Arkadaşlar biri cevap versin 35 dakika oldu hala dönmedi kaldı telefon ne yapmalıyım?
Beklemekten başka çaren yok sanırım. Telefonu kapatırsan brick olabilir.Arkadaşlar biri cevap versin 35 dakika oldu hala dönmedi kaldı telefon ne yapmalıyım?
Beklemekten başka çaren yok sanırım. Telefonu kapatırsan brick olabilir.
arkadaşlar yardım edin ne olur amss de kalıyor
- - - Eklendi - - -
oldu zaten arkadaşlar vallahi çok zor duruma düştüm yardım edin
arkadaşlar yardım edin ne olur amss de kalıyor
- - - Eklendi - - -
Hocam recoverye giriyormuarkadaşlar yardım edin ne olur amss de kalıyor
- - - Eklendi - - -
alınmıyor brick oldu. En başta anlattığı gibi yapıyorum videoda check yani kontrolü 5 saniyede yapıyor bende 3 dakikada uzun bir süre bekleyeceğim mecburen yani çok kötü oldu bu ne yapacağım bilmiyorum biri yardım etsin
gecmis olsun hocam ben daha kabloyu cekmedin hala amss de kaldi siz usb jig alin baska careniz yok birckden kurtarmak icin
- - - Eklendi - - -
arkadaslar rica etsem birisi cok detayli bir orjinal roma donme videosu hazirlasa
o ne tekrar yüklemeye çalışıyorum romu
Telefoncu bir arkadaşım var yarın ona götüreceğim inşallah yardımcı olur. Senin durum ne oldu?
Telefoncu bir arkadaşım var yarın ona götüreceğim inşallah yardımcı olur. Senin durum ne oldu?
dostum odinle download moduna alarak cwm yükle recoveryden formatla sonra tekrar yükle romunu
- - - Eklendi - - -
birde uygun vold stab dosyası var mı![]()
yaw bildiğin ses açma menü tuşuyla yapılan yeregir şağka varsa ortada gatanti dışıdır cm9 yüklersin eğer android varsa stock cmwdir garanti kapsamındadır garantiye yollarsın ama tuşlar işlemiyorsa geçmiş olsunhocam stock cwm.mi detayli anlatin nolur yardim edin
Allah razı olsun kardeşler. Cm9 açıldı recovery yukleyince