Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
mesela fifa 12 oyuna giriyor ama açılış aşamasında oyundan atıyor başka bir oyun avatar da ise oyunu oynamaya başladıktan sonra iki üç dakika sonra avatar durduruldu deyip oyundan atıyor

- - - Eklendi - - -

format attım tüm verileri temizledim orjinal roma geri döndüm ama sorun düzelmedi ara ara da kasmalar oluyor telde eski versiyon 2.3.6 ıydı ama açmadığı oyun yoktu yüklediğime pişman oldum bu romu yardım edebilir misiniz

Sorun yüklediğiniz oyunların ics sürümüyle uyumsuzluğunda kaynaklı olabilir.Aynı oyunun farklı sürümlerini indirmeyi deneyin.Ve sd dosyalarını kesinlikle wifi ile telefon üzerinden indirin.

erhan402

Üye
CUSTOM ROM YÜKLEDİKTEN SONRA USB AYGIT TANINMADI HATASI VERİYOR YARDIM EDİN USB BAĞLANMIYOR TELEFON STOCK ROM A A DA DÖNEMIYORUM DOWNLOAD MODE DA DA USB AYGIT TANINMADI DİYOR DRİVER LAR YÜKLÜ USB KABLO 2 ADET İKİSİDE SAĞLAM SORUN NEDİR YARDIM EDİNNNNN BU ADRESDEKİ KERNEL İLK DEFA YÜKLEDİM V2 OLANI ONDAN MIDIR

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
CUSTOM ROM YÜKLEDİKTEN SONRA USB AYGIT TANINMADI HATASI VERİYOR YARDIM EDİN USB BAĞLANMIYOR TELEFON STOCK ROM A A DA DÖNEMIYORUM DOWNLOAD MODE DA DA USB AYGIT TANINMADI DİYOR DRİVER LAR YÜKLÜ USB KABLO 2 ADET İKİSİDE SAĞLAM SORUN NEDİR YARDIM EDİNNNNN BU ADRESDEKİ KERNEL İLK DEFA YÜKLEDİM V2 OLANI ONDAN MIDIR

CM9 romu şu an için usb tethering desteği olmadığı için download mode çalışmıyor.Ancak usb depolama özelliği ile ilgili sıkıtın yok.Telefonunuzu yeniden başlatıp tekrar deneyin.

erhan402

Üye
çok denedim iki gündür başka başka romlar yükledim yine aynı recovery mode da açılıyor rom yüklüyorum download mode usb aygıt tanınmadı bu ehndroix yeni rom yükledim wipe date filan hepsini iyi biliyorum yine aynı usb takıyorum sadece sarj oluyor usb aygıt tanınmadı hatsı alıyorum download mode da da telefon açıkkende aynı hata

- - - Eklendi - - -

çok denedim iki gündür başka başka romlar yükledim yine aynı recovery mode da açılıyor rom yüklüyorum download mode usb aygıt tanınmadı bu ehndroix yeni rom yükledim wipe date filan hepsini iyi biliyorum yine aynı usb takıyorum sadece sarj oluyor usb aygıt tanınmadı hatsı alıyorum download mode da da telefon açıkkende aynı hata

loley00

Üye
Bende de bazi oyunlarda malesef .... durduruldu diyo backupdan bu romu tekrar yukledikden sonra oldu her oyunda bole oluyo bazilari ise hic acilmiyo bunun bi cozumu yokmu

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bende de bazi oyunlarda malesef .... durduruldu diyo backupdan bu romu tekrar yukledikden sonra oldu her oyunda bole oluyo bazilari ise hic acilmiyo bunun bi cozumu yokmu

Önce orjinal roma dönün daha sonra orjinal rom üzerinden cm9 u tekrar yükleyin.Ancak hiçbir uygulama yedek dosyasını geri yüklemeyin yada yedekten geri yükleme yapmayın.CM9 romunu en baştan kurun.Ve yüklemeden önce kişisel verilerinizi yedekleyerek sdcard(telefon hafızası) bölümüne format atın.

loley00

Üye
Önce orjinal roma dönün daha sonra orjinal rom üzerinden cm9 u tekrar yükleyin.Ancak hiçbir uygulama yedek dosyasını geri yüklemeyin yada yedekten geri yükleme yapmayın.CM9 romunu en baştan kurun.Ve yüklemeden önce kişisel verilerinizi yedekleyerek sdcard(telefon hafızası) bölümüne format atın.

