Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yine emeği geçen arkadaslara çok teşekkür ederim.. Bu rom için Olumsuz bir şey söylemek gerçekten içimden gelmiyor... Adeta telefonu yeniden almış gibi oldum, artık telefondan o kadar sogumusken RC2 ilaçç gibi geldi.. yalnız yasadıgım bir problemide belirtmeden geçemeyeceğim malesef.. Yılbaşı ertesi malum herkesin kıyamet gününden kaçtıgı İzmirin Şirince ilçesindeydim:) Tek telefonu çekmeyen kişi bendim sanırm.. Hattım avea yanımdaki avealar bazen bazen az çekerken ben hiç bir şekilde şebeke alamadım.. Manuel taratmada yapsam telefonu kapatıp açsamda hatta pili çıkartıp simi temizlesemde malesef dağda bir tek bnm ki çekmedi aveası olanlar içinde... tabi arabayla aşağı inince tekrar şebeke buldu sanırım çekim kuvveti konusunda sorun var kernel Romla Birlikte önerilen kernel yüklü... Ama genel olarak çok memnunum ...tşkrler...

Çekim kuvvetinde sorun yok.Çekim kuvveti telefondan telefona farklılık gösterebilir bu normaldir.

enginizmir

enginizmir

Üye
Diğer sony ericsson g705 kızaklı telefon fulll çekerken de çekmedi bence telefon farkı gibi gelmedi... ne yaptıysam çekmedi... :S

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Benim bi sorum olucak 1-2 sayfa önce kernel verilmiş bu kerneli kurmak istiyorum ama video çekme sorunu varmış herhalde doğrumudur. Yoksa 720p video mu çekilmiyor deniyen arkadaşlar yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler :)

kent36100

Üye
slm sadık bey burdaki dediginiz cm9 romunu samsung i8150 wonder cıhazıma kurdum ama şimdi eski romuma yani telefonunfabrika romuma ikl aldıgım roma donmek istiyam telefonu ikl gunku gıbı yapmak istıyorum ama ama hıc yedek almadım direk telefonu vodeo dakı gıbı formatladım ve cm9 romunu kurdum ıkıncı vıdeoda dedıgınız gıbı odıne yuklemeye calısdım yuklenmedı sımdı nasıl yapabılırım yardımcı olur benı madur etmezsenız sevınrım en basdan alatırsanız ne yapacamı acık acık sevırım şimdiden allah razı olsun sizden ve sitedeki arkadaşlardan

knight97

knight97

Üye
Benim bi sorum olucak 1-2 sayfa önce kernel verilmiş bu kerneli kurmak istiyorum ama video çekme sorunu varmış herhalde doğrumudur. Yoksa 720p video mu çekilmiyor deniyen arkadaşlar yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler :)

Kardesim ben dedigin castagnaIT 7.5 kernelini kullaniyorum. Sadece.720p video kaydi yapilamiyor. 480p sorunsuz yapiliyor. Ayrıca kernel cok stabil kurabilirsin.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yoon kerneli yükle bence çünkü düzeltmeler felanda yapıldı castagnaitin hatta aynısı diyebilirim bir tek 720 p videoda çalışıyor o yüzden yoon kernel kur :)

altindagmali

Üye
sadık bey merhaba,
rc2 kullanıcısıyım, son 1 haftadır telefonumda bir acayiplik var, telefon şarjı olduğu halde birden bire kapanıyor. ve ardardına 3-4 sefer deniyorum acılmıyor, üzerinden 5 dakika kadar geçtikten sonra telefon açılıyor. sebebi ne olabilir? batarya ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum ancak sizin yorumunuz nedir? yardımcı olabilir misiniz?

bu arada yazmayı atlamışım, yoon kernel kullanıyorum.

mahsum2122

Üye
Adobe flash player özelliği yok nasıl yapabilirim lutfen yardim

shn.dogan

shn.dogan

Üye
Adobe flash player özelliği yok nasıl yapabilirim lutfen yardim

+1

Ben adobe air yükledim görüntü geldi ama tam ekran moduna gecemiyorum. adobenin kendi sitesine bağlandıgımda desteği yok tarzında bir sey söylüyor. beta 4 den dün aksam rc2 + yoon kerneli yükledim bakalım ne yapabilecem soruna çözüm bulan arkadaşlar paylaşırsa çok seviniriz. şimdiden teşekkürler. ( Bu arada beta4 böyle bir sıkıntı yoktu.)

emptychat

Üye
yav arkadaşlar yoon kenelı kur dıyonuzda daha onceden denemıstım tel kapanıp acılıyordu kendı kendıne sızde olmuyormu

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar android 4.0 ve 4.1 için resmi olarak flash player desteği yok bu konuda buradan soru sormayın.İlgili bölüm burası değil.

