Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Denedim Oldu Şuan Bu Cwf Giriyorum Çok Güzel Ve Hızlı Süpersin Kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Bütün özellikleri süper gerçekten yok böyle birşey yaa kardeşim diğer 58 kullanan arkadaşlarımada tavsiye edicem :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bütün özellikleri süper gerçekten yok böyle birşey yaa kardeşim diğer 58 kullanan arkadaşlarımada tavsiye edicem :)

sağol dostum birkaç hata var ama v2.1 in yapımına başladım o daha güzel olacak :oke:

---------- Eklendi @ 18:54:20 ---------- Yazıldı @ 18:49:05 ----------

Oh be sonunda kullanacağım tema efektini buldum :yuru hep kasıyodu efektler şimdi c7 efektinidenedim ve süper ilgilenen arkadaşlara duyurulur :)

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Bugün doğum günüm :) Birçok Süpriz Ile Karşılaştım Ben Hatayla Karşılaşmadım yada Denk Gelmedi :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bugün doğum günüm :) Birçok Süpriz Ile Karşılaştım Ben Hatayla Karşılaşmadım yada Denk Gelmedi :D

doğum günün kutlu olsun :disko: menüdeyken güç düğmesine basınca ev ekranına atıyor, mini qwerty sorunlu internette c6 olarak görüyor telefon kapalıyken şarj ederken ışıklar sömüyor. Şu an üstünde çalıştığım v2.1 de bu sorunları aşmış bulunmaktayım :oke:

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Sağol kardeşim :) aklımda bulunsun bunlar halledersin sen yaa :)

hilal52

Üye

doğum günün kutlu olsun :disko: menüdeyken güç düğmesine basınca ev ekranına atıyor, mini qwerty sorunlu internette c6 olarak görüyor telefon kapalıyken şarj ederken ışıklar sömüyor. Şu an üstünde çalıştığım v2.1 de bu sorunları aşmış bulunmaktayım :oke:

kardeşim çok sevindim sorunları halletmene sabırsızlıkla bekliyorum yazılımı biran önce gelsin yazılım =) bundan sonra daimi yazılımım olur bu sorunlarda çözüldü ya mükemmelsin... :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok sevindim sorunları halletmene sabırsızlıkla bekliyorum yazılımı biran önce gelsin yazılım =) bundan sonra daimi yazılımım olur bu sorunlarda çözüldü ya mükemmelsin... :oke:

sağol kardeşim nisan ortası demiştim ama 6 nisana test etmeyi de bitirebilirim son 5 gündür uğraşıyorum cfwyle(sınavlar olmasa... :() 3-4 eksik kaldı mediabar falan erken bitçek gibi cfw :oke:

mamix74

mamix74

Üye
sabırsızlıkla bekliyorum

south

Üye
Süper bir CFW olmuş diyebilirim. Eline sağlık, iyi iş çıkarmışsın. Helal olsun.

Mert045

Mert045

Üye
oğuzhan şuan başka fwye geçtim ev ekranına atması canımı çok sıkıyordu. En kısa sürede yeni sürümü bekliyoruz. Mümkünse c5 tuş kilidi olsun :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
oğuzhan şuan başka fwye geçtim ev ekranına atması canımı çok sıkıyordu. En kısa sürede yeni sürümü bekliyoruz. Mümkünse c5 tuş kilidi olsun :)

yaa mert c5 tuş kilidi kullanmayacktım ama şöyle yapacağım cfwnin olduğu yere bir klasör açıp en çok kullanılan programları koyacağım yanına c5 tuş kilidini de eklerim telefon hafızasına atıp c2z yamasını aktif edip kullanırsın ;)

Mert045

Mert045

Üye

yaa mert c5 tuş kilidi kullanmayacktım ama şöyle yapacağım cfwnin olduğu yere bir klasör açıp en çok kullanılan programları koyacağım yanına c5 tuş kilidini de eklerim telefon hafızasına atıp c2z yamasını aktif edip kullanırsın ;)

öylede olur :) bide keylock, memcheck, xplore göm çok ise yarayanlar.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
olur :oke: çok yoğun çalıştım az kaldı mediabar uğraştırıyo biraz:( cuma günü bitirebilirim cfwyi 1 hafta test ederim ve koyarım foruma :oke:

Mert045

Mert045

Üye
peki mediabar btswich ve accelswitch olacak dimi?