nimeemin
Üye
çok sağolLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızİnternet paketim bittiği için bayram boyunca sorularınıza cevap veremezsem kusura bakmayın.Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.
çok sağolLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızİnternet paketim bittiği için bayram boyunca sorularınıza cevap veremezsem kusura bakmayın.Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.
( şuan cihazım açılmıyor. bu modu ükledim ve güzeldi.ancak görüntülü görüşme olmadığı için eski moda geri dönmek istedim.ve sadece rehberin filan yedegini aldım.eski rom baya şişmişti cünki:S şimdi eski roma dönmek istiyorum ama malesef download da çıkmıyor.acil yardım edermisinizz
((((1 Hafta önce yüklemek ve yüklememek arasında kaldım,sonra dün akşam bir gayret ile yükleme yaptım ve ...
Aman Allahım bu nedir böyle yüzlerce olumsuz yorum okumama rağmen iyiki denemişim bir telefonun (Bugün için) başına gelebilecek en harika işlem,henüz bir sorun ile karşılaşmadım ve umarım karşılaşmam,öncelikle arkadaşların dediklerini harfi,harfine aynen yaptım anlatılanları iyi okuyun ve eksik yapmayın çünkü bence işlemlerde eksiklik yapanlar mod konusunda olumsuz düşüncelerini yazmışlar,çalışmayan uygulama olmadı aksine bir oyun yada uygulamadan çıkarken masaüstüne(ana ekran) ne kadar hızlı dönüş yaptığına inanamıyacaksınız,telefonu ilk aldığımdaki stock rom ile bu romun alakası yok win 98 den win 7 ultimateye geçmek kadar harika,çalışmayan oyun,uygulama olmadı,bu romu kuracaksanız ki bence tekrar düşünmeyin,hemen kurun pişman olmazsınız.
Kamera çalışıyor...
Wifi Çalışıyor...
Google Play sorunsuz...
Çalışmayan oyun yok(gameloft dahil)
Ayarlar ve arayüz tamamen esnek ve stabil...
Saygılarımla emeği geçen herkese Teşekkür ederim.
the amazing spider manı denedimmesela bu romu begenmedik.eski roma nasil donecez?
- - - Eklendi - - -
deneyimlerin icin tesekkurler.en agir hangi oyunu denedin?
ses yöneticisi var ordan olmazsa poweramp den filan uygulamalardan dene seste sorun yokdostlar w için ics lerin hepsi hoparlörde patlama yapıyor bu birtek bendemi böyle dinlenemeyecek kadar kötü oluyor buunu düzeltmenin bir yolu yokmu ? yoksa ics nin veritabanı falan mı gerektiriyor bunu sırf bu yüzden stock rom a dönmeyi düşünüyorum.
tam reset yapmazsan veya indirmeyi tam yapmazsan filan malasef sistem arayüzü duruyor diyor bu sorun bendede olduya sadık hocam bu beta 3 te ve alpha 6 veya 7 miydi hatırlıyamıyorum tam, şu ana kadar harici 10 uygulama yükledim 3-4ünde uygulama daha başlıyamadan durduk yere uygulama kendi kendine res atıyor. bu sorun sadece bende mi var ? neden kaynaklanıyor ? internete giremediğini biliyorum kusura bakma ama bi yardımcı olursan çok makbule gecer.. şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.
sen tam yükleme yap Ağır oyundan kasıt grafik arayüz ise tenten sorunsuz çalışıyor ayrıca örümcek adam ve max payne de sorunsuz,şimdide kies apk üzerinde çalışıyorum umarım oda çalışır.
Kies de sorunsuz çalışıyor...
Hiç bir hata camera olsun play store olsun wifi olsun hic birine denk gelmedim.Kusursuz stabil akıcı ve harika bi performans ürünü oldum Wonder'im yapandan ekleyenden yardımı ve emegi gecen herkesden ALLAH(cc) binlerce kez razı olsun.TEŞEKKÜRLER 
ya can't connect camera felan diyo bu hocam yanlış bişeymi yaptım acaba bi format atsam mı ?
hafızada boş alan yoksa indirilir der sonra hata veriri hafızana bakYa google play sorunlu bisey indirirken indirliyor diyo oyle kaliyo dediklerinizide yaptm.romu sildim bastan kurdum.yedekledim ama bi sorun.google play
İyi dilekleriniz için teşekkürler.Ama galaxy s3 ü beğenmemezlik yapmayın bence s3 e yükleyin cm9 yada cm10 s3 ün gerçek performansını ancak o zaman anlarsınız.Yoksa orjinal romlu s3 cm9 lu galaxy w yanında sönük kalırKardeşim ellerine kollarına sağlık.Açıkcası tasarımına alısamama ve performansını begenememe korkusundan 1 haftadır kararsız kalmısdım en sonunda yapmaya karar verdim hız olsun tasarım olsun performans olsun 10 numara hale geldi Wonder'im.Telefona beni bagladı tekrar en Fifa 12,Batman,Asphalt7,Backsap,Gangstar,Modern Combat 3,Real footbal 2012 ve bir kac tane daha oyun yükledim bir tane bile kasılma olmadan cok rahat oynuyorum.32 gb h.kartım elimde patladı diye düşünürken burada gordügüm yontemle telimin hafızasını 32 gb yapmış oldum.Abimin SIII ü begenmez hale geldim yani o dereceHiç bir hata camera olsun play store olsun wifi olsun hic birine denk gelmedim.Kusursuz stabil akıcı ve harika bi performans ürünü oldum Wonder'im yapandan ekleyenden yardımı ve emegi gecen herkesden ALLAH(cc) binlerce kez razı olsun.TEŞEKKÜRLER
![]()