Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Beyler bende sadik abinin verdigi yoon kerneli cok iyi ve stabil calsyr. Donmalar yeni kernel kurarken yapilan yanlisliklardan kaynaklaniyor. Yeni kernel kurmadan once 1.advanced>wipe dalvik cache 2.mounts and storages>format/cache 3.install zip from sd card>kuracaginiz kerneli secin ve
kurun. 4.advanced>fix permissions 5.Reboot system now diyin kernel saglam bir sekilde kurulacaktir.
Ayrica emptychat arkadas orjinal kerneli sormus.onuda burdan indirebilirsiniz.
(cm9 beta4 stock kernel)
bende yaptım ondanda olabilir ama üstüne castagnaıt ekledim sonra tekrar onu ekledim hımm o ara olmuştur birşeyler :) ama sonradan donma yapıp telefon kitlenebiliyor

- - - Eklendi - - -

neyse dileyen istediğni yüklesin :) ama castagnaıt daha stabil

knight97

knight97

Üye
bende yaptım ondanda olabilir ama üstüne castagnaıt ekledim sonra tekrar onu ekledim hımm o ara olmuştur birşeyler :) ama sonradan donma yapıp telefon kitlenebiliyor

- - - Eklendi - - -

neyse dileyen istediğni yüklesin :) ama castagnaıt daha stabil
peki hocam bu castagnaIT 7.5 cıkmıs sanırım. Oyun performansi nasil sizde ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya nasıl diyim artık gpuda son nokta :D ama telefonda acaip rahatlama var hiç galaxy w'yumu bu kadar hızlı görmemiştim temple run oynarkende eskiden takılmalar yaşardık o takılmalardan eser yok çok nadir o da hissetmiyorsunuz zaten

samaet59

samaet59

Üye
bu rom un kernel i swap a ve hızı yükseltmeye müsait değil sistemi güçlendirmeye yönelik bir rom olarak ne tavsiye edersiniz ?

emptychat

Üye
arkadaşlar ılk olarak cevaplar ıcın cok tesekkurler ve alı kardesın verdıgı kernelle sıkıntılarım yok oldu sorunsuz bır kernel sadece 720p vıdeo cekmıyor kı 480p cektıgınden sıkıntı olmuyor bu arada hd vıdeo cekmıyor fakat oynatmada falan sorun yoktur ınsallah gerek flash ısteyen nettekı vıdeolarda gerek kendı attıgımız dızılerde falan

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar ılk olarak cevaplar ıcın cok tesekkurler ve alı kardesın verdıgı kernelle sıkıntılarım yok oldu sorunsuz bır kernel sadece 720p vıdeo cekmıyor kı 480p cektıgınden sıkıntı olmuyor bu arada hd vıdeo cekmıyor fakat oynatmada falan sorun yoktur ınsallah gerek flash ısteyen nettekı vıdeolarda gerek kendı attıgımız dızılerde falan
yok onlarda bir sorun ama baya stabil değilmi :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Yoon kernelide temple runda falan 0 kasma. arayuzde falanda donma yok sizde sorun cıkardı sanırım.
yoooo :D sadece temple runda ani atlamalar sağa dönüş felan yapınca hafif bir titrememi diyim artıköyle bir şey oluyor olmuyor yani kernel süper neyse burası cm9 rom bölümü sadık hocamız görmesin fırça atar :D :D :D :D :D :D

murat_dadas

Üye
slm arkadaşım emeğin için teşekkür ederim fakat bunda görüntülü konuşma neden yok

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yavaş yavaş bir kernel arşivi oluşturuyorum konunun düzenli olması amacıyla kerneller için konu açıp ana konuya link ekleyeceğim.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
yoooo :D sadece temple runda ani atlamalar sağa dönüş felan yapınca hafif bir titrememi diyim artıköyle bir şey oluyor olmuyor yani kernel süper neyse burası cm9 rom bölümü sadık hocamız görmesin fırça atar :D :D :D :D :D :D

Normalde olsa kızardım burası yeri değil derdim ama artık cm9 ile ilgili şeylere müsade etmek istiyorum.Konu zaten almış başını gidiyor.Bu saatten sonra birine dön eski mesajlar bak desek adama küfür etmekten beter olur.Olmuş 1600 tane yorum.Bu yüzden artık cm9la ilgili olsun yeter diyorum ;)

raprudeboy

Üye
rc2 de sarjdayken ekran ben kapatsam da belli bir sure sonra kendiliginden aciliyor kapanmadan oylece duruyor bunun bir ayari var mi ?

Selami061

Üye
Hicbir zaman olmadi hicbir zaman da olmicak kardesim. Goruntulu konusma sadece stock romda olur[/QUO

- - - Eklendi - - -

Hicbir zaman olmadi hicbir zaman da olmicak kardesim. Goruntulu konusma sadece stock romda olur[/QUO

Ben burdaki arkadaslardan onuda bekliyorum:) pek ilgilenemedigimden bilmiyodum boyle seyler yavas yavas bakiyorm da arkadas neler yapiliyo ya emegi gecen herkesin eline saglik. Su goruntulu konusmafa hic mi umit yok:)

knight97

knight97

Üye
Kardesim cm romlarının hic birinde sebeke uzerinden goruntulu gorusme yapamazsın. Hic ümit yok. Ancak Wi fi veya mobil internet kullanarak Skype,tango gibi programlar kullanarak sorunsuz goruntulu konusabilirsin ben kendim skype kullaniyorum. Cok guzel bir program.

erdi_s

erdi_s

Üye

- - - Eklendi - - -

Ben burdaki arkadaslardan onuda bekliyorum:) pek ilgilenemedigimden bilmiyodum boyle seyler yavas yavas bakiyorm da arkadas neler yapiliyo ya emegi gecen herkesin eline saglik. Su goruntulu konusmafa hic mi umit yok:)

Ah be kardesim keske umit olsa ama yok :-)

miklagord1453

Üye
arkadaşlar yoon kerneli ve rc2yi yükledim telefonun bazı özelliklerinde olumsuz değişmeler oldu. mesela fark ettiğim bir sıkıntı, konuşma sırasında telefonun ekran ışığının kapanmaması. bu normal bir durum mu yoksa eksik ya da hatalı bir şey mi var telefonumda ??

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar yoon kerneli ve rc2yi yükledim telefonun bazı özelliklerinde olumsuz değişmeler oldu. mesela fark ettiğim bir sıkıntı, konuşma sırasında telefonun ekran ışığının kapanmaması. bu normal bir durum mu yoksa eksik ya da hatalı bir şey mi var telefonumda ??
o bendede oldu ya arkadaşlar yoon kernelde sıkntı var diğer sürümünde yükleriz şimdilik castagnaıt kullanın sadece hd video kaydı çalışmıyor o kadar

- - - Eklendi - - -

sadık hocam veya bilenler githubda 3x kernelini inceleyince sıkça castagnaıt ismiyle karşılılaşıyorum arco yardımmı esiyor yoksa alıntı yapması biraz zor :D bir şeyler düzeltmişe benziyor ama çözemedim

- - - Eklendi - - -

birde cm 10.1 ile bilgisi olan varsa ne zaman çıkar felan bizi aydınlatsın :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arco artık yeni kernel için nereden ne bulursa kullanmaya çalışıyor.Artık iyice çıkmaza girdiği için buna mecbur.

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
teşekkürler

Üst Alt