.x sürümü atabilirmiyim? kullanabilirsem hangisini önerirsiniz?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır şuan için 3.0 kerneli kullanıma hazır değil.Kernel yüklemenize gerek yok.Sadece cm9 son sürümü kullanın yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Fiko_Reis

LomeX

Üye
s.a beyler bi sorum war yardımcı olabilirseniz sevinirim telefnumn zil sesini değiştirecem fakat değiştiremiyorum attıgım şarkıyı zil sesi yapamıyorm yardımcı olabilirmisniz? tşkler :)

- - - Eklendi - - -

s.a beyler bi sorum war yardımcı olabilirseniz sevinirim telefnumn zil sesini değiştirecem fakat değiştiremiyorum attıgım şarkıyı zil sesi yapamıyorm yardımcı olabilirmisniz? tşkler :)
yaptm beyler tmam :D

mustafa938

mustafa938

Üye
merhabalar ben bu konuda yeniyim.bu rom u nasıl yükliyecez ve root atmaya ihtiyaç varmı ? çok az şey bildiğim için biraz açıklarmısınız ?? Yardımlarınız için şimdiden tşk ederm.

ARKADAŞLAR SAYENİZDE BİRSÜRÜ ŞEY ÖĞRENDİM . ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.

remix_31

remix_31

Üye
Beyler lütfen yardım telefonumu orijinal moduna dönderemedim herşeyi tarif edildiğibi yaptım ama samsung yazısı geliyor ama açılmıyor sürekli restart atıyor :( lütfen yardım... şimdiden teşkkürler.

maryjane

Üye
Merhaba
Rom u basarili sekilde yukledim. Fakat usb host otg calismiyor. Dslr control programi fotograf makinasini gormuyor. Yardinci olabilecek biri var mi?

ahmedsozeri

Üye
sa kolay gelsin herkese samsung wonder u yeni aldım ve sanırım güncellemesi yok herkez Galaxy W GT-I8150 Android 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom diye bişeyden bahsediyor acaba bu nasıl bişeydir nedir neyin nesidir artıları eksileri nelerdir yardım edebilirmsiniz

ahmetsuha525000

Üye
Beyler lütfen yardım telefonumu orijinal moduna dönderemedim herşeyi tarif edildiğibi yaptım ama samsung yazısı geliyor ama açılmıyor sürekli restart atıyor :( lütfen yardım... şimdiden teşkkürler.

Aynısı bendede olmustu recovery moda gir wipe data wipe cache yap acilir eger acilmassa download modunda gir ve cwm yukle ondan sonra recovery moda tekrar gir wipe data-wipe cache- mount stroge/format system yap sonrada odinle tekrar yukleme yap acilir

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba
Rom u basarili sekilde yukledim. Fakat usb host otg calismiyor. Dslr control programi fotograf makinasini gormuyor. Yardinci olabilecek biri var mi?

Ya galaxy w zaten usb otg desteği yok.Bunu nerenizden çıkardınız çalışmıyor diye olmayan bir özelliği yazıyorsunuz.Donanımsal destek yok yazılım ne yapsın.

- - - Eklendi - - -

sa kolay gelsin herkese samsung wonder u yeni aldım ve sanırım güncellemesi yok herkez Galaxy W GT-I8150 Android 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom diye bişeyden bahsediyor acaba bu nasıl bişeydir nedir neyin nesidir artıları eksileri nelerdir yardım edebilirmsiniz
Bu bir custom rom.Galaxy w için android 4.0 güncellemesinin dışarıdan destekle sağlanmış halidir.Yani kesinlikle samsung kaynaklı değil.Bu yüzden samsung uygulamaları çalışmaz.Ama oyun performansı ve genel performans oldukça artıyor.

erdi_s

erdi_s

Üye
Ben gps sıkıntısı yasıyorum bazen calismayabiliyo. Yeniden baslatmam gerekiyo telefonu. Ayni sorunu yasayan var mi

boran_cem

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm var mı acaba?

- - - Eklendi - - -

Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm var mı acaba?

halil7294

Üye
sadık hocam yeni bir rom buldum bir bakarsanız iyi olur

knight97

knight97

Üye
sadık hocam yeni bir rom buldum bir bakarsanız iyi olur

kardesim bu rom yeni degil. zaten samsung android rom bölümünde konusu var.

Üst Alt