Oğuzhan
Üye
Telefonu satmayı düşünürken yeniden sevmeye başldım![]()
cfwyi beğenmene çok sevindi bu güzel yorumun için teşekkür ederim

Telefonu satmayı düşünürken yeniden sevmeye başldım![]()

usta dosya nasıl gizlencek
usta eline sağlık çok güzel olmuş. yalnız bu müzik çalardan hep aynı ses çıkıyo. yani sesin şiddetini aylasam da birşey değişmiyo. telofonla konuşurken de öyle. napmam lazım

selam sabırsızlıkla bende bekliyorum 2.2 yi..benim 5800e N8 4X4 iconlu olanı cuk diye oturdu mükemmel çalışıyor..
ufak bir sorun yeşil ve kırmızı tuş arasındaki beyaz tuşa uzun basıpta çalışan programları tam göreceğim zaman hemenecik koyboluyo ara sıra bazen tutturoyorum ..bide saat alarımını uzatmak mümkünmü alarmı ayarlıyorum çalar çalmaz 2...3 sny sonrası bidiyo çalması yani alarım çalma süresi çok kısa.......eğer fazla kabalık etmiş olmassam bide ekran yana dönünce iconlar baya küçülüyor görmek zor oluyor...inşallah en yakın zamanda yeni sürüme ulaşırız...eline koluna sağlık emeğin ödenemez hakkını helel et arkadaş....bodrumdan mz
alarm sorunu düzelteye çalışırım alarmı kullanmadığım için sorun olduğunu bilmiyordum dur deneyeyim şimdi
ikonlar niye küçük anlamıyorum 2x6da büyük olması lazım 
helal olsun sende hakkını helal et 
bişi sormak istiyorum bu cfw işinde ilk deneyimim olucak ben n9 iconu indiriyorum fakat anlattığın kurulumda bu indirdiğimiz dosya ile ilgili hiç bişey söylememişsin bu dosyayı ne yapıcaz, anlamadım gitti![]()
dostum yapacağın çok basit indirmen gerekenleri indir sonra rar dosyasından çıkanları anlatıma göre kullan 
bide ovi suit yerine nokia suit olması bişiyi değiştirirmi ayrıyetten dielimki beğenmedik cwfyi nokia süitten normal bir şekilde eski sistemi yükleyebilirmiyizhani 4 link vermissinya n9 iconu 4x4 veya 4x3 yada n8 4x3 yada 4x4 die ben onlardan n9 4x3 indiriyorum fakat sen kurulumda sadece ja.. programını indirip onun üstünden bişiyler yapmamızı söylemişssin yani o dier dürt linkle alakalı bişi yok orayı analamadım benbide ovi suit yerine nokia suit olması bişiyi değiştirirmi ayrıyetten dielimki beğenmedik cwfyi nokia süitten normal bir şekilde eski sistemi yükleyebilirmiyiz
ofwyi nokia suitetten tekrar yükleyemezsin ama orjinal yazılım dosyalarını indirirsin sonra ilk sayfadaki anlatımdakileri uygulayarak ofwyi tekrar yükleyebilirsin