Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
tck özenti sanki ⡒

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
tck özenti sanki ⡒

niye sizler yüzünden olmadı mı yapıyoruz şurasını şöyle yapsaydınız burasını böyle yapsaydınız demiyo musunuz iyi tamam özenti olacaksak tamam yaa tek tip yapıyorum 6 çeşit falan değil şurasını şöyle yapsaydın diye gelmeyin bana ama

killer78

Üye
şaka yaptım ya :-)

sem_sen

Üye
sen söylenenleri boşver oğuzhan farklı farklı cfwleri kesinlikle yapmalısın özenti mözenti diyenleri hiç takma :oke:

sem_sen

Üye
1 kişinin lafına göre hareket edeceksen ohoo işimiz var hm ayrıca bak arkadaş şaka yapmış sana hem söz de verdim 6 tane yapçam diye hemen vazgeçemezsin.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar haklısınız sözümden dönmeeceğim 6 çeşit apacağım desteğiniz için teşekkürler :)

sem_sen

Üye
aferin yola gel :pro: :d:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
peki abi :aman2: :D

x-scarface

x-scarface

Üye
şimdiden kolay gelsin kardeşim :alkis

greenbaby

Üye
kolay gelsin :)

_kayseri_

Üye
teşekkürlerr :D

---------- Eklendi @ 18:34:48 ---------- Yazıldı @ 17:47:21 ----------

flasha bastıktan sonra cıkan iki uyarıyada evet dedikten sonra bu yazı geliyor aşağıdaki bölmede .. Can't detect flashing server!
sonra powere basıp cekiyorum ama telefon acılmıyor bi yardımcı olur musunuz ya lütfenn :S :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

sağol :)

---------- Eklendi @ 19:21:23 ---------- Yazıldı @ 19:19:24 ----------

teşekkürlerr :D

---------- Eklendi @ 18:34:48 ---------- Yazıldı @ 17:47:21 ----------

flasha bastıktan sonra cıkan iki uyarıyada evet dedikten sonra bu yazı geliyor aşağıdaki bölmede .. Can't detect flashing server!
sonra powere basıp cekiyorum ama telefon acılmıyor bi yardımcı olur musunuz ya lütfenn :S :(

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ound-hatasina-cozum-100-calisir-2-393464.html cevabı bu konuda yazıyo

striker5393

Üye
eline çok hızlandı tel teşekürler :)
kardeş bi sorun var müzik çalar kütüphaneyi yenilemiyo müzik çaları güncelledim ama yine aynı sor var bi yardım lütfen

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
eline çok hızlandı tel teşekürler :)
kardeş bi sorun var müzik çalar kütüphaneyi yenilemiyo müzik çaları güncelledim ama yine aynı sor var bi yardım lütfen

rica ederim :) Müzikleri E/Music'e atacaksın :oke:

striker5393

Üye
Telefonu satmayı düşünürken yeniden sevmeye başldım :)

Üst Alt