Uygulama c den de kullanıyordur cfw ile ilgisi yok

yeşil kırmızı arasındaki beyaz tuşa uzun basıpta gelen ve hemen koybolan çalışan programları gösteren penceresinin kaybolma sebebini buldum SmartSettings programını kaldırınca sorunda kalktı...beklemedeyim hala teşekkürler

Çok güzel olmuş düşüncene sağlık![]()

usta çalma listesi oluştururken sistem hatası dio ve uygulamalarda tıklamaları algılamıyo bazen hiç tepki vermiyo

bende nie oluyo peki![]()

selam anchor yapan arkadaşım sana bişi sorcem ama gülme sakın ben diyorumki şu meşhur program varya [h=3]SPB Mobile Shell [/h]
hani 10 mgbyt ram ve batarya yiyen o programı telefona ana yazılmmış gibi tanıtıp işletim programı gibi yapılabilirmi diyorum eğer bi olsa varya nasıl bir tel olur valla deme gitsin.....sadece bir temenni anchor cfw ile kullanıyorum ama batarya işte ram 30 mgbyt oluyor sistemde çalışırken....sevgi ve saygıyla teşekkür tekrar

ya müzik çalar e-music okur demişsin ama benim hafıza kartında music klasörü yok ve 20ye yakın şarkı gözüküyo ama hafıza kartında bir sürü var

: Basının belası geldi yine:
ya hocam benim yine bi sıkıntı var. Cfw ni çıktığı günden beri kullanıyorum . Son 2 gündür mesaj yolladığımda iletım bilgisi de mesaj bildirimi gibi geliyor . Yani sessizde ise iletım bilgisi geldiğindede titriyor . Son günlerde yasamaya başladım sorunun kaynağı ne olabilir ? Program yüklemedim hiç .s
estağfurullah sorun varsa belirtmekte özgürsün
bu sorunu ilk defa duyuyorum daha önce hiçbir cfwde duymadım bu sorunu
malesef yardım edemeyeceğim bilmiyorum hard format at belki düzelir 
eheh :P video çekeyim mi sorunu
yine mi senestağfurullah sorun varsa belirtmekte özgürsün
bu sorunu ilk defa duyuyorum daha önce hiçbir cfwde duymadım bu sorunu
malesef yardım edemeyeceğim bilmiyorum hard format at belki düzelir
![]()
üşeniyorum ya onada kim kuracak simdi o kadar seyi
daha geçen hafta attım 
eheh :P video çekeyim mi sorunuüşeniyorum ya onada kim kuracak simdi o kadar seyi
daha geçen hafta attım
![]()

autoinstaller var ya![]()