bence almaz samsung çok uyanık davranıyor eğer güncelleme verirse yeni çıkardığı ace 2 nolcak ? veya çıkaracağı diğer telefon ? bence hiç bir şekilde almıcak 2.3.6 sürümünde kalıcak :/
Ben telefon elim 3:50 ye kadar yaptim ondan sonra dosyalari hafiza kartina attigimi hatirladim ve telefonun kendi hafizasina dosyalari atmak için rebootsystem deyip kapattim ve telefon daha açilmiyor lütfen yardimmmmmmmmmm
bence almaz samsung çok uyanık davranıyor eğer güncelleme verirse yeni çıkardığı ace 2 nolcak ? veya çıkaracağı diğer telefon ? bence hiç bir şekilde almıcak 2.3.6 sürümünde kalıcak :/
ben telefon elim 3:50 ye kadar yaptim ondan sonra dosyalari hafiza kartina attigimi hatirladim ve telefonun kendi hafizasina dosyalari atmak için rebootsystem deyip kapattim ve telefon daha açilmiyor lütfen yardimmmmmmmmmm
yeni cikan surumlerle android hatalari giderildigi icin oyle bir zorunlulugun olmasi normal bise samsung vermek zorunda madem vermeyecekti cihazi piyasaya niye surdu
ben telefonu elime aldim o ice cream rom için verdiğiniz dosyalari hafiza kartina attim videoyu izleyerek videonun 3:50 saniyesine kadar yaptim ve o dosyalari telefonun kendi hafizasina atacagimi anladim ve reboot system deyip kapattim şimdide açmaya çalisiyorum samsun galaxy wonder yazisi çikiyor 1-2 dk sonra bastan açiliyo yine ayni şeyler oluyor. Kisacasi telefon açilmiyor lütfen yardim eder misiniz ?
Arkadaşlar ben dün rom attım ondan hızlanır umuduyla Temple Run OZ'yi yükledim bu oyun bile kasıyorsa rom ne önemi var ? Ayrıca Temple Run Brave'dede biraz kasıyor hele Vector'u hiç söylemiyomuyorum önceki haliyle şimdiki hali aynı sözde rom oldu.
Ben Galaxy W telefonu rootlamadan önce cwm recovery kurdum , root için Ercan Bey'in anlatmış olduğu işlemleri yaptıgımda cwm recovery açılıyor nasıl root yapacağız ? Teşekkürler.
Ben Galaxy W telefonu rootlamadan önce cwm recovery kurdum , root için Ercan Bey'in anlatmış olduğu işlemleri yaptıgımda cwm recovery açılıyor nasıl root yapacağız ? Teşekkürler.
yeni cikan surumlerle android hatalari giderildigi icin oyle bir zorunlulugun olmasi normal bise samsung vermek zorunda madem vermeyecekti cihazi piyasaya niye surdu