cızırtı sorununa çözüm buldum ekolayzer çalıştırmayacaksın neyse rom'u hazırlayayım ben en geç 15 tatile kadar çıkartırım bi aksilik çıkmassa paranoid android tabanlı olacak
cızırtı sorununa çözüm buldum ekolayzer çalıştırmayacaksın neyse rom'u hazırlayayım ben en geç 15 tatile kadar çıkartırım bi aksilik çıkmassa paranoid android tabanlı olacak

yaptm beyler tmams.a beyler bi sorum war yardımcı olabilirseniz sevinirim telefnumn zil sesini değiştirecem fakat değiştiremiyorum attıgım şarkıyı zil sesi yapamıyorm yardımcı olabilirmisniz? tşkler![]()

Beyler lütfen yardım telefonumu orijinal moduna dönderemedim herşeyi tarif edildiğibi yaptım ama samsung yazısı geliyor ama açılmıyor sürekli restart atıyorlütfen yardım... şimdiden teşkkürler.
Merhaba
Rom u basarili sekilde yukledim. Fakat usb host otg calismiyor. Dslr control programi fotograf makinasini gormuyor. Yardinci olabilecek biri var mi?
Bu bir custom rom.Galaxy w için android 4.0 güncellemesinin dışarıdan destekle sağlanmış halidir.Yani kesinlikle samsung kaynaklı değil.Bu yüzden samsung uygulamaları çalışmaz.Ama oyun performansı ve genel performans oldukça artıyor.sa kolay gelsin herkese samsung wonder u yeni aldım ve sanırım güncellemesi yok herkez Galaxy W GT-I8150 Android 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom diye bişeyden bahsediyor acaba bu nasıl bişeydir nedir neyin nesidir artıları eksileri nelerdir yardım edebilirmsiniz
sadık hocam yeni bir rom buldum bir bakarsanız iyi olurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız