Haber Andorid 6.0.1 Güncellemesi Yayınlandı!

İphone bana göre ÇÖP. Başkasına göre armut çöp fazla uzatma kes.
Android kullanan İos bölümünde cirit atmadığı gibi sende android bölümünde cirit atma
Akılsız arkadaşım kim dedi sana iphone kullanıyorum diye. Kullandığım cihaz htc m9. Sen biraz fazla cirit atıyon heralde dikkat et batmasın biyere.

Tepkiler: nolan_bros

phasan

Üye
Konu kapanmalı bence cok tartışma var konu konudan cıktı @Ozan

Tepkiler: iphonedoocu

Koradam

Üye
Akılsız arkadaşım kim dedi sana iphone kullanıyorum diye. Kullandığım cihaz htc m9. Sen biraz fazla cirit atıyon heralde dikkat et batmasın biyere.

Isıne nasıl geliyorsa ona göre telefon değişiyorun sanırım

Tepkiler: byAndroid

Ozan

Admin
Arkadaşlar yorumlarımıza dikkat edelim konuyu kapatmak istemiyorum seviyeli yorumlarla konu ilerleyebilir

Tepkiler: phasan

Koradam

Üye
@Ozan konu bence kapanmalı bunlar anlamıyor hala tartışırlar
Bizlik bir şey yok ki
Markaya badozlama sataşıyor Bi gün çekicem videoyu solda Note 3 sağda Note 4 türlü türlü yazılım işkencesi çektireceğim sonra görsünler Samsung neymiş

hilenteg

Üye
Yahu beyler qarıyı qızı geçtim doğru yolu seçtim AOSP 6.0.1 öyle aman aman bişey değiş driver güncellemeleri ve bug fixler var o kadar şurada 4g kullananlarda amma hava yapmış kapıştıralım

Niye kaziklaniyor onuda söylesene yada Android HTC ymis onuda açıkla. Saçma sapan arkası olmayan şeyler yazıyorsun saçmalıyorsun yemin ediyorum

Çelişkisin şuan. O kadar konunun olması cihazın popüler olmasını gösterir. Rom yada root stabilite ile alakası yok. Üstelik Samsung kullanlar in rom desteği çok olduğu için bu tür konularda daha tecfubelidir. Sen sadece saçmalıyorsun. Kim eleştiriyor muş telefonu bi göster.

Samsung kral ya teknoloji uzmanı adamlar. Sony lg htc apple dururken samsung çok mantıklı. Ben artık bişi demiyorum gidin ne kullanırsanız kullanın.bu ülkede samsung fanı bitmeyecek. Hep telefonları ne kadar berbat olsa da inkar ediyorlar yazıkkk. Ne haliniz varsa görün

sonuna kadar katılıyorum. ayrica rom ve root sadece stabilite için atılmazki saçmalıyor harbiden

Bilader kanıt göster niye berbat Samsung un telefonları yada niye hala Apple dan sonra 2. Sırada dünya genelinde. Sen mi tek akıllısın o bütün millet mi! Sony lg htc nin ondan üstü yani ne.

osicik

Üye
Konuları nerelere getirmişsiniz ilyas Salman Şener Şen misali atışma...
Adam derki ben samsungun ekran parlaklığını toucwiz arayüzünü seviyorum kullanıyorum yada ben iphone kullanırım karizması yeter sebebi saçma bile olsa o adam öyle mutludur bunun için kimse kimseyi suçlayamaz...
Bide 2016 ya kavga ederek girmeyin hep atışmayla geçmesin

Rygebin

Üye
Güncellemeyle gelen iki özellik birkaç optimize var yani. Cidden

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu başlığı içeriği ile alakasız mesajlar ve karşılıklı tartışma mesajları yazmayınız. Bu konudan tam 3 sayfa gereksiz mesaj sildim. Tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır.

Rygebin

Üye
Konu başlığı içeriği ile alakasız mesajlar ve karşılıklı tartışma mesajları yazmayınız. Bu konudan tam 3 sayfa gereksiz mesaj sildim. Tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır. [emoji14]olis:
Sağolun hocam gerçekten Android 6.0.1 konusunu Apple Samsung tartışmasına çevirmişlerdi.

Hala uyumadım gençler ne bu tartışma tamam bir telefona o kadar para verdiniz bari diğer cihazları küçümsemeyin Androidi jb gibi sananlar var hala

Android 6.0.1 aldım gm4g ama bluetooth düzenli çalışmıyor uygulamalar durduruldu yazısı çıkıyor