Denedim Oldu Şuan Bu Cwf Giriyorum Çok Güzel Ve Hızlı Süpersin Kardeşim![]()

Bütün özellikleri süper gerçekten yok böyle birşey yaa kardeşim diğer 58 kullanan arkadaşlarımada tavsiye edicem![]()

hep kasıyodu efektler şimdi c7 efektinidenedim ve süper ilgilenen arkadaşlara duyurulur 
Bugün doğum günümBirçok Süpriz Ile Karşılaştım Ben Hatayla Karşılaşmadım yada Denk Gelmedi
![]()
menüdeyken güç düğmesine basınca ev ekranına atıyor, mini qwerty sorunlu internette c6 olarak görüyor telefon kapalıyken şarj ederken ışıklar sömüyor. Şu an üstünde çalıştığım v2.1 de bu sorunları aşmış bulunmaktayım 
Sağol kardeşimaklımda bulunsun bunlar halledersin sen yaa
![]()
doğum günün kutlu olsunmenüdeyken güç düğmesine basınca ev ekranına atıyor, mini qwerty sorunlu internette c6 olarak görüyor telefon kapalıyken şarj ederken ışıklar sömüyor. Şu an üstünde çalıştığım v2.1 de bu sorunları aşmış bulunmaktayım
![]()

kardeşim çok sevindim sorunları halletmene sabırsızlıkla bekliyorum yazılımı biran önce gelsin yazılım =) bundan sonra daimi yazılımım olur bu sorunlarda çözüldü ya mükemmelsin...![]()
) 3-4 eksik kaldı mediabar falan erken bitçek gibi cfw 
sabırsızlıkla bekliyorum

Süper bir CFW olmuş diyebilirim. Eline sağlık, iyi iş çıkarmışsın. Helal olsun.

oğuzhan şuan başka fwye geçtim ev ekranına atması canımı çok sıkıyordu. En kısa sürede yeni sürümü bekliyoruz. Mümkünse c5 tuş kilidi olsun![]()
yaa mert c5 tuş kilidi kullanmayacktım ama şöyle yapacağım cfwnin olduğu yere bir klasör açıp en çok kullanılan programları koyacağım yanına c5 tuş kilidini de eklerim telefon hafızasına atıp c2z yamasını aktif edip kullanırsın![]()
bide keylock, memcheck, xplore göm çok ise yarayanlar.peki mediabar btswich ve accelswitch olacak dimi?