Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

okan1100

okan1100

Üye
Bir sorunla karşılaşıyorum sürekli, başkalarında da oluyor mu merak ettim, belki bir çözüm öneren olur diye yazıyorum. Spirit radyoyu kullanırken bir arama geldiğinde telefon kitleniyor ve hiçbir şey yapamıyorum, cevap veremiyorum ve kapatamıyorum da, bataryayı çıkarmam gerekiyor yada kendisi yeniden başlıyor. Bazende kitlenme olmuyor ama aramayı cevaplayınca hiçbir şekilde ses gelmiyor. Kapatıp açmam gerekiyor telefondan ses gelmesi için. Radyo programından kaynaklı bir durum sanırım ama arama gelmedikçe bir sorun yok, arada sırada radyoyu kapatırken de sorun çıkarabiliyor ama o o kadar sorun değil.

mhmtkndr

Üye
bütün romları denedim ama neden hiçbirinin benim için stock romun yerini tutamadıgını anlamıyorum sadece görüntüsünü bundan alıp gerisini stock romda kullanamazmıyız :D

erdi_s

erdi_s

Üye
bütün romları denedim ama neden hiçbirinin benim için stock romun yerini tutamadıgını anlamıyorum sadece görüntüsünü bundan alıp gerisini stock romda kullanamazmıyız :D

Cok sey mi istedin sanki :D

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
yanlış yaparsak brick olma ihtimali yoktur de mi?

miklagord1453

Üye
arkadaşlar skıntıların ardı arkası kesilmiyor whatss app açılmıyor hatlarımı tanımıyor. şu yoon kernelden sonra bir sıkıntı yaşadım ama yardım edebilecek var mı ???

Kerim.

Kerim.

Üye
Romu tekrar kur

miklagord1453

Üye
kuruyorum fakat sorun çözülmüyor bana yardımcı olabilecek var mı ??

- - - Eklendi - - -

lucky patchle bir şeyler yapmış kuzenim telefonuma acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi ?? tmp /recovery.log dosyası sd/clockworkmod/recovery.log'a taşınmış bunu romunuzu kullanarak bildirin diyor bundan sebep olabilir mi arkadaşlar ???

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

holo launcher yada nova launcher yükle stock roma

LomeX

Üye
merhaba arkadaslar bi sorum olucak daha sabah mobil ağ'ı kullanabiliyodm gayet sorunsuz bi sekilde fakat su anda kullanamıoyrum nedeni nedir sizce? rom'u yeniden yükledim gene olmadı wipe data vs. yapmadan yükledm fakat :S

midilli

Üye
Kardeşim teşekkür ederim format sistemden formatlayinca düzeldi şimdi telefonu ilk aldiğim gün gibi oldu

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sordum kimse cevaplamadı cm 10.1 hakkında bilgisi olan varmı

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
yuklersek garantisi gider mi

knight97

knight97

Üye
evet kardeşim custom romların herhangi birini.yuklersen telefon garantiden cıkar. bu riski göz önünde bulunduralım lütfen.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
sağol kardeş

Kerim.

Kerim.

Üye
Telefonunu bu sekilde servise verirsen gider.ama odinle stok rom atarsan serviste anlamayacaklari icin sorn olmaz

LomeX

Üye
merhaba arkadaslar bi sorum olucak daha sabah mobil ağ'ı kullanabiliyodm gayet sorunsuz bi sekilde fakat su anda kullanamıoyrum nedeni nedir sizce? rom'u yeniden yükledim gene olmadı wipe data vs. yapmadan yükledm fakat :S
beyler birisi cvp vermicekmi?

- - - Eklendi - - -

beyler birisi cvp vermicekmi?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu uçak moduna alın yeniden başlatın tekrar normal moda alın düzelir.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar cm9 stabiliteyi en üst seviyey çıkarma konusunu daha sadeleştirdim ve bu sefer gerçekten hızlanma ve telefondan acaip rahatlama var buna garanti veriyorum sadece dediklerimi kusursuz yapın telefon nightly bir rom değil hatta stable bir rom kullanıyo sanırsınız

- - - Eklendi - - -

ve castagnaıt kernel 7.5 kullanıyo

babyshoot

babyshoot

Üye
ben bu rom cm10 ve diğerlerini epey araştırdım. yükleme konusnda her romun olumsuz yorumlarını görünce vazgeçtim. fakat bugün deli cesareti olsa gerek giriştim. cm9 rom üstadın paylaştığı yoon kernel kurdum. şimdilik okuduğum olumsuzlukları göremedim. görüntülü görüşme yapmadığım için onu deneyemedim. fakat onun dıında problem görmedim. çok hızlı 377 mb ram. daha ne olsun.. elinize sağlık..

Üst Alt