Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

evci1

Üye
usta dosya nasıl gizlencek

erman1200

Üye
usta eline sağlık çok güzel olmuş. yalnız bu müzik çalardan hep aynı ses çıkıyo. yani sesin şiddetini aylasam da birşey değişmiyo. telofonla konuşurken de öyle. napmam lazım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
usta eline sağlık çok güzel olmuş. yalnız bu müzik çalardan hep aynı ses çıkıyo. yani sesin şiddetini aylasam da birşey değişmiyo. telofonla konuşurken de öyle. napmam lazım

bende böyle bir sorun yok :hmmm

erman1200

Üye
sesi ayarlayamıyorum hiç müzik çalardan ses hep sabit

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum bende hiçbir sorun yok rahatça sesi arttırıp azaltabiliyorum :hmmm

erman1200

Üye
dün sabah yükledim tam hiç sorun olmayan bi cfw buldum diye seviniyoken üzüldüm vallahi. yine de eline sağlık düzeltmeye çalışıcam :tşk:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yükledikten sonra hard format atmış mıydın?

erman1200

Üye
attım yazdığın herşeyi yaptım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah niye böyle bir sorun var ki yaa :s

erman1200

Üye
bilmiyorum usta bende anlayamadım. konuşurken de sesi açamıyorum duyamıyorum karşı tarafı gürültülü ortamda

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:s.

muzo52

muzo52

Üye
selam sabırsızlıkla bende bekliyorum 2.2 yi..benim 5800e N8 4X4 iconlu olanı cuk diye oturdu mükemmel çalışıyor..
ufak bir sorun yeşil ve kırmızı tuş arasındaki beyaz tuşa uzun basıpta çalışan programları tam göreceğim zaman hemenecik koyboluyo ara sıra bazen tutturoyorum ..bide saat alarımını uzatmak mümkünmü alarmı ayarlıyorum çalar çalmaz 2...3 sny sonrası bidiyo çalması yani alarım çalma süresi çok kısa.......eğer fazla kabalık etmiş olmassam bide ekran yana dönünce iconlar baya küçülüyor görmek zor oluyor...inşallah en yakın zamanda yeni sürüme ulaşırız...eline koluna sağlık emeğin ödenemez hakkını helel et arkadaş....bodrumdan mz

yeşil kırmızı arasındaki beyaz tuşa uzun basıpta gelen ve hemen koybolan çalışan programları gösteren penceresinin kaybolma sebebini buldum SmartSettings programını kaldırınca sorunda kalktı...beklemedeyim hala teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
selam sabırsızlıkla bende bekliyorum 2.2 yi..benim 5800e N8 4X4 iconlu olanı cuk diye oturdu mükemmel çalışıyor..
ufak bir sorun yeşil ve kırmızı tuş arasındaki beyaz tuşa uzun basıpta çalışan programları tam göreceğim zaman hemenecik koyboluyo ara sıra bazen tutturoyorum ..bide saat alarımını uzatmak mümkünmü alarmı ayarlıyorum çalar çalmaz 2...3 sny sonrası bidiyo çalması yani alarım çalma süresi çok kısa.......eğer fazla kabalık etmiş olmassam bide ekran yana dönünce iconlar baya küçülüyor görmek zor oluyor...inşallah en yakın zamanda yeni sürüme ulaşırız...eline koluna sağlık emeğin ödenemez hakkını helel et arkadaş....bodrumdan mz

n8 ikonluyu yaklaşık 2 hafta kullandım ben böyle sorun yaşamamıştım bilmiyorum :hmmm alarm sorunu düzelteye çalışırım alarmı kullanmadığım için sorun olduğunu bilmiyordum dur deneyeyim şimdi :) ikonlar niye küçük anlamıyorum 2x6da büyük olması lazım :hmmm

not: kabalık olarak düşünme en sorunsuz, en iyisi için uğraşıyorum isteklerini tabi ki belirteceksin bu senin en doğal hakkın :) helal olsun sende hakkını helal et :)

---------- Eklendi @ 19:10:04 ---------- Yazıldı @ 19:07:36 ----------

alarmla ilgili söylediğini yanlış anlamışım ben malesef onun bir çözümü yok

loley00

Üye
bişi sormak istiyorum bu cfw işinde ilk deneyimim olucak ben n9 iconu indiriyorum fakat anlattığın kurulumda bu indirdiğimiz dosya ile ilgili hiç bişey söylememişsin bu dosyayı ne yapıcaz, anlamadım gitti :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bişi sormak istiyorum bu cfw işinde ilk deneyimim olucak ben n9 iconu indiriyorum fakat anlattığın kurulumda bu indirdiğimiz dosya ile ilgili hiç bişey söylememişsin bu dosyayı ne yapıcaz, anlamadım gitti :D

hangi dosyadan bahsediyosun :D dostum yapacağın çok basit indirmen gerekenleri indir sonra rar dosyasından çıkanları anlatıma göre kullan :oke:

loley00

Üye
hani 4 link vermissinya n9 iconu 4x4 veya 4x3 yada n8 4x3 yada 4x4 die ben onlardan n9 4x3 indiriyorum fakat sen kurulumda sadece ja.. programını indirip onun üstünden bişiyler yapmamızı söylemişssin yani o dier dürt linkle alakalı bişi yok orayı analamadım ben :D bide ovi suit yerine nokia suit olması bişiyi değiştirirmi ayrıyetten dielimki beğenmedik cwfyi nokia süitten normal bir şekilde eski sistemi yükleyebilirmiyiz

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hani 4 link vermissinya n9 iconu 4x4 veya 4x3 yada n8 4x3 yada 4x4 die ben onlardan n9 4x3 indiriyorum fakat sen kurulumda sadece ja.. programını indirip onun üstünden bişiyler yapmamızı söylemişssin yani o dier dürt linkle alakalı bişi yok orayı analamadım ben :D bide ovi suit yerine nokia suit olması bişiyi değiştirirmi ayrıyetten dielimki beğenmedik cwfyi nokia süitten normal bir şekilde eski sistemi yükleyebilirmiyiz

tamam o zaman baştan açıklayayım anlatımdakiler için önce istediçin ikonlu ve istediğin menü düzenli cfwyi indirmelisin.
Ovi diye birşey yok artık nokia ovinin ismini değiştirde mesela ovi mağaza değil nokia mağaza veya ovi suite değil nokia suite :oke: ofwyi nokia suitetten tekrar yükleyemezsin ama orjinal yazılım dosyalarını indirirsin sonra ilk sayfadaki anlatımdakileri uygulayarak ofwyi tekrar yükleyebilirsin :oke:

loley00

Üye
senide soru yağmurana tutyorum k.b ama bişi daha sorcam bu cfw garantiden çıkırıomuş die bişi duydum varmı öle bişi :D

---------- Eklendi @ 20:57:35 ---------- Yazıldı @ 20:55:44 ----------

tmm anladım saol :D

Üst Alt