iphonedoocu
Üye
Akılsız arkadaşım kim dedi sana iphone kullanıyorum diye. Kullandığım cihaz htc m9. Sen biraz fazla cirit atıyon heralde dikkat et batmasın biyere.İphone bana göre ÇÖP. Başkasına göre armut çöp fazla uzatma kes.
Android kullanan İos bölümünde cirit atmadığı gibi sende android bölümünde cirit atma
Akılsız arkadaşım kim dedi sana iphone kullanıyorum diye. Kullandığım cihaz htc m9. Sen biraz fazla cirit atıyon heralde dikkat et batmasın biyere.
samsung kullananların hepsi eleştirir telefonunu. Lan bir git neden android bölümünde samsungun sayfasında neden bu kadar çok konu var bi söylesene. Hepsi telefonunun stabil olması için rom nasıl atılır root nedir giibi konular paylaşıyor? Rezillikkk
sonuna kadar katılıyorum. ayrica rom ve root sadece stabilite için atılmazki saçmalıyor harbidenÇelişkisin şuan. O kadar konunun olması cihazın popüler olmasını gösterir. Rom yada root stabilite ile alakası yok. Üstelik Samsung kullanlar in rom desteği çok olduğu için bu tür konularda daha tecfubelidir. Sen sadece saçmalıyorsun. Kim eleştiriyor muş telefonu bi göster.
Acıyorum sana beaasamsunga devam hacı senin telefon çok kral vazgeçme ondan
Samsung kral yateknoloji uzmanı adamlar. Sony lg htc apple dururken samsung çok mantıklı. Ben artık bişi demiyorum gidin ne kullanırsanız kullanın.bu ülkede samsung fanı bitmeyecek. Hep telefonları ne kadar berbat olsa da inkar ediyorlar yazıkkk. Ne haliniz varsa görün
Evet saçmalayınca yada diyecek bişey olmayınca normal bunlar. Samsung kullanmıyorum bu arada. Senin gibide htc yada Apple kullandığımda artı yönü yoksa övmem. Htc nin ne + sı var. Apple neysedeKonu kapatılsın artık
Sağolun hocam gerçekten Android 6.0.1 konusunu Apple Samsung tartışmasına çevirmişlerdi.Konu başlığı içeriği ile alakasız mesajlar ve karşılıklı tartışma mesajları yazmayınız. Bu konudan tam 3 sayfa gereksiz mesaj sildim. Tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır. [emoji14]olis:
Arada gariban HTC de kaynadıSağolun hocam gerçekten Android 6.0.1 konusunu Apple Samsung tartışmasına çevirmişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?