mhmtkndr
Üye
holo launcher yada nova launcher yükle stock roma
teşekkürler kardeşim deniycem

holo launcher yada nova launcher yükle stock roma

Merhabalar
Bu Rom'u yükledikten sonra CM10(Alpha3) yükledim sonra Wi-Fi bağlantım çalışmaz oldu.
(Wi-Fi açılıyor modemi görüyor modeme baglanmama rağmen hiç bir şekilde sayfalar açılmıyor Google Hesabı'nı aktive edemiyorum)
Stock Rom yükledim yine çalışmadı. Bütün Wipeları yaptım Telefonu sıfırladım.
Tekrar Rootladım ardından Recovery kurdum üstüne Rom yükledim değişen bişe olmadı.
Bunların üstüne Dahili Hafıza(sd card) göstermeye basladı oysaki Bilgisayardan baktığımda dahili hafızada hiç bişe yok.
Uçak Mod'a al kapat geri aç Uçak Modu kapat gibi işlemlerde fayda etmedi.
Sorun tam olarak nedir çözemedim bir türlü. 2 gündür uğraşıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
Yaptığım araştırmalarda herkes Orjinal Rom/Custom Rom kurarken Odinde/Recoveryde farklı adımlar uyguluyor. Adımların sırasının bi önemi var mı acaba ondan da emin değilim.
Rom'u kurarken izlediğim adımlar şu sekildeydi:
- advanced/wipe dalvik cache
- advanced/fix permissions
- wipe cache partition
- wipe data/factory reset.
- format /cache
- format /system
- format /data
Adımlarda sorun olmuşmudur bilemiyorum. Bu konuda fazla bilgim yok.
Şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar Cyanogenmod9 Rc2 yi yükledim ama ekranı kilitledikden bir süre sonra ışığı yanıp kendiliğinden açılıyor bir çözümü varmı acaba?
Merhaba arkadaşlar Cyanogenmod9 Rc2 yi yüklü bende ayrıca castagna kerne 7.5 i kurdum. Genel olarak bir sıkıntı yok telefonda gayet stabil. Ancak benim için önemli bir sıkıntı var tango ile görüşme yapamıyorum. Arama başlattığımda "tango telefonunuzun ses fonksiyonuna erişemiyor. Lütfen çalışmakta olan bütün ses uygulamalarını kapatın ve tekrar aramayı deneyin. Telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekebilir." diye hata alıyorum. Yeniden başlattım falan değişmedi çalışan başka bi uygulama yok arkada anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?
CFS:CastagnaITKernel_I8150_v7.5_CFS_signed.zip
BFS:CastagnaITKernel_I8150_v7.5_BFS_signed.zip
bunlarin ikisinide mi yukluoz anlamdimda
arkadaşlar lütfen yardım edin!!!!
ben bunu yüklerken yarıda kaldı sonra telefonu açmaya çalıştım samsung yazısından sonra telefonun ismi çıkıyor ordan sonra donup kalıyo hiç açılıyor ne yapabilirim?
arkadaslar cm 9 rc2 rom yükledim ama sim kartımdaki kayıtlı kisileri göremiyorum. sim kartımı başka bir telefona taktığımda sim kartta kayıtlı kişiler görülüyor. çaresi varmı lütfen yardım edin.

Kardesim rehbere gir menu tusuna bas ice/dısa aktara bas . Sim karttan ice aktar de hepsini aktar de tamamdır![]()
sağol kardeş sayende büyük bir sorundan kurtuldum.

Arkadaşlar çok kısa ve öz bir soru soracam: CM9 mu daha iyi CM10 mu?
Şu açıdan diyorum hem hız hemde CM9da çalışan tüm sistem araçları (Kamera-3G İnternet-Wifi-Bluetooth) çalışıyor mu?
hocam lutfen banada yardimci olun.. galaxy w cm9 kurdum telefona ama cwm falan kurmadan yaptim bu islemi.. play store calismiyor en kotusu..orjinaline donmek istiyorum kesinlikle ama usb gormuyor bu seferde bu cwm denilen araci nasil yukleyecegim en kisa yoldan usb kullanmadan orjinale donmek icin lutfen yardim edin... kafayi yedim 2 gundur
Beta 4 için yoon kernel linki verebilecek olan varmı acaba :-)