ben kurdum beta 3 ten tek farkını anlamak için 3g ile internette gezmek yoksa beta 3 ten bi farkı yok o yüzden 3g ile internette gezinmeyen arkadaşlar beta 4 e geçmenize gerek yok ama sizn tercihiniz geçersenizde bişey olmaz
Hocam ben beta3 kullanıyorum 1 haftadır. Beta4 e nasıl gecerim yardımcı olursanız sevinirim ayrica bi sey daha var sd kartta olan uygulamalar ve oyunlar silinir mi?
Tabiiki silinecek sonucta rom yukluyorsun Ma gmail hesabin araciligi ile otomatik olarak yuklenir yedekleme yapiyorsan. Diger soruna gelecem olursak wipe data wipe cache yap format system yap sonra romu ve gappsi kur yani tekrar en bastam islemleri yapacaksin dostum
Tabiiki silinecek sonucta rom yukluyorsun Ma gmail hesabin araciligi ile otomatik olarak yuklenir yedekleme yapiyorsan. Diger soruna gelecem olursak wipe data wipe cache yap format system yap sonra romu ve gappsi kur yani tekrar en bastam islemleri yapacaksin dostum
Arkadaşlar cm9 yeni sürümlerine geçmek için sadece rom dosyasını yüklemeniz yeterli.Temelde yeni rom yüklüyor olsakda yine aynı romu yüklediğimiz için wipe ve format işlemlerine yada gapps kurmaya gerek yok.Yani şuan cm9 romunu kullanıyorsanız sadece beta4 ü indirin ve kurun.Hiçbirşey silinmez.
Bu sadece resmi cyanogenmod desteği olan cihazlar için cyanogenmod kaynak güncellemelerini almaları için kullanılan bir seçenek.Beta ve alpha sürümler için kullanılamaz.
Arkadaşlar cm9 yeni sürümlerine geçmek için sadece rom dosyasını yüklemeniz yeterli.Temelde yeni rom yüklüyor olsakda yine aynı romu yüklediğimiz için wipe ve format işlemlerine yada gapps kurmaya gerek yok.Yani şuan cm9 romunu kullanıyorsanız sadece beta4 ü indirin ve kurun.Hiçbirşey silinmez.
Cyanogenmod romlarında menü düzeni alfabetik sıraya göre oluşturulmuştur.Bunu tarihe göre yada alfabetik sıraya göre ayarlayabilirsiniz sadece elle düzenleyemezsiniz.
ben kurdum beta 3 ten tek farkını anlamak için 3g ile internette gezmek yoksa beta 3 ten bi farkı yok o yüzden 3g ile internette gezinmeyen arkadaşlar beta 4 e geçmenize gerek yok ama sizn tercihiniz geçersenizde bişey olmaz
H hızı olmadan 3g ile saniyede 400-450kb civarlarındayken internet hızı H ile 1.5-2 mb a kadar çıkıyor.Yani beta4 mobil internet kullanan herkes için kesinlikle gerekli bir güncelleme.
Ben bugün kurdum romu , hayatımda ilk defa kurduğum için korktum açıkçası. Biraz cesaretlenip kurdum nasıl olsa geri dönüşü var garanti olarak orjinal romu atabilirdim daha sonra. Kurdum ve aşırı derecede memnunum. Çok şahane bir rom . Temple run oynayayım dedim Orjinal romda kasma olurken bunda gram kasma yok. İphonedaki gibi rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Bu örneklerden sadece bir tanesi. sadikbircan çok teşekkür ederim. Ayrıca yeni olan arkadaşlar korkmasınlar pişman olmayacaklar..
ilginc bisey var bende 2g ile 50 100 mb arasi dosyalari indirirken sorun olmuyor ama 3g ile indirdigimde yarisini indirdiktinden sonra hep iptal ediyor neden sizzce