Odin ile temiz bir yukleme yap ve internet ayarlarini operatoru den ayar gonderimi iste duzelir.slam...ben bu orjinal roma dönmek için uğraştım ve döndüm...fakat internet çalışmıyo ve google app uygulaması acılmıyo..bastan tekrar kurdum fakat yine açılmadı...en büyük sorun net malesef...(
Kullandigim zil sesi biraz uzun oldugu icin pek farketmemis olabilirim yada sorun sadece sende olabilir.Eger bir cozum yolu bulursam yazacagim ama yeniden temiz bir yukleme yapmani tavsiye ederim.İse yarayabilir.Sadık Hocam Ben Bu Gün CyanogenMod 9 Rom Beta 1 Sürümünü Yükledim ve Kullandım Her Şey Stabil Gayet İyi Çalışıyor ama Bende Tek Bir Problem Yaşadım Oda Şu Gelen Çağrıda Zil Bir Defa Çalıp Kapanıyor Çağrı Devam Ettiği Halde Bütün Ayarları Kontrol Edip ve Ayarladığım Halde Bir Çözüm Bulamadım Sizce Nedir..
Kardeşim dediğin gibi odin ,le yuleme yapmaya çalıştım fakat bu orjinal rom diye linkini verdiğiniz XXLM6 dosyasını içinden çıkan belgeler odin ile pek uyumlu değil sanırım...o dosyalar daha çok CWM ile yüklemeye uyumlu...dogrumu tespitim?eger öyleyse sayet bu odin ile kurulum için gereken orjinal rom dosyalarını nereden bulabiliim?Odin ile temiz bir yukleme yap ve internet ayarlarini operatoru den ayar gonderimi iste duzelir.
Kardeşim dediğin gibi odin ,le yuleme yapmaya çalıştım fakat bu orjinal rom diye linkini verdiğiniz XXLM6 dosyasını içinden çıkan belgeler odin ile pek uyumlu değil sanırım...o dosyalar daha çok CWM ile yüklemeye uyumlu...dogrumu tespitim?eger öyleyse sayet bu odin ile kurulum için gereken orjinal rom dosyalarını nereden bulabiliim?
Kardeş bize kıyak geçseler olmazmı Görüntülü konuşma için.
Görüntülü görüşme niye bu roma gelmeyecek bilerek mi eklemiyorlar yoksa ekleyemiyorlar mı.
Birde normal İCS olmayan her özelliğin çalıştığı android 4.0.4 lü rom varmı ?
Cyanogenmod romlari google kaynagindan yararalanilarak kodlandigi icin malesef onlardada yok.Ama o cihazlar icin zaten orjinal 4 oldugu icin islem yapmadan sadece dosyalari kopyalamak bile yetebilir belki.Galaxy w haricinde pek ilgilenmedigim icin kesin bir bilgim yok aslinda.Cm disinda forumda ehndroix xperia arc portu var ama onlarda yine cm9 tabanli yani arco nun kerneli uzerine yapilmis modlamalar.Kardeş açıklamaların için teşekkür.Bir iki sorum daha var.
İcs yi yanlış demişim yani cyanogenmod olmayan android 4 romu varmı diyecektim.(Galaxy w için )
Galaxy s2 ve s3 lerede cyanogenmod 9 ve 10 yüklüyolar.onlarda da mı görüntülü görüşme yok ?
Kardeşim tam aradığın şeyi buldum.Cyanogenmod ile alakası olmayan kaynaktan yeniden derlenmis bir rom.Driverlar vb seyler icin yine cm9 ile aynı kernel kullanılmış fakat bu bir port değil tekrar kodlanmış.Kardeş açıklamaların için teşekkür.Bir iki sorum daha var.
İcs yi yanlış demişim yani cyanogenmod olmayan android 4 romu varmı diyecektim.(Galaxy w için )
Galaxy s2 ve s3 lerede cyanogenmod 9 ve 10 yüklüyolar.onlarda da mı görüntülü görüşme yok ?