Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

onimu23

Üye
merhaba . ben daha önce telefonuma hiç cfw atmadım. merak ettiğim şu geri almak için yani v60.003 e almak için ne yapabiliriz Kabız kardeş .

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
navifirm programı var oradan orjinal yazılımı indirüp aynı cfwyi yükler gibi telefonuna yükleyebilirsin

twistır45

twistır45

Üye
eline sağlık kardeşim, en kısa zamanda bende deniycem...

onimu23

Üye
teşekkürler bir de yükledikten sonra uygulama olarak 5800 mı yoksa yüklediğimiz sistemin uygulamalarını mı çalıştırır ? ve bu verdiğin program jaf kurduktan sonra ovi suite de gerekli oluyor mu ? Teşekkürler .

Emulator un Winxp sp 3 uyumunu windows 7 de de yapmaya gerek var mıdır ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bir de yükledikten sonra uygulama olarak 5800 mı yoksa yüklediğimiz sistemin uygulamalarını mı çalıştırır ? ve bu verdiğin program jaf kurduktan sonra ovi suite de gerekli oluyor mu ? Teşekkürler .

Emulator un Winxp sp 3 uyumunu windows 7 de de yapmaya gerek var mıdır ?

bu c6 yazılımı o da 5800 gibi s60v5 uygulamalarını çalıştırıyo telefona özel oyun çalıştırma gibi bir durum yok işletim sistemi uyuyosa çalışır. ovi suite gerekli evet uyumlu yapmalısın windows7 de yoksa çalışmaz

---------- Eklendi @ 13:46:35 ---------- Yazıldı @ 13:45:56 ----------

sana tavsiyem yakında v2.1 i koyacağım foruma 1-2 hafta bekle yeni çıkanı yükle :oke:

onimu23

Üye
yardımın için sağ ol .

cj-rap

Üye
temada arka plan şeffaf değil mi? eğer öyle değilse tek kusuru o :) tabi bir de arka planda resim var gibi gözüküyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

cj-rap

Üye
mesela bazı temalarda rastladım. seçenekleri seçince arka taraf komple bi renk oluyor

cj-rap

Üye
tmm dir. thnks.

ak3526

Üye
10 numara olmuş kardeşim ellerin dert görmesin.Alışana kadar bayagı bi cebelleşicem telefonla ama olsun degecek eminim.Devamını bekleyicegim...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
10 numara olmuş kardeşim ellerin dert görmesin.Alışana kadar bayagı bi cebelleşicem telefonla ama olsun degecek eminim.Devamını bekleyicegim...

sağol dostum yeni versiyonu da bitirdim test ediyorum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yeni versiyon mu :aha: Omega'yı hatırladım somuru:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ver kardeş versiyonu bekliyorum sabırsızlıkla giderildimi hatalar özelliklede şarj olurken ışık sönmeme mevzusu??

baa söylediğiniz tüm hataları giderdim bir de hani bir konu açmıştım pied pro mu n9 mu demiştim sonra ikisini birden yapmaya karar vermiştim şu an bitirdiğim pied proluyu kullanıyorum ve bence çok kötü oldu pied pro yerine n8 ikon kullancam

hilal52

Üye

baa söylediğiniz tüm hataları giderdim bir de hani bir konu açmıştım pied pro mu n9 mu demiştim sonra ikisini birden yapmaya karar vermiştim şu an bitirdiğim pied proluyu kullanıyorum ve bence çok kötü oldu pied pro yerine n8 ikon kullancam
peki kardeş menüden ana ekrana çıkış yaptığım zaman şebeke ve batarya ikonu şarj ve şebeke çubugunun altında olurken birden yukarıya geçiyo neden böyle direk yukarda değilde birden geçiyo yukarı