sadikbircan
Üye
mesela fifa 12 oyuna giriyor ama açılış aşamasında oyundan atıyor başka bir oyun avatar da ise oyunu oynamaya başladıktan sonra iki üç dakika sonra avatar durduruldu deyip oyundan atıyor
- - - Eklendi - - -
format attım tüm verileri temizledim orjinal roma geri döndüm ama sorun düzelmedi ara ara da kasmalar oluyor telde eski versiyon 2.3.6 ıydı ama açmadığı oyun yoktu yüklediğime pişman oldum bu romu yardım edebilir misiniz
Sorun yüklediğiniz oyunların ics sürümüyle uyumsuzluğunda kaynaklı olabilir.Aynı oyunun farklı sürümlerini indirmeyi deneyin.Ve sd dosyalarını kesinlikle wifi ile telefon üzerinden indirin.
erhan kardeş sen ne iyisi kiesi kaldır bidaha kur sonra başlata tıkla aygıtlar ve yazıcılara tıkla orda samsung androidi göreceksin senin sorunu bende yaşıyorum bu kesinlikle bilgisayarın dandikliğinden herneyse samsung androide sağ tıkla sorun giderde + telefonun bildirimlerinde usb bağlandı diyecek ona tıkla us belleği pc ye bağla demeyide unutma hiç biri olmassa başka bi arkadaşın bilgisayarını kullan