Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

xman03

Üye
3g'li görüşme de yapılmıyor. Bir bilen varsa el atsın şu konuya lütfen...

blackcat67

blackcat67

Üye
3g'li görüşme de yapılmıyor. Bir bilen varsa el atsın şu konuya lütfen...

3G li görüşmede kastın galiba görüntülü görüşme konuyu takip etmediğin belli görüntülü görüşme falan yok romda

Qrdap

Qrdap

Üye
arkadaslar wondera root atıp atmama konusunda cok kararsızım.root atincq bazi ozelliklerini kullanamiyormusuz.bu durum beni root atmamaya yonlendiriyor.ama bazende telefon o duruma geliyorki donup kaliyor yardimci olursaniz sevinirim

erdi_s

erdi_s

Üye
arkadaslar wondera root atıp atmama konusunda cok kararsızım.root atincq bazi ozelliklerini kullanamiyormusuz.bu durum beni root atmamaya yonlendiriyor.ama bazende telefon o duruma geliyorki donup kaliyor yardimci olursaniz sevinirim

Root atinca bazi ozelliklerin kullanilamamasi gibi bisey söz konusu degil

mustarazzi

Üye
Orjinal Rom Geri Yükleme

Arkadasım eline salık ama linke tikladıgımda sürekli trafik diyip duruyor baska link ayarlarsan ii olur
:rica:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
githubdada bir gelişme yok kamera olayı cırt çekti :D tam sürpriz yaw :D biran önce cm10a geçmek istiyorum şahsen githubda bir gelişme göremedim sadıkhocam sizin bir bilginiz varmı kamera ile ilgili?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Usta sen bu temayi kullaniyomusun cunku bende "Bu tema duzgun derlenmemis ve uygulanamaz. Lutfen bu hatayi temayi duzenleyen kisiye iletin" diye bi hata aldim
sen yinede uygula buldun bulandırma :D

erdi_s

erdi_s

Üye
Oyle bi hata almaman lazim

loley00

Üye
Sende caliyomu rc 2 surumumu var sende?

loley00

Üye
rc2ye kurun tuchwiz 5 temelardan seçin rc2 sürümü hocam sen kendidemisin bari konun başlığına bak

- - - Eklendi - - -

:zzz::zzz::zzz::zzz:

bende beta 4 kurulu yogunluktan yukleyemedim rc 2 yi hemen sinirlenme :D

- - - Eklendi - - -

Tmm rc 2 yukledim ve tema calisti saol

mustarazzi

Üye

Error (509)

This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!

bu cıkıyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bende beta 4 kurulu yogunluktan yukleyemedim rc 2 yi hemen sinirlenme :D

- - - Eklendi - - -

Tmm rc 2 yukledim ve tema calisti saol
yok hocam sinirlenmedimde bir aydır ben rc2 takılıyorum :D

loley00

Üye
Ben assinsa sıkılmistim baya surekli rom yukluyodum ve birada yogundum ondan yuklemedim bu gune kismetmis :)

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Arkadaşlar Flash Playerin apk dosyasını atabilir misiniz? Mümkünse yeni sürüm olsun.

xman03

Üye
Yani bu modda yani bu rom'da 3g'li görüşme mümkün değil mi?3g'li görüşme yapmak için bir yama yada bir program falan yokmudur?

knight97

knight97

Üye
Yani bu modda yani bu rom'da 3g'li görüşme mümkün değil mi?3g'li görüşme yapmak için bir yama yada bir program falan yokmudur?

Hayır yama veya program da yok. Umutta yok :)

Üst Alt