- - - Eklendi - - -

slm sadık bey burdaki dediginiz cm9 romunu samsung i8150 wonder cıhazıma kurdum ama şimdi eski romuma yani telefonunfabrika romuma ikl aldıgım roma donmek istiyam telefonu ikl gunku gıbı yapmak istıyorum ama ama hıc yedek almadım direk telefonu vodeo dakı gıbı formatladım ve cm9 romunu kurdum ıkıncı vıdeoda dedıgınız gıbı odıne yuklemeye calısdım yuklenmedı sımdı nasıl yapabılırım yardımcı olur benı madur etmezsenız sevınrım en basdan alatırsanız ne yapacamı acık acık sevırım şimdiden allah razı olsun sizden ve sitedeki arkadaşlardan

Konunun altına orjinal roma dönme başlığını artık soru sorulmaması için koydum.Oradaki herşey açık ve net.Orjinal roma dönme hakkında soru sormayın artık konuda %100 kesin çözümü var.Onu uygulayın.

kent36100

Üye
tamam da anlatıgınız gıbı vıdeoların hepsını yapıyorum telefon reset atıyor ama yıne cm9 romunda acılıyo analamadım pass yzısı cıkı mavılesıyo yıne olmuyo acıl nasıl yaparım yardımcı olursanız sevınrım rom yedegı almadan kurdum ben cm9

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Videoda anlatılanı biraz farklı şekilde deneyin.Şunu yapın.One package işaretleyip orjinal rom dosyasını pda yerine one package kısmına seçin.Bu şekilde yükleme yapmayı deneyin.Birde odinle yükleme yapmadan önce wipe işlemlerini kesinlikle yapın.

kent36100

Üye
Orjinal Rom Geri Yükleme

-Eğer cwm ile tam bir yedek almadiysaniz once linkteki dosyayı indirin ve rardan çıkartın.Clockworkmod klasörünü sdcardınızın(telefon hafızası) ana dizinine kopyalayın.
-Telefonunuzu recovery modda başlatın.
-"backup and restore/restore" yolunu izleyin.Yedek dosyanızı seçmenizi isteyecek.Buradan indirdiyseniz xxlm6 yı kendi yedeğiniz ise o anın tarlh ve saati ile adlandırılmış yedek dosyanızı seçin.
-Yükleme tamamlanınca reboot system now ile telefonunuzu yeniden başlatın.
bu sekılde orjınal roma gerı dondum ama sımdıd tek sorun internetim calısmıyor 3g internet mobıl aglar kulandıgım operetor avea lutfen yardım

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Mobil interneti kapatın ekran parlaklığını en düşüğe alın.Telefonu gerekli olmadıkça kurcalamayın.

darkloops

Üye
iyi akşamlar. ben dün akşam anlatımlara göre yükledimm android 4 ü . genel anlamda hiç bir sorun yok gayet iyi çalışıyor. ancak benim rehberim gitti. yani eski modda kaldı. rehberime nasıl ulaşabilirim. çok sayfa olduğundan dolayı bakamadım belki cevabı vardır ama bir yardım ederseniz çok sevinirim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
iyi akşamlar. ben dün akşam anlatımlara göre yükledimm android 4 ü . genel anlamda hiç bir sorun yok gayet iyi çalışıyor. ancak benim rehberim gitti. yani eski modda kaldı. rehberime nasıl ulaşabilirim. çok sayfa olduğundan dolayı bakamadım belki cevabı vardır ama bir yardım ederseniz çok sevinirim.
sistemi yukledikten sonra eger ilk yazilimda google play ile oturum acip yedeklediyseniz tekrar google player giris yapinca tekrar gelir yedekleme yapmadiysaniz malesef alammazsiniz.

altindagmali

Üye
yardım edebilecek birisi yok mu? telefon internete girdiğimde 2 dakika dolmadan kapanıyor ve en az 5 dakika kadar beklemeden açılmıyor. böyle bir sorunla daha önce karşılaşan oldu mu? telefonum root'lu olduğuna göre garanti dışı kaldı diye tahmin ediyorum. orjinal rom'u yüklersem garantiden işlem yaptırtabilir miyim? yada bunun bir çaresi var mı?
bu arada yazmayı atlamışım, yoon kernel kullanıyorum.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Odin ile orjinal rom atın garanti sorun olmaz.Ben odin ile orjinal rom atıp verdim daha önce garanti kapsamında onarım yapıldı.Yani tecrübelerme dayanarak söylüyorum bunu.

Üst Alt