sadikbircan
Üye
Öncelikle yine emeği geçen arkadaslara çok teşekkür ederim.. Bu rom için Olumsuz bir şey söylemek gerçekten içimden gelmiyor... Adeta telefonu yeniden almış gibi oldum, artık telefondan o kadar sogumusken RC2 ilaçç gibi geldi.. yalnız yasadıgım bir problemide belirtmeden geçemeyeceğim malesef.. Yılbaşı ertesi malum herkesin kıyamet gününden kaçtıgı İzmirin Şirince ilçesindeydimTek telefonu çekmeyen kişi bendim sanırm.. Hattım avea yanımdaki avealar bazen bazen az çekerken ben hiç bir şekilde şebeke alamadım.. Manuel taratmada yapsam telefonu kapatıp açsamda hatta pili çıkartıp simi temizlesemde malesef dağda bir tek bnm ki çekmedi aveası olanlar içinde... tabi arabayla aşağı inince tekrar şebeke buldu sanırım çekim kuvveti konusunda sorun var kernel Romla Birlikte önerilen kernel yüklü... Ama genel olarak çok memnunum ...tşkrler...
Çekim kuvvetinde sorun yok.Çekim kuvveti telefondan telefona farklılık gösterebilir bu normaldir.
Tek telefonu çekmeyen kişi bendim sanırm.. Hattım avea yanımdaki avealar bazen bazen az çekerken ben hiç bir şekilde şebeke alamadım.. Manuel taratmada yapsam telefonu kapatıp açsamda hatta pili çıkartıp simi temizlesemde malesef dağda bir tek bnm ki çekmedi aveası olanlar içinde... tabi arabayla aşağı inince tekrar şebeke buldu sanırım çekim kuvveti konusunda sorun var kernel Romla Birlikte önerilen kernel yüklü... Ama genel olarak çok memnunum ...tşkrler...