Yok sadik gine iseyaramadi gine oyunlarda durduruldu hatasi aliyorm

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:D erhan kardeş sen ne iyisi kiesi kaldır bidaha kur sonra başlata tıkla aygıtlar ve yazıcılara tıkla orda samsung androidi göreceksin senin sorunu bende yaşıyorum bu kesinlikle bilgisayarın dandikliğinden herneyse samsung androide sağ tıkla sorun giderde + telefonun bildirimlerinde usb bağlandı diyecek ona tıkla us belleği pc ye bağla demeyide unutma hiç biri olmassa başka bi arkadaşın bilgisayarını kullan :oke:

- - - Eklendi - - -

bide unutmadan bak android hata ayıklamayı kapalı tut yoksa usb aygıtı tanımadı hatası alırsın

erhan402

Üye
Bilgisayar dandik degil usb hata ayiklama acikti belki ondandir ics romlardan ince otimatik hep kapaliydi simdi hep acik on tane rom yuledim belki

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ewet android hata ayıklama açık olursa asla okumaz

erhan402

Üye
tamam usb hata ayıklama kapadım telefon a<cıkken baglandı sd kart actı ama download mode da aygıt yöneticisi samsung composite driver sürücü geliyor yüklü üzerinde ünlem iişareti var omdan dolayı odin sarı yanmıyor baslatamıyorum usb hata ayıklama kapalı iken de denedim download mode u usb hata ayıklama kapalı ikende ics yüklü değil görmesi gere rom faw rls yüklü android 2.3.6 yüklü stock sürüm gibi sadece rootlu

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
tamam usb hata ayıklama kapadım telefon a<cıkken baglandı sd kart actı ama download mode da aygıt yöneticisi samsung composite driver sürücü geliyor yüklü üzerinde ünlem iişareti var omdan dolayı odin sarı yanmıyor baslatamıyorum usb hata ayıklama kapalı iken de denedim download mode u usb hata ayıklama kapalı ikende ics yüklü değil görmesi gere rom faw rls yüklü android 2.3.6 yüklü stock sürüm gibi sadece rootlu

Lütfen başka bir romla ilgili sorunlarınızı sadece cm9 ile ilgili sorunlarınızı buraya yazın.Diğer romlar hakkındaki sorunlar için romu paylaşan kişi ile irtiba geçin.Ayrıca her custom romun bir farkı vardır kernel değitirilmis olabilir.Bu yuzden yardım edemeyeceğim.

loley00

Üye
Sandik yardim et ya acilmiyo oyunlar bu sefer malesef durduruldu hatasida gelmio acilirken kapaniyo direk lutfen yardim !!

- - - Eklendi - - -

Gl to sd programiyla alakali olabirlirmi??

Ali58_58

Ali58_58

Üye
loley kardeş wipe cache yapmayı dene sanmıyorum ama ram dolu olduğı içinde olabilir memory ram booster kullanmanıda tavsiye ederim

loley00

Üye
Ram dolu oldugunu sanmiyorum bi oyunu dahili karta tasidikdan sonra duzeldi. Diyerlerinide denicem

lazpim61

Üye
mesala bu 4.0 ı yükledim begenmedin olmadı eski 2.3 ü nasıl yükleyecem...

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
mesala bu 4.0 ı yükledim begenmedin olmadı eski 2.3 ü nasıl yükleyecem...

Konunun en altında anlatım mevcut lütfen okumayı deneyin.Bir kişi daha daha önceden sorulmuş bir soruyu sorarsa desteği kesicem artık okuyun biraz okuyun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

murat5889

Üye
yaa cildiracam ama... Hangi surumu yüklersem yukliyim bi turlu temple run i dogru duzgun kasmadan oynayamiyorum... Nedir bunun cozumu acaba... Telefonda 1.4 islemci var ama hala kasiyor bu mal... Yardim edin lutfen...

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Marketten temple run son surumu indirin.CM9 ve turevi romlarda temple run hiç kasmıyor

murat5889

Üye
Marketten temple run son surumu indirin.CM9 ve turevi romlarda temple run hiç kasmıyor

Hocam bir nim asil sorunum su... Telefonum bir cok oyunda kasma yapiyor... Tum alpha surumlerini yukledim sayilir ama hepaindede kasti... Acaba kernel falanmi degistirmem gerekiyo... Kernel konusunu bi aciklarmisiniz nedir bu muhabbet...

Üst Alt