Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

esokmen

esokmen

Üye
Arkadaşlar biri cevap versin 35 dakika oldu hala dönmedi kaldı telefon ne yapmalıyım?

alprnx

alprnx

Üye
konunun başında orjinal roma dönmeyi anlatmışlar videolu olarak aynı yolları izlediysen sorun olmaması lazım bendede öyle olmuştu daha önce telefonu çektim en baştan wipe data - wipe cache - mount / format stystem felan yapıp en dowlanding modda açıp kurmuştum olmuştu ama senıdeki sorunu tam olarak çözermi bilemicem çok daha bilgiye sahip olan arkadaşımız mutlaka cevap verir.

esokmen

esokmen

Üye
arkadaşlar yardım edin ne olur amss de kalıyor

- - - Eklendi - - -

Beklemekten başka çaren yok sanırım. Telefonu kapatırsan brick olabilir.

oldu zaten arkadaşlar vallahi çok zor duruma düştüm yardım edin

alprnx

alprnx

Üye
cmw menu açabiyorsan cm9 yükle eger olmuyorsa dowlanding modda açıp konun başında olan videoyu dikkatlice izle aynısı yapmaya çalış bi dene

esokmen

esokmen

Üye
alınmıyor brick oldu. En başta anlattığı gibi yapıyorum videoda check yani kontrolü 5 saniyede yapıyor bende 3 dakikada uzun bir süre bekleyeceğim mecburen yani çok kötü oldu bu ne yapacağım bilmiyorum biri yardım etsin

slvestre-99

Üye
alınmıyor brick oldu. En başta anlattığı gibi yapıyorum videoda check yani kontrolü 5 saniyede yapıyor bende 3 dakikada uzun bir süre bekleyeceğim mecburen yani çok kötü oldu bu ne yapacağım bilmiyorum biri yardım etsin

gecmis olsun hocam ben daha kabloyu cekmedin hala amss de kaldi siz usb jig alin baska careniz yok birckden kurtarmak icin

- - - Eklendi - - -

arkadaslar rica etsem birisi cok detayli bir orjinal roma donme videosu hazirlasa

esokmen

esokmen

Üye
gecmis olsun hocam ben daha kabloyu cekmedin hala amss de kaldi siz usb jig alin baska careniz yok birckden kurtarmak icin

- - - Eklendi - - -

arkadaslar rica etsem birisi cok detayli bir orjinal roma donme videosu hazirlasa

o ne tekrar yüklemeye çalışıyorum romu

esokmen

esokmen

Üye
Telefoncu bir arkadaşım var yarın ona götüreceğim inşallah yardımcı olur. Senin durum ne oldu?

spazmol

spazmol

Üye
dostum odinle download moduna alarak cwm yükle recoveryden formatla sonra tekrar yükle romunu

- - - Eklendi - - -

birde uygun vold stab dosyası var mı :D

slvestre-99

Üye
dostum odinle download moduna alarak cwm yükle recoveryden formatla sonra tekrar yükle romunu

- - - Eklendi - - -

birde uygun vold stab dosyası var mı :D

hocam stock cwm.mi detayli anlatin nolur yardim edin

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam stock cwm.mi detayli anlatin nolur yardim edin
yaw bildiğin ses açma menü tuşuyla yapılan yeregir şağka varsa ortada gatanti dışıdır cm9 yüklersin eğer android varsa stock cmwdir garanti kapsamındadır garantiye yollarsın ama tuşlar işlemiyorsa geçmiş olsun

spazmol

spazmol

Üye
telefonu download moduna alacaksın odinle birlikte cwm dosyasını yukleyeceksin ondan sonra telefonu recovery moduna alacaksın ve wipe data Wipe cache işlemlerini yapıp romunu yukleyeceksin

esokmen

esokmen

Üye
Allah razı olsun kardeşler. Cm9 açıldı recovery yukleyince

Üst Alt